Znáte dobrého léčitele?

Anonymní
28.3.21 11:23

Znáte dobrého léčitele?

Znáte dobrého léčitele, který Vám pomohl? Jedno odkudkoliv. Jen ne prosím léčitele, který diagnostikuje a léčí na dálku atd., spíš klasický léčitel, který léčí pomocí bylinek jako je pan Grešík, Jukl atd. Bohužel ani jeden už neordinuje a já bych potřebovala spíš osobní konzultaci a následně léčbu. Pročítala jsem místní diskuze a už jsou dost staré, tak pokud máte aktuální zkušenost prosím o info. děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9723
28.3.21 12:46

Léčení na dálku nezatracuj, mně třeba strašně pomohl MUDr. Václav Vydra, a to jen na dálku. Pěkně to se mnou cloumalo, když na mě působil. Bohužel v únoru zemřel :,( Krásný článek o něm napsala na svých stránkách herečka Gabriela Filippi, která se sama na léčení specializuje a zve si tyhle lidi do svého léčivého divadla. Vše najdeš na netu. Zkus se poptat v České psychoenergetické společnosti, která je pokračovatelem Psychoenergetické laboratoře prof. Kahudy. Po něm ji právě vedl Ing. Grešík. Gabriela Filippi chválila Petra Davídka, ale osobní zkušenost s ním nemám.
Bohužel, lidi jako byli Dr. Vydra, Božena Kamenická, Jindřich Paseka, Mikolášek. Kafka, Zezulka, páter Ferda a další, už nežijí :,(
Gabriela Filippi má na stránkách seznam lidí, kdo u ní byli, mezi nimi možná ještě někoho vytipuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.21 18:42

@MartinaCV díky moc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.21 19:05

Nevim, jestli se to neprecenuje, vetsina " lecitelu" jsou podvodnici. Bacha na ne!!!Rozum do hrsti :D

• Citovat
  • Upravit
477
4.4.21 19:18

Když nepomůžou lékaři, tak léčitel asi těžko něco zmůže. Jsou to jenom podvodníci, kteří z tebe vylákají hromadu peněz a pak ti ještě řeknou, že se léčba nezdařila, protože máš špatnou auru. Raději věř skutečným odborníkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.21 22:01

@Létavice1992 samozřejmě je spousta podvodníků, ale léčitelství jako takové funguje odjakteziva, je to vlastně základ lékařství. Spousta bylinek funguje lépe než některé léky a to nemají vedlejší účinky. Samozřejmě, že na něco je třeba radikální lékařská péče, ale pokud si tě lékaři hází jak horký brambor nebo tě pošlou domu, protoze si neví rady a ví, že přijdeš až na tom budeš hůř, tak ráda vyzkoušís i alternativy. Samozřejmě nemyslím to, že si někdo řekne desetitisíce za to, že na tebe mysli na dálku i když spousta lidí tomu věří, tak já tomu nakloněna nejsem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.21 22:11
@Anonymní píše:
@Létavice1992 samozřejmě je spousta podvodníků, ale léčitelství jako takové funguje odjakteziva, je to vlastně základ lékařství. Spousta bylinek funguje lépe než některé léky a to nemají vedlejší účinky. Samozřejmě, že na něco je třeba radikální lékařská péče, ale pokud si tě lékaři hází jak horký brambor nebo tě pošlou domu, protoze si neví rady a ví, že přijdeš až na tom budeš hůř, tak ráda vyzkoušís i alternativy. Samozřejmě nemyslím to, že si někdo řekne desetitisíce za to, že na tebe mysli na dálku i když spousta lidí tomu věří, tak já tomu nakloněna nejsem.

Ji a jeji prispevek nema smysl komentovat. Vzdyt neni ani potreba, aby vsichni zahlcovali lecitele. Tech dobrych je jen par a hazet je do pytle s podvodniky je hnusota nejtezsiho kalibru. Jejich schopnosti jsou dar, kterym se nepohrda. Leceni na dalku jsem zazila a velmi silne pocitila. Po jedinem pusobeni na dalku jsem ve 45 letech tehotna. Kdyby tomu verili vsichni, centra as. reprodukce by ztratila obzivu a tady by nebylo o cem psat. A nejde jen o otehotneni, lecitele uz vytahli lidi z mnoha maleru. Nezazila jsem jedineho z te stare gardy, ze by si za svou pomoc vzal korunu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.21 22:46
@Anonymní píše:
Ji a jeji prispevek nema smysl komentovat. Vzdyt neni ani potreba, aby vsichni zahlcovali lecitele. Tech dobrych je jen par a hazet je do pytle s podvodniky je hnusota nejtezsiho kalibru. Jejich schopnosti jsou dar, kterym se nepohrda. Leceni na dalku jsem zazila a velmi silne pocitila. Po jedinem pusobeni na dalku jsem ve 45 letech tehotna. Kdyby tomu verili vsichni, centra as. reprodukce by ztratila obzivu a tady by nebylo o cem psat. A nejde jen o otehotneni, lecitele uz vytahli lidi z mnoha maleru. Nezazila jsem jedineho z te stare gardy, ze by si za svou pomoc vzal korunu.

Kdyby to bylo tak snadne, tj. jedine leceni na dalku, tak po svete nechodi tolik nestastnych bezdetnych zen…verim v silu prirody( bylinky apod.),ale toto je uz moc…je fajn, ze jsi tehotna, ale mohlo to byt i necim jinym, prostsim, jednodusim…Kdyz tve radky bude cist nejaka zoufalka, tak se na to muze snadno upnout a skoncit spatne…bez penez, bez ditete.
Nemyslim to zle, ale nelze mit jen viru a tonouci se stebla chyta, je to snadno zneuzitelne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.21 22:53
@Anonymní píše:
Kdyby to bylo tak snadne, tj. jedine leceni na dalku, tak po svete nechodi tolik nestastnych bezdetnych zen…verim v silu prirody( bylinky apod.),ale toto je uz moc…je fajn, ze jsi tehotna, ale mohlo to byt i necim jinym, prostsim, jednodusim…Kdyz tve radky bude cist nejaka zoufalka, tak se na to muze snadno upnout a skoncit spatne…bez penez, bez ditete.
Nemyslim to zle, ale nelze mit jen viru a tonouci se stebla chyta, je to snadno zneuzitelne.

Po svete taky nechodi tolik primaru Mudr. Vaclavu Vydru. Nebo lecitelu s jeho schopnostmi. Diky jeho pusobeni otehotnelo za uplynulych 50 let tisice ceskych zen. Vse je k dohledani. Zbytek nekomentuju, nechapes podstatu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.21 23:01
@Anonymní píše:

Dr. Vydra si za sve leceni nikdy nevzal od nikoho ani korunu. Vedle lecitelstvi byl roky uspesnym primarem gynekologie v Asi. Pomohal lidem ale i mimo svuj obor, koleno, rameno, zlucnik, proste vsechno. Vedelo se to o nem, jezdili za nim lidi z cele CR. Na netu je hafo recenzi od zen i muzu. Kdo tomu byl otevren, dozvedel se o nem. Pusobil na me 1× na dalku a rekl mi presne kdy otehotnim. Rikal zenam dopredu i hodinu porodu. Pisu to ve velke ucte k nemu a k jeho pomoci, za kterou mu budu dekovat do konce svych dnu. Nepreju si, aby kdokoliv hanil jeho jmeno a cest. Zejmena ten, kdo ho vubec neznal a ani si o nem nic neprecetl. Mmch, protoze v unoru zemrel, bude o jeho lecitelstvi (ne o medicine) vychazet kniha. Vic to komentovat nebudu a tuto diskuzi nebudu dal sledovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.21 23:24
@Anonymní píše:
Dr. Vydra si za sve leceni nikdy nevzal od nikoho ani korunu. Vedle lecitelstvi byl roky uspesnym primarem gynekologie v Asi. Pomohal lidem ale i mimo svuj obor, koleno, rameno, zlucnik, proste vsechno. Vedelo se to o nem, jezdili za nim lidi z cele CR. Na netu je hafo recenzi od zen i muzu. Kdo tomu byl otevren, dozvedel se o nem. Pusobil na me 1× na dalku a rekl mi presne kdy otehotnim. Rikal zenam dopredu i hodinu porodu. Pisu to ve velke ucte k nemu a k jeho pomoci, za kterou mu budu dekovat do konce svych dnu. Nepreju si, aby kdokoliv hanil jeho jmeno a cest. Zejmena ten, kdo ho vubec neznal a ani si o nem nic neprecetl. Mmch, protoze v unoru zemrel, bude o jeho lecitelstvi (ne o medicine) vychazet kniha. Vic to komentovat nebudu a tuto diskuzi nebudu dal sledovat.

Jezis, tak diskuzi nesleduj, nejsi vubec otevrena jinym nazorum to je dost smutne. Radej vse utnes, nez vyslechnout jiny nazor a cokoliv jineho smetes ze stolu, ze nechapu podstatu apod. Priste kdo s tebou nesouhlasi je asi trouba, ktery si nezaslouzi, aby jsi s nim hovorila.
Kdo jsi, ze tak opovrhujes nazory jinych?
Nikdo tu nezpochybnuje nejakeho dr. Vydru, o nem porad mluvis jen ty…

• Citovat
  • Upravit
1045
8.4.21 13:59
@Anonymní píše:
Jezis, tak diskuzi nesleduj, nejsi vubec otevrena jinym nazorum to je dost smutne. Radej vse utnes, nez vyslechnout jiny nazor a cokoliv jineho smetes ze stolu, ze nechapu podstatu apod. Priste kdo s tebou nesouhlasi je asi trouba, ktery si nezaslouzi, aby jsi s nim hovorila.
Kdo jsi, ze tak opovrhujes nazory jinych?
Nikdo tu nezpochybnuje nejakeho dr. Vydru, o nem porad mluvis jen ty…

milá zlatá tvoje jistě kvalitní názory, že většina léčitelů jsou podvodníci a bacha na ně do téhle diskuze jaksi vůbec nepatří.. viz název diskuze „znáte dobrého léčitele?“
Založ si vlastní vlákno na téma, co si myslíte o léčitelích, a můžeš tam perlit o podvodnících. Tvé příspěvky jsou mimo téma a celkově o ničem.

Co se týká tématu, tak bohužel znám pouze pana Jukla.. a ten ano už neordinuje.. já si kupuji aspoň jeho přípravky, tinktury, bylinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.21 14:31

@cartera dalsi expert, ktery bude sdelovat ci narizovat, co se smi a co nesmi psat…dalsi netolerantni clovek neschopny vyslyset nazor druheho…sleduji jen z dalky a nestacim se divit, co za lidi pisi viz ta blazniva pisatelka, ktera zminuje donekonecna pana Vydru, ktery jiz neni mezi nami a tudiz ta informace take nikomu nepomuze…

• Citovat
  • Upravit
1045
8.4.21 16:00
@Anonymní píše:
@cartera dalsi expert, ktery bude sdelovat ci narizovat, co se smi a co nesmi psat…dalsi netolerantni clovek neschopny vyslyset nazor druheho…sleduji jen z dalky a nestacim se divit, co za lidi pisi viz ta blazniva pisatelka, ktera zminuje donekonecna pana Vydru, ktery jiz neni mezi nami a tudiz ta informace take nikomu nepomuze…

upozorňuji tě, že tvoje příspěvky s tématem „znáte dobrého léčitele“ nesouvisí. A vzhledem k tvé potřebě sdělovat světu, jak léčitelé jsou podvodníci.. tak ti navrhuji založit vlastní vlákno na tohle téma.. zkus ukázat trochu té zmiňované tolerance 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.21 16:18

@cartera zrejme se chces jen handrkovat jak na trhu, na to nemam cas ani energii…dobreho lecitele neznam, ale mela jsem tu cest prave narazit na pana, ktery jen bral penize, takovych je vic, jen jsem chtela ukazat odvracenou tvar…no nic..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex