Znáte tento kočárek?

Caty
16.7.10 21:24

Znáte tento kočárek?

Holky, prosím, znáte někdo tento kočárek? Jaké s ním máte zkušenosti? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
16.7.10 21:25

Vkládám obrázek je to HUNTER VEGAS

• Citovat
  • Upravit
2318
16.7.10 21:28

Vypadá to na obyčejnej golfáč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
16.7.10 21:30

Kamarádka jedna měla něco podobného a já bych ho nechtěla… Sice je lehkej, ale jako na pohodlí dítěte akort staršího hrůza, nehlede na to, že nejde uplně do lehu … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
16.7.10 21:33

Super, díky za info holky, Tak ho nebereme. A poradáte mi teda nějaký dobrý golfáč? Máme sporťák PP GT3? ale potřebujeme ještě jeden. POhodlný pro děcko, kvalitní, ne drahý jak GT3.Děkuju

• Citovat
  • Upravit
13794
16.7.10 21:37

Já měla moon buggy, ale už bych si ho nekoupila :mrgreen: ! Ségra má nějaký od Mutsyho a ten je super, ale bohužel nevím název… zkusim se juknout na netu a když ho najdu hodim Ti sem odkaz, ale ani nevim kolik stojí … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
16.7.10 21:40

http://www.ondalek.cz/…le-easyrider
to jsou oni, ale nevim na jaké používání je chcete, protože do terénu asi nepůjdou … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
16.7.10 21:59

Velmi podobný tomu Mutsy jsou i Chicco Liteway, jsem s nima celkem spokojená. Nejsou ovšem vůbec do terénu, pouze do města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
16.7.10 22:09

já měla pro klárku Hoco monterio a byla jsem moc spokojená. kromě města zvládne i lehčí terén a je super i na cestování MHD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
16.7.10 22:53

podobne jako ten Mutsy vypada i Maclaren Techno EX. Vozim v nem maleho od 4 mesicu plus se v nem vyspi i jeho segra, kdyz je treba - a to je fakt velika, ma uz neco pres metr a dvacet kilo. Ale koukam, ze teda je v CR podstatne drazsi. Mame i Maclaren Volo jako pohotovostni, ten nejde sklapet vubec, ale je superlehky a hlavne jsou bezkonkurencni v nosnosti (nevim, proc se teda jina udava pro Evropu a jina pro USA :nevim: )
A jeste je podobna Inglesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65316
17.7.10 07:38

Caty,taky mám GT3 a na netu jsem koupila použité golfky peg perego pliko…
z druhé ruky nechceš????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
17.7.10 07:39

No, tak jako hlavní kočárek sporťák máme Peg Perego GT3, ale potřebujeme ještě jeden, hodně jezdíme a GT3 je těžká docela, nechce se mi jí tahat a zabere místo, ale jinak myslím, že sporták je to super. Potřebujeme to sice do lesa, ale většinou jsou cestičky asfaltový, jinak město, nákupy.DO MHD nepotřebuji, takže to neřeším. Chodíme všude pěšé, když je to dostupné a když ně, tak dojedeme autem stejně. Co QUINNY BUZZ?

• Citovat
  • Upravit
Caty
17.7.10 07:41

Peťo, jakou barvičku, v jakém stavu a za kolik? Mamina má PLIKO na kluky, ale dvojčecí a je spokojená.
Má to ale malá kolečka ne? JAk se s nimi jezdí? Jsem zvyklá na velká a furt tak nějak dumám, jak se s nimi jezdí třeba v zimě, když je sníh?
Holky a asi budu za blbce, ale jak poznám sporťák od golfek?Jako některé golfky poznám, že to jsou, ale něco myslim že je sporták a neni. Třeba to co jsem vložila jsem myslela, že je sporták.

• Citovat
  • Upravit
65316
17.7.10 07:44

Caty,tento…za 3800…
sporták si nechám na zimu,je super,ale ted na léto mám golfky.Ale koukám,že máš ještě prcka,Mates už je velkej a venku dost chodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65316
17.7.10 07:44

A na malá kolečka jsem si musela zvykat…to ano…
ale je skladný,chtěla jsem aby se složil do auta a ještě tam zbylo místo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí