Znamení Střelec

Mi24
23.11.12 23:15

Znamení Střelec

Zdravím. Jací jsou podle Vás střelci jakože charakteristika a zda na ně jejich znamení sedí. Já totiž moc střelců ani okolo sebe nemám tak by mě zajímalo jací jsou střelci

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3798
23.11.12 23:21
@smajlik34 píše:
Zdravím. Jací jsou podle Vás střelci jakože charakteristika a zda na ně jejich znamení sedí. Já totiž moc střelců ani okolo sebe nemám tak by mě zajímalo jací jsou střelci

Jací jsme my střelci :mrgreen: No super znamení, první střílíme než přemýšlíme, takže co řekneme, někdy musíme pak opravit, teda já to tak mám. Jsem hodně upovídaná, spíš uzavřenější, ale čím jsem starší tím je to lepší, nenechám si nic líbit, mluvím pravdu za každých okolností i když se to mnoha lidem nelíbí, tvrdohlavá, nepotřebuji okolo sebe plno lidí, ale jen pár blízkých, kterým věřím, podobný je i můj synovec, má 4 roky a je střelec, mám i dvě kamarádky a jsou v něčem taky takové :D Já jsem ráda, že mám tohle znamení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
23.11.12 23:24
@smajlik34 píše:

pár jich znám! a ty co znám jsou hlavně nespoutatelný - nesnáší jakýkoliv mantinely a ultimáta! mají rádi svojí svobodu a jsou velice emotivní, impulzivní a vášniví. a neradim je naštvat ;)

coby partneři - super milenci a přátelé…ale do nepohody neee…mají rádi svojí pohodu, svoje ego a nehodlají řešit problémy druhých :oops:

ale asi to nemusí platit na všechny…to je jen za mě a moje zkušenost! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
23.11.12 23:31

Jestli platí charakteristiky nevím, co tu popsaly ženy přede mi na mého přítele střelce moc nesedí :D ale má skvělou povahu, umí vycházet s lidmi, mají ho rádi, je férový, spolehlivý.. má i pár much, ale kam se hrabe na mě - býka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
23.11.12 23:36
@petka86 píše:
Jací jsme my střelci :mrgreen: No super znamení, první střílíme než přemýšlíme, takže co řekneme, někdy musíme pak opravit, teda já to tak mám. Jsem hodně upovídaná, spíš uzavřenější, ale čím jsem starší tím je to lepší, nenechám si nic líbit, mluvím pravdu za každých okolností i když se to mnoha lidem nelíbí, tvrdohlavá, nepotřebuji okolo sebe plno lidí, ale jen pár blízkých, kterým věřím, podobný je i můj synovec, má 4 roky a je střelec, mám i dvě kamarádky a jsou v něčem taky takové :D Já jsem ráda, že mám tohle znamení :pankac:

Jsem take strelec a toto na me presne sedi :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
23.11.12 23:39

Hele já jsem prosincový střelec a přítel je listopadový a jsou vidět určitý povahový rozdíly. Přítel je hodně výbušný, hned ho všechno rozčílí. Jinak je uvolněný a hodně přátelský. Já jsme šíleně nerozhodná. Hodně svobodomyslná a nedokážu být na někom závislá, nezávislost je pro mě hrozně důležitá (přítel to úplně nesnáší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
23.11.12 23:45
@Dendulinecek píše:
Jsem take strelec a toto na me presne sedi :kytka: :mavam:

Super :mrgreen: A taky jste výbušná, že Vás i kravina vytočí? Musíte mít vždy pravdu, protože víte, že vždycky se ukáže, že ji opravdu máte :oops: Já jsem prosincová, teda už tak tak střelec, ale řekla bych, že i tak typický :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
23.11.12 23:48

Jo a taky nemám ráda změny, jsem z toho pak nevrlá, nejistá, ale musím si zvyknout, že je něco jinak. Mám ráda volnost, ale ne zas moc, potřebuji vedle sebe někoho mít a nejlíp si rozumím se ségrou kozorohem, ůj partner je panna a sedíme k sobě perfektně, on je flegmatik a já opak, takže je po mém a proto nám to klape už tolik let, dcera je býk-tvrdohlavec čím dál víc, další dítko netuším co bude, možná rak 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
24.11.12 00:05

Tak tohle na nás taky sedí. Příteli stačí menší změna a dokáže ho to parádně vykolejit…

@petka86 píše:
Jo a taky nemám ráda změny, jsem z toho pak nevrlá, nejistá, ale musím si zvyknout, že je něco jinak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
24.11.12 00:07

Zdravím :mavam: …zde střelec-střelec / a to opravdu skalní… takže jak už tady zaznělo- nejdřív myslím a pak mluvím, pravdu a nic než pravdu- do očí na rovinu a v plné palbě každému (ne každý to však rozdýchá :nevim: )ale já to tak cítím 8). Jsem intuitivní a tak si za svými názory stojím, jsem impulsivní a jednám rychle, nepotřebuji mnoho přátel, ale v kolektivu jsem oblíbená, umím si získat pozornost a důvěru druhých, potřebuji „svůj“ chaos, abych se orientovala a nesnáším puntičkáře. Jo a taky nesnáším změny, mám ráda naplánované věci, velmi těžce se srovnávám se změnou " v rozvrhu"- vykolejí mě to a jsem zlá „vrrr“ :evil:
Partner býk= itálie (ale krásná :* ), děti- blíženec=pohoda, štír=míň pohoda :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
24.11.12 00:12

Tak přítel je neskutečný puntičkář, já příšerně chaotická a v tomhle se neshodneme. Přítel můj chaoz absolutně nesnáší :mrgreen:

@birma píše:
potřebuji „svůj“ chaos, abych se orientovala a nesnáším puntičkáře.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
24.11.12 00:44

Bývalý i současný manžel jsou oba střelci dokonce se stejným datem narození, ale dvě naprosto odlišné osoby. Ať dělám co dělám, podobu v povaze, smyslu pro zodpovědnost..atd. prostě nenacházím žádnou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
24.11.12 08:38
@birma píše:
Zdravím :mavam: …zde střelec-střelec / a to opravdu skalní… takže jak už tady zaznělo- nejdřív myslím a pak mluvím, pravdu a nic než pravdu- do očí na rovinu a v plné palbě každému (ne každý to však rozdýchá :nevim: )ale já to tak cítím 8). Jsem intuitivní a tak si za svými názory stojím, jsem impulsivní a jednám rychle, nepotřebuji mnoho přátel, ale v kolektivu jsem oblíbená, umím si získat pozornost a důvěru druhých, potřebuji „svůj“ chaos, abych se orientovala a nesnáším puntičkáře. Jo a taky nesnáším změny, mám ráda naplánované věci, velmi těžce se srovnávám se změnou " v rozvrhu"- vykolejí mě to a jsem zlá „vrrr“ :evil:
Partner býk= itálie (ale krásná :* ), děti- blíženec=pohoda, štír=míň pohoda :jazyk:

Přesně toto je můj manžel…až mě to děsí… A já jsem teda puntičkář :roll: a lev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
24.11.12 08:44

Tak já žiju se střelcem a moc věcí tu na něj nesedí, co tak čtu. Vůbec není výbušmý, to, co řekne, si předtím dvakrát rozmyslí, nerad se hádá. Je spolehlivý, věrný a má velký smysl pro humor. Nemá problém se seznamováním s novými lidmi a je hodně společenský a zábavný. Už jsem s pár střelci předtím chodila, můj brácha je taky střelec a můžu říct, že jsou s přítelem každý úplně jiný..a to jsou narozeni jen den od sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
24.11.12 08:46
@petka86 píše:
Jo a taky nemám ráda změny, jsem z toho pak nevrlá, nejistá, ale musím si zvyknout, že je něco jinak. Mám ráda volnost, ale ne zas moc

ano, pod tohle se podepisuju, taky jsem Střelec a ta základní střelčí charakteristika (tj. že miluje změny, je rozlítaný, nechce se kotvit atd.) na mě v tomto nesedí. Jinak se pro vše rychle nadchnu (a stejně tak rychle často chladnu), nesnáším sebemenší omezení a nátlak, jsem výbušná (mám navíc ascendent ve Lvu, takže to se dost potencuje), ale dost duchovně založená, ráda čtu, miluju ticho (televize jako kulisa pro mne neexistuje), umím se nudit, nemám ráda adrenalin (to asi taky nesedí na Střelce tak úplně) :nevim: Prostě člověk je komplexní osobnost, ale to základní vyladění, ohnivý živel, si myslím sedí.

jinak nerozumím si s Vodnářema (ne s nima…ale jim). Manžel je Lev, syn Blíženec (ale zatím malý).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová