Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Nafrněná píše:
Nevíte, jak to v ZOO vypadá v těchto dnech?
normálně
co konkrétně Tě zajímá?
@martina.se píše:
normálněco konkrétně Tě zajímá?
myslím jako jestli je hodně zvířat venku, jestli to stojí za to tam jet
vláček jezdí i v zimní sezóně, nevíš?
@Nafrněná píše:
myslím jako jestli je hodně zvířat venku, jestli to stojí za to tam jetvláček jezdí i v zimní sezóně, nevíš?
jj, vláček jezdí pořád, o víkendu bylo venku téměř všechno. Tedy krom morčat
ale jak bylo krásně, tak super. Záleží, kdy jste byli naposledy.. my chodíme tak co čtvrt roku a pořád se to tam mění a lepší. Byl zavřený sloninec kvůli úmrtí mladé, ale už by měl být zase otevřen.. a začínají se rodit nová mláďata
náš stejně nejvíc miluje počáteční zookoutek, takže se moc daleko nedostanem ![]()
Vláček přes zimu nejezdí, jinak je zoo teď super, žádné davy. Zvířata jak která, ale která nejsou venku, jsou v pavilonech. Jen jim myslím minulý týden zemřela maličká Sumitra, ta sloní holčička.
@Nafrněná píše:
Nevíte, jak to v ZOO vypadá v těchto dnech?
Je tam zima
![]()
@Romily píše:
Vláček přes zimu nejezdí, jinak je zoo teď super, žádné davy. Zvířata jak která, ale která nejsou venku, jsou v pavilonech. Jen jim myslím minulý týden zemřela maličká Sumitra, ta sloní holčička.
o víkendu jezdil
tak já nevim, několikrát okolo nás prodrandil ![]()
@martina.se píše:
o víkendu jezdil![]()
tak já nevim, několikrát okolo nás prodrandil
Tak ono se na něj nedá spoléhat, jen pokud je krásný víkend, tak vyrazí. Ale my byli Tak před 14 dny na sluneční louce bobovat, to nejezdil. ![]()
@martina.se píše:
prodrandil
super výraz.. je ale spíše slyšet v souvislosti s něčím jiným ![]()
@Romily píše:
Tak ono se na něj nedá spoléhat, jen pokud je krásný víkend, tak vyrazí. Ale my byli Tak před 14 dny na sluneční louce bobovat, to nejezdil.
@minoe píše:![]()
super výraz.. je ale spíše slyšet v souvislosti s něčím jiným
@minoe píše:drandit kačenu se říká, ne?
jsem mimo
u nás to znamená jezdit.. je znát, že nejsem ostravák
![]()
@martina.se píše:
jsem mimo![]()
u nás to znamená jezdit.. je znát, že nejsem ostravák
![]()
Odkud jsi? ![]()