Kréta - doporučíte hotel, cestovku???

4
2.8.07 13:49

Kréta-doporučíte hotel, cestovku???

Rádi bychom si s manželem a naším synem (20měsíců) vyrazili na Krétu. Prosíme proto o radu, jaký hotel, letovisku, ale i cestovku zvolit. Je pravda, že bychom nejraději all inclusive. Pokud někdo má nějaký dobrý tip, napište, moc nám pomůžete. Uvítáme i nějaké bližší info. Chceme jet hned začátkem září. Předem moc díky za každý poznatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1762
2.8.07 14:29

Ahoj, naši byli s Blue Style loni a byli spokojeni. Měli to bez jídla, ale nabízí mylslím vše.
Pěknou dovolenou,
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.8.07 14:34

Urcite nedoporucim cestovku Exim Tours a letovisko Gouves, kousek od hlavniho mesta a letiste v Heraklionu…Jmeno hotelu si nemapamatuju, byl tak priserny, ze jsem to radsi hned zapomnela - misto hotel to byl spis hostel :evil:
 Hanka

• Citovat
  • Upravit
665
2.8.07 14:58

Ahojda,

my byli v červnu s Firem, hotel Cretan Village ****+, měli jsme to All Inclusive a byla to naše zatím nejlepší dovolená. Ubytování, moře, jídlo, vyžití pro nás i Vojtika báječné. Mohu jen doporučit.

Přeji ať vyberete!!!

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
2.8.07 21:18

dovolená

Ahojky!

My byli loni v hotelu Petra Mare, Hierapetra ( na jihu) s cestovkou Aeolus. Bylo to all inclusive. Jediná nevýhoda - cca 2 hod autobusem z letiště, ale jinak samá positiva.
Z hotelu se vychází rovnou na pláž. Hotel má vlastní aquapark a veliké brouzdaliště se sladkou vodou a se skluzavkama.
My jsme s sebou měli 2 letého synka, přijeli jsme asi kolem 24 hod ( letadlo mělo spoždění), a malý měl nachystanou jak velkou postel, tak cestovní postýlku ( zdarma) - té dal přednost.
CCa kilometr do centra po pobřežní promenádě, klidné místo na kraji města.
Hotel se specializuje na rodiny s dětmi, tak jsou pro ně i animační programy - my měli v angličtin, němčině a slovenštině.

Jo a teď jsem viděla, že mají nějakou akci - slevu na konec srpna.

Příjemnou dovolenou!§

Petit + Dany 3 r., + Editka 6 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
2.8.07 22:31

VIAMARE … Jižní Kréta

http://www.viamare.cz/…ytovani.html

Peťula

P.S. My jsme byli tady : http://www.viamare.cz/…14-noci.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
3.8.07 08:52

Přidávám se k Hance a NEDOPORUČUJI letovisko Gouves !!! Byli jsme sice v úžasném 4 hvězdičkovém hotelu, ale pláž atd. stálo za houby!!! Pokud na Krétu, tak na stranu Chanie, ne k Heraklionu…

Já mám velmi dobré zkušenosti s Fischerem, Blue Style… Letos letíme poprvé s Firo tourem tak uvidíme…

Držím palce ať dobře vyberete a užijete si pěknou dovolenou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.8.07 12:45
Monina píše:
Přidávám se k Hance a NEDOPORUČUJI letovisko Gouves !!! Byli jsme sice v úžasném 4 hvězdičkovém hotelu, ale pláž atd. stálo za houby!!! Pokud na Krétu, tak na stranu Chanie, ne k Heraklionu…

Já mám velmi dobré zkušenosti s Fischerem, Blue Style… Letos letíme poprvé s Firo tourem tak uvidíme…

Držím palce ať dobře vyberete a užijete si pěknou dovolenou..

Presne tak, my si pak na 5 dni pujcili auto a Kretu celou projeli a jsou tam nadherna mista. Dnes bych volila okoli Chanie nebo Rethymonu…

• Citovat
  • Upravit
8276
6.8.07 14:13

v červnu jsme byli s MyPlanet na Krétě Hotel Kavros beach - hned u pláže, dět. hřiště,…all inclusive za 15 tisíc na osobu vč. letištních poplatků. Jela bych hned znova:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
20.8.07 15:57

nedoporučuji Gouves!!!
Ale Cretan Village super!!!
Holky kdo máte dobrou zkušenost s Blue Style tak já naopak. Byli jsme v letovisku Hersonissos, což nic moc, předražené ceny, problémy celého zájezdu s ubytováním - cena neadekvátní kvalitě. Ale třeba jste měly větší štěstí. Já mám nejlepší zkušenost s cestovkou Mellisa travel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
24.8.07 11:43

Tak my ve středu odlétáme do hotelu Blue Bay se slovenským Firem. Pláž tam asi taky nebude nic moc, ale hotel a zázemí vypadalo moc pěkně, tak se necháme překvapit. Náš původní tip byl hotel Dolphin Bay, tam byla krásná písečná pláž přímo u hotelu, ale bohužel byl termín už obsazený. Tak snad příště. Jo a ještě nám říkali známí, že byli přes nějakou rakouskou cestovku a vyšlo to prej daleko levnějc a ty služby a vůbec přístup se prej nedal absolutně srovnat. L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
25.8.07 10:57

Já byla na Krétě 2× a jsem nadšená.
Prvně v letovisku Malia (kousek od Agios Nicolaos, SV ostrova) v malém hotýlku ve studiu a na pláž jsme to měli cca 100m ale chodili jsme s kamarádkama radši o dalších 100m dál, kde bylo málo lidí.
Pláž byla píščito kamenitá, jen u 4* hotelu (kam nás samo nepustili) byl pouze písek. Pro dospěláky bezva, ale s dítětem leda tak mít s sebou malý bazének.

Podruhé jsme byli s manželem v Agia Marina (kousek od Chanie, SZ ostrova) a naprostá spokojenost, bohužel ani tady si nepamatuju název hotelu ale doporučuju se při koupi kamkoliv na Krétu zeptat, jestli se musí k pláži přes hlavní silnici nebo ne. My naštěstí nemuseli a koukali na moře, ale asi 50m od nás byl 5* hotel a hosté museli přes silnici (docela velký provoz) a do hotelu se ještě drápali cca 20m do krpálu. To by mě asi neba.
Jinak v Marině nádherné pláže, pozvolné, většinou písek, občas oblázková (ne šutry, jen malé kamínky) a někde v kombinaci se skálou ale pro děti bych řekla ideální.

Ale neni to tam moc na potápění, dno je spíš prázdný nebo ne moc zajímavý, ikdyž pár rybek jsem viděla a mě jako šnorchlaři začátečníkovi to ke štěstí bohatě stačilo :-)

Jé to jsem si zavzpomínala - hned bych jela.

Jo a jednou jsme jeli s Exim tours a jednou s Firo tour a s Firo to bylo rozhodně lepší.
Tak krásnou dovču
 Sandra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
25.8.07 21:23

Ahoj LadkoH ted jsem se vrátila z hotelu BluBay z kréty.Hotel je to celkem pekný ,ale záleží ve které budově budeš bydlet v té hlavní pokoje o něco lepší ale malé my byli v blubay artemis a byla to trošku pastouška jedna manželská postel a palanda a sprcha se záchodem asi metr krát metr.Je tam pět docela pěkných bazénů.K moři je to celkem daleko a není to vhodné pro kočárky prudký svah a ještě schody hodně prudký,Jídlo výborný všecko švédské stoly jsme pěkně vykrmený.Vesnicka Agia Pelagia trochu díra,ale jinak klidné místo jestli toužíš po klidu.Moře je nádherně čistý vetro teda k padnutí asi35 za celý týden ani mráček.Byli jsme ale spokojeni děti se vyřádily mají dva detské koutky i program pro děti.Ahoj ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
26.8.07 14:25

Jee…Zuzan…to je náhodička…tvoje zprávy jsou tak napůl dobré… :? …No uvidíme…plážoví moc nejsme, ale podívat se tam pudem :lol: , počítáme s tím, že pujčíme auto a trochu pojezdíme. Žádný velký ruch nevyhledáváme, pojedeme s malým, kočárek máme lehunký, tak to snad nějak zvládnem. Už se strašně těším, letíme v noci na středu, jen doufám, že malý bude v pohodě… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
26.8.07 14:31

Zuzan, teď jsem se dívala na ten Artemis a my bychom měli bydlet v tom 4 hvězdičkovém, tak snad to ubytování bude lepší. Na netu to vypadá moc pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí