Znova zežloutl

2.5.13 22:33

znova zežloutl

Zdravím všechny, prosím nemáte někdo zkušenost, malý bude mít čtyři týdny v neděli, novorozeneckou žloutenku jako takovou neměl si myslím, nebo teda ne tolik, aby ho v porodnici dávali pod světlo, krevní testy byli OK, takže nás pustili normálně domů. Ale doma zase byl žlutý, dětská doktorka na to říká, že může být klidně žlutý do konce šestinedělí, ale už od minulého týdne měl normální barvu, ale teď od středy už je zase dožluta. Stalo se Vám to někomu, zítra ráno zase zajdu k doktorce a asi si řeknu o krevní testy. Jen bych chtěla vědět jestli má někdo podobnou zkušenost, že je to celkem normální stav a jen moc plašim??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1433
2.5.13 22:42

Kamarádky klučina žloutl až do 3 měsíců. Pak byli natáčet reklamu a asi 2 hodiny na ně svítily reflektory a od té doby už nezežloutl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
2.5.13 22:43

Mám stejnou zkušenost říká se tomu mléčná žloutenka a pokud kojíš tak jediné co na to pomůže je převařovat mateřské mléko a nebo to nechat tak a počkat samo to odezní. Naše malá byla jako pomeranč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 22:44

Taky si myslim jestli to neni tim jaký je zase počasí, když bylo pěkně svítilo sluníčko tak byl v pohodě mám ho v podstatě stále na světle, ale teď jak je zase zataženo a prší tak je zase jak citronek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
2.5.13 22:48

Sluníčko pomáhá malá byla zimní tak si ho moc neužila, ale být tebou tak to nějak nehrotím maximálně tě pošle na rehabku na horské sluníčko kdyby to bylo vážné tak si toho na kontrole všimne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 22:53

@Verča13 kojím plně :-), na kontrole jsme byli minulý týden malej byl v poho, ale musela sem ho budit aby se doktorka podívala na očka mě se právě zdá to jeho bělmo takový stále žlutý, ale i se sestřičkou tvrdili, že je to v pohodě, tak já prostě nevim, to mě celkem uklidnili, ale teď jsme vyjeli ven se pochlubit po vsi na čarodějnice s přírustkem a všichni akorát jéééééééé ten je žlutej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
2.5.13 22:53

Musim souhlasit s vercou, opravdu může žloutenka vznikat i z MM, kamaradky mimču se takhle žloutenka vrátila a byli hospitalizováni znova v nemocnici, po tu dobu mléko odsávala aby se jí stále tvořilo ale malého krmila UM, pak když ho žloutenka přešla opět kojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
2.5.13 22:55

@katulikkatulik byt tebou trvala bych na přeměření žloutenky, pokud to bude mít v normě není se čeho bát a ty budeš mít jistotu že je vše v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
2.5.13 22:59

Zkus odstříkat a převařovat MM třeba tři čtyři dny nic tím neskazíš a třeba to pomůže a pro jistotu si nech přeměřit žloutenku jen pro jistotu, ale jinak se neboj myslím, že bude vše v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 23:01

@lenama18 toho se právě bojím, no uvidím zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 23:06

@Verča13 dík moc :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
3.5.13 00:10

@katulikkatulik tak po mojí zkušenosti bych ho vzala na dětský do špitálu a nechala žloutenku přeměřit. Malej byl pod světlem už v porodnici a pak se mi zdál v pohodě, akorát nás teda poslala mudra do špitálu. Museli jsme tam být další tři dny na svícení. Pro jistotu bych šla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí