Zoubky v necelých dvou měsících?

Anonymni
4.7.08 20:45

Zoubky v necelých dvou měsících?

ahoj, mám 7 týdeního syna a mám pocit, že mu dole začínají růst ty 2 prostřední zoubky. Poslední dobou strašně slintá, furt si strká pěstičky, vyžaduje dudlíka a i při kojení trošku „kouše“. Můžou to být zoubky? Není to brzy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2318
4.7.08 20:48

Ahoj,

už se i narodilo dítě se zubama, takže to asi možný je. Otázkou je, za jak dlouho zoubky vylezou, někdy to trvá i měsíce…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
5.7.08 00:12

Ahojky, taky mi teď vyprávěla kamarádka, že s ní v porodnici byla maminka, co se jí narodilo dítko se zoubkama :twisted: ..
Honzík měl asi před měsícem podobné příznaky jako popisuješ, ale zatím se nic neděje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
5.7.08 09:12

Petrajda: no přesně, u nás taky, pár dnů brečavých, pak klid, pak zase a po třeba 2 měsících najednou 2 zuby naráz. Má si prý člověk představit, jak bylo nepříjemný, když nám rostly osmy a děti chápat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
5.7.08 11:27

Taky jsme měli kolem dvou měsíců super slintací období. Dávala jsem i bryndák, ale zuby to nebyly :wink: Teď malá slintá zase do pusy nacpe všecko co jí přijde pod ruku včetně ruky ta je nejlepší :lol: teda kromě cumlíka :? a zuby zatím nevidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
5.7.08 13:40

Ahoj,
můj malý slintal už od narození a po dvou měsících začal ještě více. Teď je mu necelých 5m a ruce má pořád v puse, kouše do dudlíku, do hraček, ale zuby zatím nikde. Podle mě je to normální, ale myslím si, že pokud má nateklé dásně, tak by to opravdu mohly být zoubky. :wink: Však uvidíš, něco se z toho třeba vyklube :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
6.7.08 00:31
Lasicka píše:
Petrajda: no přesně, u nás taky, pár dnů brečavých, pak klid, pak zase a po třeba 2 měsících najednou 2 zuby naráz. Má si prý člověk představit, jak bylo nepříjemný, když nám rostly osmy a děti chápat :-)

No, jenže mně ještě osmičky nerostly :twisted:, tak si to nemám jak představit :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
7.7.08 12:55

Jo, jo, kolem 2m malá slintala šíííííleně ( bryndáky nestíhaly, když jsem jí držela na ruce - letadýlko, tak jsem zároveň za sebou táhla hadr na podlahu), ale zuby to nebyly. Teď už se zoubky začínají klubat,takže „paráda“. Jinak se zubama se narodil i Napoleon a Ludvík XIV (?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.7.08 14:49

Petrajda: tak mě rostly dlouho a stálo to za to - neustálá tupá bolest nakonec půlky hlavy, nevíš, jak si pomoct, nakonec mi museli 2 zuby obřezat, zatuhla mi čelist, nemohla jsem vůbec otevřít pusu… takže chápu, že to s mimčama může pěkně cvičit…

Lasička

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.