Znáte přítelovy kamarády?

Anonymní
9.12.25 21:21

Znáte přítelovy kamarády?

Ahoj, chci se optat, jestli holky znáte partnerovy kamarády. S přítelem jsme cca rok. Docela často má v rámci práce nějaké večírky, konference, akce nebo chodí na pivo. Na tom samozřejmě nic není a myslím, že jsem tolerantní a vím že muži potřebují být i mezi chlapama. Co mě ale mrzí je, že mě za celý rok nevzal na jakoukoli akci s sebou. Po asi půl roce jsem se začala zmiňovat, že bych ráda jeho přátele poznala. On mi vždycky oponoval že tam nikdo nebere ženskou. Což chápu, že nechce vypadat blbě, ale po roce mi příjde zvláštní, že se ještě nenašla příležitost. Poslední dobou musím přiznat, že jsem kvůli tomu už několikrát vypěnila :,( a začala jsem říkat, že bychom měli od sebe :( Cítím se jakobych nepatřila do jeho světa, že vždycky trávíme čas jen sami dva. Ráda bych aby mě sem tam vzal i mezi kámoše.. máte to někdo taky tak? Znáte partnerovy kamarády, nebo mám velké nároky? :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31281
9.12.25 21:25

Manzelovy kamarady znam, troufam si rict, vsechny.
Na druhou stranu, na pracovni konference, akce, tam chapu, ze to muze byt „uzavřená společnost“, pokud to vyslovene neni akce i pro rodinne ucastniky. Takze na pracovni akce bych se mu necpala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.25 21:27

@Mar__tanka1983 jo to chápu, ale to jsou často dost neformální akce, kde jsou třeba i studenti. A mimo to mě by stačilo kdyby mě jednou vzal na to pivo s nima.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30315
9.12.25 21:29

Znám asi všechny kámoše. Věnujeme se stejnému koníčku, takže je díky tomu znám. Do hospody nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.25 21:30

Znám asi většinu, ale nijak jsem je poznat nepotřebovala. On mé taky nemusel, občas se to sešlo, že se potkali. Ovšem každý prostě máme své přátele, s nimiž se potkáváme sami. Podstatné asi v tomhle ale je, že já ani on jsme s tím seznámením s jeho přáteli nepřišli. Jednou mi zavolal, že je s nimi a oni mě chtějí vidět a poznat, tak jsem přijela. Takže to byl vlastně jejich nápad. Nijak mě netrápilo, že je neznám. Jsme spolu necelý rok.

• Citovat
  • Upravit
21311
9.12.25 21:32

Ja ne, jen jednoho od vidění. Nemáme společné zájmy ani důvod se vídat. Z vyprávění pak samozřejmě ano, ale osobní kontakt není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.25 21:33

Napadá mě, že když říká, že ženský moc neberou mezi sebe, třeba se bojí, že by na tebe byli nepříjemní, že by tě to pak akorát mrzelo :nevim: Pokud jste na nějaké vesničce, tak můžeš říct, že bude grilovačka a každý z vás si pozve své kamarády. Třeba by na to přistoupil a pak bys je nenuceně mohla poznat a zároveň nemusela a mohla by ses bavit se svými přáteli.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.25 21:35
@Anonymní píše: Více

Jo, to on říkal něco že jsou dost sprostí a že by to bylo divný. Tak se asi bojí. Dobrej nápad, s tou grilovačkou. 👍

• Citovat
  • Upravit
22566
9.12.25 21:51
@Anonymní píše: Více

Bydlite spolu? Aby nahodou nemel ofiko partnerku. Me manzel seznamil s kamarady, sousedy z vesnice i kolegy relativne brzo. Prijde mi to v poradku a kdyby to neudelal, byl by to pro me red flag. Vnucovat se nikam nemuzes, ale 5. Kolo u vozu bych taky teda nedelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
9.12.25 22:00

A ty jsi partnera vzala mezi své kamarádky, aby se s nimi seznámil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
9.12.25 22:02

Znám většinu jeho kamarádů, protože jsem mu je přivedla do života. :mrgreen: z jeho strany máme jen jednoho jeho dlouhodobého kamaráda, se kterým trávíme čas. Jednoho známého, se kterým se sem, tam potkáme a jednoho kolegu co je to taky sem, tam na návštěvu. Například on, z mé práce nezná nikoho. Jen z vyprávění. Já znám několik jeho kolegů. Ale fakt jsou to lidi co člověk s úsměvem pozdraví, doma řekne, že je potkal a šlus.
Jednou jsem byla s ním na třídním srazu. Tak jsem vyfasoval funkci fotografa :mrgreen:. Už je to strašně dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37046
9.12.25 22:03

Musíte znát kamarády svého parťáka! :nevim:
Komu byste poslali parte, až ho zabijete?
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
9.12.25 22:17

Znám, ty, co jsou pro něj důležití a bydlí poblíž, ale osobně mě seznámil i s těmi, co bydlí přes půl světa. Přišlo mu důležité, aby jeho kamarádi poznali, kdo jsem, a já abych poznala, s kým se baví. Jako pokud jste ještě za celý rok nebyli ani jednou na společném pivu, asi bych chtěla vědět, co za tím stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.25 22:26
@Yasmina21 píše: Více

Jednou jo, poznal kamarádku s jejím klukem a s druhou kamaràdkou jsme plánovaly společné setkàní. Já nemám tolik přátel, ale ty co màm tak chci aby poznal.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.25 22:30

@Ncc1701_new
To mi pràvě přijde hezké, že tě seznámil se svými kamarády protože mu přijde důležité aby poznali, kdo jsi. Ten pocit mi právě chybí. A navíc z toho i ta žena může lecos vyčíst, uvidí jak se chová s kámošema.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky