Vytržený moudrák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1769
23.12.10 09:26

vytrzeny moudrak

ahoj holky, vcera jsem byla u zubare protoze me nehorazne bolel zub (moudrak) zubarka mi ho vytrhla a uz to neboli, uz kdyz jsem kni jela jsem mela malinko nateklou pusu ale fakt jen krapet. ale po tom vytrzeni mi tak nehorazne natekla ze to neni ani mozny, hlavne horni ret, ten mam jak ty havajsky domorotci :cry: jeste ktomu jsem mela vecer horecku 38,8 a dnes uz mam jen zvysenou 37,8 takze tu bych neresila, dostala jsem od zubarky antibiotika ze tam mam i zanet, myslite ze to muze byt tak natekle od toho zanetu?? jo a jeste jsem zapomela napsat ze me boli predni zub ale nic vaznyho jen kdyz ho zmacku tak boli, vcera jsem ji to rikala a rekla ze stim ted nemuze nic delat kdyz mi trhala ten moudrak. jela bych tam ale ona tam dnes neni :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1769
23.12.10 09:28

jo a jeste jsem chtela rict ze to leduju jak blazen a porad to mam natekly :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
23.12.10 09:29

Kup si v lékárně šalvějovou tinkturu a vyplachuj, mně to pomohlo. (Dezinfikuje a stahuje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
23.12.10 09:32

na ten otok? me nic neboli ani ta rana po tom zubu, me dela starosti ten otok, bojim se velkyho zanetu ale kdyz mam antibiotika tak by to se to nemelo nak zvrhnout,ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
23.12.10 09:35

s antibiotikama by to mělo být v pohodě.. mojí mamce trhali zub, před třema týdnama - ještě týden po tom otok jako blázen.. antibiotika nedostala, horečky měla taky.. v lékarné si koupila jakýsi gel na záněty a už to má dobrý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
23.12.10 09:36

neboj,myslím že je to normální stav :kytka: brzy to přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
23.12.10 09:41

budu na vanoce jako hroch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
23.12.10 09:45

Ahoj, je to po tom trhání dost často oteklé.. a když jde o moudrák, tak se to může táhnout od pusy až po krk :(
Letos v lednu mi taky trahali moudrák, ale nevyrostlej, takže to bylo maso a atb mi nedali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
23.12.10 09:51
market.s.87 píše:
na ten otok? me nic neboli ani ta rana po tom zubu, me dela starosti ten otok, bojim se velkyho zanetu ale kdyz mam antibiotika tak by to se to nemelo nak zvrhnout,ne

jojo, ono si tím vypláchneš i případné zbytky jídla (tedy těch jogurtových mlík a kaší, já nic jinýho po trhání osmiček nadala:-) ) a zabrání to vzniku zánětu - to i ty ATB. Taky ta šalvěj zklidní ránu a rychlej se to zhojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
23.12.10 09:59

Býv. vytrhli zub (taky 8)druhý den mu to nateklo trochu, třetí brutálně (celá tvář začínalo to pod okem a končilo na krku), horečku měl … takž na pohotovost, a dali mu dren bo se mu to ucpalo a pak i atb.

Můj přítel měl léta jakoby malinkou bouličku kterou cítil přes tvář, nic ho nebolelo pohoda. Pak začal natíkat, bolest jako prase … zub ven (tu už mu to dělal dr co je tu jako zubní špička operatér) .. dren .. jenže se to zas ucpalo, a ve finále mu to řízly z venku a dali dren(týden jsme měnili a měnili „obvzy“ a dostal nějaký mega silný atb :roll:

Být tebou tak jdu znova k dr ať to řádně prohlídne .. budou svátky aby ses někam vůbec dostala … podle mých kluků bych to jen tak nenechala :nevim: a to fakt nechci strašit …

Moje osobní zkušenost je taková, že mi vyškubla dr. zub, a žádnej problém …

• Citovat
  • Upravit
1769
23.12.10 10:07

me prave taky vzdy vytrhla zub a pohoda, ani prasek na bolest jsem nemusela a to mi jich letos vytrhla uz 5 :-x mam zuby na prd a tehotenstvim se to jeste podporilo, jak rikam jela bych ale ona tam bohuzel neni, vzdy ve ctvrtek ma volno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
23.12.10 10:09

Cerstvou ranu po trhani NEVYPLACHOVAT!!!Nebo budes mit krome otoku suchy luzko a to si myslim,ze je daleko horsi.
Ledovat ledovat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.12.10 12:34

Heh, já měla hubu nateklou, i když jsem žádný zánět neměla. Když máš antibiotika, tak buď v klidu, to tak 3. den začne splaskávat. Taky mi kladli na srdce čerstvou ránu nevyplachovat. Jen ledovat ledovat ledovat :mrgreen: A jaký to byl moudrák - horní nebo dolní? Prý dolní bývaj na trhání horší a dělaj pak větší neplechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
23.12.10 16:51

nene tohle byl horni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
24.12.10 06:01

AHOJ HOLKY TAK DNES ME CEKA POHOTOVOST, HUBU DVAKRAT TAK NATEKLOU NEZ VCERA, UZ ANI PRES OTOK NEVIDIM NA JEDNO OKO :cry: TAKZE KRÁSNÝ A VESELY A DRŽTE MI PALCE AT DNES JSOU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.