Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj poradte mi co na zoubky synovi je 5 mesicu a ma uz jeden zub a leze mu dalsi boli ho v pusince a celi dny place nechce ani spinkat pres den koupila jsem byla galc gel ale on si nenecha do pusinky sahnout abych mu to mohla vetrit do dasni, napiste co pouzivate vy pro sve milacky. dekuju
u nás žádnej ten gel neúčinkoval, takže na prd…prostě musí vydržet a na noc když už je fakt nejhůř dávám trošičku panadolu nebo nurofenu.
jinak přes den kouše kartáčky gumový z DM a docela to jde ![]()
Nam docela pomohl Calgel. Minimalne mu moc chutnal a aspon na chvili na zuby nemyslel.
j.pampeliska píše:
Nam docela pomohl Calgel. Minimalne mu moc chutnal a aspon na chvili na zuby nemyslel.
jo ten chutnal i mě ![]()
malýmu moc pomáhal gel Calgel (já ho používala taky když mi rostl moudrák
a zabíralo to)jinak vám to nezávidím,náš malej proplakal jen úplně první zoubek a jinak nic,ani teplotu neměl,neplakal..držím palečky ![]()
U nás zabírá jedině Mundisal gel, ostatní nepomáhá, no a na noc nurofen.
Držím palečky.
ten nurofen je specialni pro miminka? jak mu to davas? diky
ahoj, nám nepomáhá nic, ani nurofen, po tom spí ale jen třeba 3-4 hodiny, vždy máme pár dní cirkus a pak pár dní klid, už toho mám taky dost, od září malýmu rostou spodní dvojky, naštěstí je jedna už pár dní venku tak ho trápí jen ta druhá. Musí se to vydržet a zkoušet, třeba budete mít štěstí a neco pomůže. HOdně mě radili vyzkoušet homeopatika Chamomilla ale u nás bez úspěchu. Cal gel dávám taky a nejlíp se nám nanaší na druhým kartáčku z DM, prstem si do pusy sáhnout nenechá a ten druhej kartáček i rád kouše
Ijubocka : taky používám nurofen pro děti, ne na zuby ty nám ještě nerostou ale když ho něco trápí. je tam napsané dávkování, jinak 2,5ml a u nás to teda vždy hned zabere
jo a ještě na zuby hodně používají co jsem slyšela panadol pro děti, s tím nemám zkušenosti ale je to na stejnej způsob co nurofen
Vergis píše:
jo a ještě na zuby hodně používají co jsem slyšela panadol pro děti, s tím nemám zkušenosti ale je to na stejnej způsob co nurofen
v každým je jiná látka - v Panadolu je paracetamolum a v Nurofenu je ibuprofen
nam z gelu zabiral Mundisal, kdyz byla fakt velka krize, tak panadol sirup