Znamení Střelec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
24.11.12 08:52

Ahoj holky, taky jsem střelec, listopadový. Jsem děsnej puntičkář, všechno musí být přesně a hned. Nesnáším chaos a změny, mám ráda, když je něco naplánovaného a když dojde k problémům, tak to těžce nesu a hlavně mě to strašně vykolejí a jsem protivná. Rychle se vytočím, jednám rychle a impulsivně a pak mě to většinou dost mrzí. Jinak jsem spíš uzavřenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
24.11.12 08:57

Tak já jsem taky střelec. Mluvím pravdu za každou cenu, i když se to někomu nemusí líbit. Jsem takoví menší cholerik, každá maličkost mě dokáže navztekat. Nemám moc kamarádek stačí rodina. Jinak můj muž je beran, takže máme italské manželství, ale jen výměna názorů, nerada uznávám pravdu. A syn je taky beran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
24.11.12 09:03
@petka86 píše:
Jací jsme my střelci :mrgreen: No super znamení, první střílíme než přemýšlíme, takže co řekneme, někdy musíme pak opravit, teda já to tak mám. Jsem hodně upovídaná, spíš uzavřenější, ale čím jsem starší tím je to lepší, nenechám si nic líbit, mluvím pravdu za každých okolností i když se to mnoha lidem nelíbí, tvrdohlavá, nepotřebuji okolo sebe plno lidí, ale jen pár blízkých, kterým věřím, podobný je i můj synovec, má 4 roky a je střelec, mám i dvě kamarádky a jsou v něčem taky takové :D Já jsem ráda, že mám tohle znamení :pankac:

toto na mna tiez sedi a zatial dost aj na moju trojrocnu dceru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
24.11.12 09:53

Dcera (9 let) je střelec, taky říká vždycky pravdu i nepříjemnou, neumí být diplomat.Ne vše má svůj vlastní názor a je těžké ji přesvědčit, že je to třeba jinak. Neplatí na ni taková ta manipulace, jako na většinu dětí, je asertivní a jde si za svým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
24.11.12 14:03
A
@dvojmatka píše:
pár jich znám! a ty co znám jsou hlavně nespoutatelný - nesnáší jakýkoliv mantinely a ultimáta! mají rádi svojí svobodu a jsou velice emotivní, impulzivní a vášniví. a neradim je naštvat ;)

coby partneři - super milenci a přátelé…ale do nepohody neee…mají rádi svojí pohodu, svoje ego a nehodlají řešit problémy druhých :oops:

ale asi to nemusí platit na všechny…to je jen za mě a moje zkušenost!
Ahoj jsem taky střelec a pár jich i znám.;nemohu souhlasit s tím ze jsou do nepohody. Naopak jsou citlive a a snaží se druhým vždy pomoct.
  • Citovat
  • Upravit
8114
25.11.12 00:15
@zoui08 píše:
A Ahoj jsem taky střelec a pár jich i znám.;nemohu souhlasit s tím ze jsou do nepohody. Naopak jsou citlive a a snaží se druhým vždy pomoct.
…souhlas :palec: už ve škole a pak i v zaměstnání jsem se vždy byla za práva druhých, obhajovala vlastním tělem nespravedlnost, která se udála druhým a i za cenu „vlastního nepohodlí“ a omezení dodnes poskytuji azyl zlomeným duším kamarádů a známých 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
25.11.12 00:38

Též sem střelec, z toho co tu zaznělo, je pravdou, že sem impulzivní, upovídaná, přátelská, ovšem chvíli to trvá, než si s k sobě ostatní blíž pustím, velmi tvrdohlavá, často se pro něco nadchnu. Povahově spíš cholerik. Není pravdou, že bych problémy druhých přecházela, naopak se snažím vcítit do ostatních, ovšem když mě něco vytočí, pak to stojí za to. Puntičkářka také nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
25.11.12 01:00

Ahoj, taky střelec-prosincový. Jsem hodně rozlítaná, nevydržím sedět doma, musím pořád něco podnikat. Trošku cholerická, hodně přátelská, ráda se obklopuji lidma. Dokážu naslouchat a poradit. Jednám hrozně impulzivně a vytáčí mě to, když něco není podle mých představ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
25.11.12 04:22

Ahoj, tak ja jsem strelec, ale az skoro na hranici s kozorohem, takze mam pocit, ze se to ve me hodne misi… ale ze strelce mam urcite tu jeho „neposednost“ a urcitou svobodomyslnost. jsem hodne impulsivni a hlavne v manzelstvi hodne temperamentni. neznam tvrdohlavejsiho cloveka nez jsem ja… diky bohu teda me kroti ten kozoroh, ze ktereho mam svoji zodpovednost, dochvilnost a nelitam tolik v oblacich, coz strelci udajne delaji… :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová