Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den, chci se zeptat jestli nemáte něco zázračného na růst zoubků -stoliček
Malý má 13 měsíců a rozjely se mu 3 najednou a to je teda horor Vám povím. Za všechny rady budu moc ráda. ![]()
Tak to máme stejne, dcerka ma jednu uz prorezanou a kdyz jsem ji nedávno sáhla do pusinky, zjistila jsem, ze ji rostou další 3 najednou a ty jsou prorezane z části. Ona to ale zvládá parádně, vůbec jsem si toho nevsimla. Akorát je sem tam mrzutejsi a v noci je víc u prsa.
Žádnou zázračnou radu nemam, přes den jsme často venku, tak se rozptýli a na noc ji mažu Calgel. Ale v minulosti ji trápil růst zoubku, ze vecer se fakt trápila, a to jsem ji dala Nurofen…samozřejmě ne pravidelne, ale kdyz šlo vidět, ze ji to hodně bolí
Mladsi se hodně natrapil se špičákama a ctyrkama. Calgel nepomahal. Nekdy nebylo zbyti a dostal Nurofen. Zubař mi taky rekl, at mu ho normálně dávám. Jeste ho čekají pětky, tak jsem zvědavá.
Synovi zabírá viburcol a paralen. Bohužel po nurofenu ho bolí bříško ![]()
@citlivaduse píše: Více
Pětky vyrostly aniž bychom to zaregistrovali, čtyřky byly horší.
@Anonymní píše: Více
To by se mi líbilo, kdyby s těma petkama uz nemel takové trápení. Ale vyrust musí ![]()
Taky to teď prožíváme. Mažu Calgelem a když bude jo zle, tak sáhnu po lécích na bolest. Nenechám ho zbytečně trápit.