Co na bolest při růstu stoliček u dítěte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.1.26 19:29

Zoubky stoličky

Dobrý den, chci se zeptat jestli nemáte něco zázračného na růst zoubků -stoliček :( Malý má 13 měsíců a rozjely se mu 3 najednou a to je teda horor Vám povím. Za všechny rady budu moc ráda. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2645
25.1.26 19:55

Tak to máme stejne, dcerka ma jednu uz prorezanou a kdyz jsem ji nedávno sáhla do pusinky, zjistila jsem, ze ji rostou další 3 najednou a ty jsou prorezane z části. Ona to ale zvládá parádně, vůbec jsem si toho nevsimla. Akorát je sem tam mrzutejsi a v noci je víc u prsa.
Žádnou zázračnou radu nemam, přes den jsme často venku, tak se rozptýli a na noc ji mažu Calgel. Ale v minulosti ji trápil růst zoubku, ze vecer se fakt trápila, a to jsem ji dala Nurofen…samozřejmě ne pravidelne, ale kdyz šlo vidět, ze ji to hodně bolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10817
25.1.26 20:36

Mladsi se hodně natrapil se špičákama a ctyrkama. Calgel nepomahal. Nekdy nebylo zbyti a dostal Nurofen. Zubař mi taky rekl, at mu ho normálně dávám. Jeste ho čekají pětky, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
25.1.26 20:52

Synovi zabírá viburcol a paralen. Bohužel po nurofenu ho bolí bříško :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.26 20:59
@citlivaduse píše: Více

Pětky vyrostly aniž bychom to zaregistrovali, čtyřky byly horší.

• Citovat
  • Upravit
10817
25.1.26 21:12
@Anonymní píše: Více

To by se mi líbilo, kdyby s těma petkama uz nemel takové trápení. Ale vyrust musí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
25.1.26 23:22

Taky to teď prožíváme. Mažu Calgelem a když bude jo zle, tak sáhnu po lécích na bolest. Nenechám ho zbytečně trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.