Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj děvčátka, moje mamka se zítra chystá se synovcem a neteří do ZOO v Ostravě. Je to sice ostuda, ale na to, že bydlím ve Frenštátě p/R, tak jsem byla v této ZOO pouze 3× a to naposledy asi před 6 lety. Mamka tam pojede vlakem a teď potřebuji pomoc od ostravaček. Má vystoupit z vlaku v OV střed nebo na jiné stanici? A jak se z OV dostane do ZOO? Je to lepší autobusem nebo tr. Holky moc děkuji
Za normálních okolností by vystoupila na OV střed a prošla podchody na trolejbus 104, teď je tam kvůli rekonstrukcím v části trati náhradní autobusová doprava, takže buď na ni a přestoupit na Mostu Pionýrů na 104 nebo jet na OV Hlavní nádraží a odtamtud přechodně vyjíždí přímá 104 k ZOO.
Pokud pojede s kočárem, tak OV střed je víceméně bezbariérové, ale jde cca 250m na tu NAD, OV Hl. nádr. je samé schody, ale možno se nechat převést od zaměstnance ČD přes koleje (pokud ji načapou v kolejišti samotnou, je to na pokutu); 104 stojí přímo před nádražní budovou.
http://www.dpo.cz/…8_11/104.htm - výlukový jízdní řád 104
Stačí tak?
maxiku, ty jsi úplný poklad. Moc děkuji ani nevíš, jak si nám usnadnila práci. Pa a ještě jednou moc děkuji
Hezky si to užijte a pozor na pštrosy
Jeden tam Adě sezobl (a snědl) růžovou gumičku z vlásků… Myslím, že z toho máme doživotní zážitek ![]()
L.
Holky prosim, slysela jsem, ze se v ostrave v zoo da pujcit nejaky vozik na popovezeni deti, jak to je? dekuji
@joanee píše:
Holky prosim, slysela jsem, ze se v ostrave v zoo da pujcit nejaky vozik na popovezeni deti, jak to je? dekuji
chodím tam každý rok, ale nikdy jsem si ničeho nevšimla.
@hanitscha prave,ze jsem si taky nevsimla ani v nabidce to nemaji, tak je to asi blbost ![]()
Turistický cíl Zoo Ostrava - informace a recenze tipu Zoo Ostrava od dalších… takže vše špatné zapomenuto:)Na začátku si můžete půjčit vozík, do kterého…
tohle je ve vyhledavaci a kdyz to otevru neni ani datum prispevku ani nic o voziku, jen tady v tom uvodu ![]()
Vozíčky vám půjčí u vchodu, dává se nějaká záloha, kterou vám po vrácení dají zpět. Je to taková malá kárka - nacpeš tam dvě děti ![]()
@joanee koukám, že už tu fotka je.. jo, jsou tam, u pokladny..
možná tam není zmínka o kárkách, protože stará pokladna a brána je na improvizovaném místě býv. východu a celé se to tam přestavuje a nevítají nás tradiční růžoví plameňáci, ale poníci a oslíci ![]()
Diiiik moooc holky, vecela jsem, ze tady se vi všechno
,jste zlate
,tak zitrejsi zoo si uzijem a nemusíme smykat kocar přes celou Ostravu ![]()
dekuji
![]()