ZOO Ostrava - tipy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4000
1.2.16 13:58
@martina.se píše:
původem pražák :lol: :lol:

Á hogofogo Pražanda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.2.16 14:00
@minoe píše: Á hogofogo Pražanda :D
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
9.8.17 14:45

Oživuji téma, ráda bych se vydala do Ostravské ZOO, příští týden některé všední odpoledne.
Nevíte, jaká je tam teď situace?

Mamka mi tvrdí, že je to tam teď celé rozkopané, prý se chodí od parkoviště k ZOO přes 5km pěšky a stojí se fronty přes hodinu i ve všední dny. Což by pro mě s rizikovým těhotenstvím nebylo úplně vhodné.
Bohužel na moji mamku není až tak spoleh (dost často manipuluje, aby bylo po jejím, když se jí nelíbí naše plány).
Mohl by mi to někdo z místních potvrdit, nebo vyvrátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
9.8.17 14:47

5 km pěšky jo? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3909
9.8.17 14:49

@BlaZenkaB V Ostravské ZOO jsem byla minulý čtvrtek - rozkopané je centrum Ostravy, ZOO rozhodně ne. Parkoviště je hned vedle ZOO (asi tak 30 sekund chůze). Frontu jsme stáli nula minut (u pokladen nikdo). Otevřená je i nová procházka lesem a nové restaurace. Můžu jen doporučit ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
9.8.17 14:57

@Jade84 Děkuju tak tam tedy půjdeme :-D Já jsem tušila, že to nebude tak úplně důvěryhodná informace :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
9.8.17 15:14

No, když necháš auto v podzemních garážích u Nové radnice a vezmeš to do ZOO přes Emu, tak možná těch 5km nasbíráš… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
9.8.17 15:55

Byli jsme v pondělí - parkoviště teda naprosto plné, ale u pokladny jsme stáli asi minutku a uvnitř lidí akorát.. bylo moc fajn :palec:

• Citovat
  • Upravit
4200
9.8.17 16:53
@Doe_Jane píše:
5 km pěšky jo? :mrgreen:

To mě taky pobavilo. :mrgreen:
5 km je to trolejbusem z Náměstí Republiky do ZOO, což je nějakých 8 zastávek. :lol:

@BlaZenkaB Tvoje maminka je docela tragédka. :mrgreen: Je vidět, že tě chce odradit. :D Ve všední den bych se nějakých front vůbec nebála (a hodinových ani o víkendu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí