Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Maminy, zdravím ![]()
Dostala jsem od známé pleny, co jí doma zůstali a tyto nám dost vyhovují, jak velikostí tak i savostí atd. Bohužel k nim nebyl obal a ani nejsou popsané co je to za výrobce, typ a tak. Poznáváte je někdo? Za pomoc moooc děkuji, prdelka mojí malé Vám bude vděčná a já alespoň ušetřím za prací gel, kvůli neustalým protýkání
![]()
Taky jsme takové měli, ale Tesco pleny jsem nikdy nekupovala.
Nejsou to pampers ty sleep and play oranžové?
berushkacz píše:
Taky jsme takové měli, ale Tesco pleny jsem nikdy nekupovala.Nejsou to pampers ty sleep and play oranžové?
Ne pampers oranžové to určitě nejsou. Jsou to ty zelené Tesco baby essentials.
Tesco Newborn - jsou ve zlutem obalu, delaji se jen ve velikosti 1 a 2
http://2.bp.blogspot.com/…co+Nappy.jpg
Na vetsi deti jsou pak zelene
malaso píše:berushkacz píše:Ne pampers oranžové to určitě nejsou. Jsou to ty zelené Tesco baby essentials.
Taky jsme takové měli, ale Tesco pleny jsem nikdy nekupovala.Nejsou to pampers ty sleep and play oranžové?
Tak to je divné, fakt jsme takové měli na 100% cca před 2,5 roky, ale Tesco jsem nikdy nekupovala, tak to musí vyrábět nějaká firma, která vyráběla i pod jinou značkou.
Kupovala jsem myslím i nějaké u Rossmanna, ale vím že je pak přestali prodávat, tak to budou možná ony. Asi ty Tescové pro naše druhé taky vyzkouším, tyhle na fotce byly opravdu dobré, tak jestli to jsou opravdu ony tak super. ![]()
Děkuji moc, takže jsme se dopídili, že jsou to tescacky pleny, ale teda neshodnete se jestli jsou to ty zelené nebo žluté
já pak mám ještě pár úplně stejných, ale jsou se zeleným proužkem a ty nám už tak dobře nesednou…
no tak snad to budou ty žlutý no
A díky ještě jednou! ![]()
Jsou to Tesco pleny ve žlutém obalu vel.2, 3-6kg. Mám je doma taky.
lucilda82 píše:
Jsou to Tesco pleny ve žlutém obalu vel.2, 3-6kg. Mám je doma taky.
Já je mám taky a jsou v zeleném..
Tak asi na barvě obalu nezáleží ![]()