Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Já bych to tam nechala..
Nevzala by jsem cokoliv po někom cizím.. ![]()
@Anetta jakože je to špinavý? To by se dalo vyprat a fakt byla čistá ![]()
No zvítězilo naše lepší já
@Ariadne ahoj, zítra to někdo najde a necha si ji. Jak znam CV, tak ano najdou se poctivi lide, ale vetsina to zbali a nazdar.
Bych ji nechala kde lezi a nebo sehnala nekoho od ZOO a dala mu ji, at ji da nekam na pokladnu on…:)
Deku bych nechala na místě, max jí pověsila na nějaké blízké, frekvent. místo.
Jo a kdyby jste náhodou někdo v lesích nad Rakovníkem našel jednu kotníčkovou, šněrovací botu modro-žluté barvy, velikost 21, tak tu ztratil dnes můj muž se synem na houbách. Nechápu, že si toho všimli až u auta.
![]()
@Hanulínek píše:
Deku bych nechala na místě, max jí pověsila na nějaké blízké, frekvent. místo.Jo a kdyby jste náhodou někdo v lesích nad Rakovníkem našel jednu kotníčkovou, šněrovací botu modro-žluté barvy, velikost 21, tak tu ztratil dnes můj muž se synem na houbách. Nechápu, že si toho všimli až u auta.![]()
jo tak jsme to v podstatě udělali.
Tak to je dobrý
syn si nestěžoval a manžel byl zabraný do hledání, jo? ![]()
Jinak doufám, že přinesli košík plný, jinak by mazali oba zpátky ![]()
@Ariadne píše:
jooo proto ta SZje u ptáků
Ptát se u kterejch nebudu, ještě by to vypadalo, že prahnu po něčí dece
Ale můžu napsat do naší lokální skupiny na facebooku, že jestli někdo zapomněl deku s ježkem, že tam pořád leží. ![]()
@ncc1701 Jo tak jestli jsou tam lidi z CV, tak budeš hodná. Nemám totiž FB ![]()
@Ariadne -no syn si moc stěžovat ještě neumí.
A zabraní do sbírání byli oba -mrňous přinesl jehličí, listy a mech i v plínce. ![]()
Botu prý pak hledali velmi uslivně, ale místo toho našli jen další a další houby.
![]()
Ale hlavně, že neztratil to dítě. ![]()
@Hanulínek jooo vždycky to může být horší
hlavně, že byl prcek s tátou spokojený ![]()
Dobrý večer,
neberte tuhle diskuzi moc vážně. Jen mě zajímají pohledy jiných lidí a třeba se tu najdou majitelé té deky
Dneska jsme našli v zooparku deku - hezká, čistá, menší, růžová se ježečkem
no Barunce se líbila 
Bylo už k zavíračce a nenašli jsme nikoho v pokladně, abychom ji tam nechali jako ztráty a nálezy. Tak jsme ji nechali na místě, kde jsme ji našli a s těžkým srdcem odešli. Za bránou mi nějak došlo, že jsme si ji vlastně mohli nechat, ptž bůhví, jestli se pro ni někdo bude vracet. Třeba majitelé nebyli z CV jako my nebo ji mezitím zítra sbalí někdo jiný.
No ale stejně bychom měli černé svědomí, že jsme ji vzali a oni ji tam druhý den hledali
Tak otázka zní jasně - co byste udělaly vy?
Jinak, pokud se tu objeví majitelé, tak je deka tam, kde jste ji nechali. Kdyžtak upřesníme přes SZ