Horecka u prorezavani stolicek

24
15.6.08 08:01

Horecka u prorezavani stolicek

Ahoj, chci se zeptat, zda mate nekdo zkusenost s horeckami az 39 pri prorezavani zubu. Jsem z toho docela nestastna, male je 15m a vyrorstly ji dolni ctyrky, k tomu silena ryma a teplota … kdyz se z toho vyhrabala a dva dny je ji dobre, tak jsem nahmatala spicicku dalsi stolicky nahore a v noci mela horecku a plakala, dokud jsem nedala cipek. Je mozny je ta horecka je k zoubkum? neni to uz nejak moc? ted je v pohode a teplotu ma jen zvysenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9548
15.6.08 10:11

Ahoj, Anežka, když se jí prořezávaly stoličky, měla taky teplotu kolem 39 a tak dvě tři noci probrečela, nikdy jsem nevěděla, co to má znamenat a pak zub venku. Takže pokud už to tvoje malá nemá z nachlazení, kliděn to může být od zubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.6.08 10:23

a muzu se zeptat jak dlouho ta horecka trva? myslim jestli ji mela vase princezna i pres den …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21614
15.6.08 10:25

ahoj, myslím, že to bude od zubů. kdyby se to nějak zhoršovalo, tak bych v pondělí pro jistotu zavolala k doktorce. ale u zubů jsou úplně běžné teploty, průjmy, rýma i zvracení… hlavně ty stoličky dávají dětem zabrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
15.6.08 10:26

Ahoj, my právě horečkujeme už asi 24 hodin v kuse. Vždy jen po léku to klesne. Nemá rýmu, ani kašel, jen se dneska přidal i průjem. Pořád doufám, že je to k těm zubům. Máme skoro taky 39°C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
15.6.08 10:42

No moc přesně si to nepamatuju, abych pravdu řekla, ale myslím, že ji měla i přes den a klesala jen po čípku. A trvalo to tak dva tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.6.08 10:49

diky, docela jste me uklidnily … mam pocit ze chudak mala porad s necim musi bojovat a ja ji nemuzu pomoct ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
15.6.08 20:15

Jo jo, může to být. Jen si dávej pozor, aby ty teploty nevystoupaly příliš vysoko. My si to fakt vyžrali se vším všudy, Honzík měl nakonec šílené horečky, v zadečku naměřeno 40,6 8O , než stihli zabrat léky na snížení teploty, měl febrilní křeče, tak jen pozor na to. Byl to hrozně rychlý vzestup teploty, i když jsem ho neustále hlídala. Jen co vylezly první jehličky od stoliček, bylo po teplotě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.6.08 07:16

fibrilni krece? no to uz by na me asi bylo moc … nenecham teplotu presahnout 39, tak snad k tomu nedojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
18.6.08 16:58

ahojky, tak u nás je to podobné, teploty nad 39, už tři dny, malý je mrzuty, ospalý, téměř celý den prospí, navíc nechce jíst, a když něco málo sní, tak ještě občas zvrací. Opravdu se těším až už ty zoubky budou venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
12.8.08 21:36

tak mi meli skoro 40!!! dala jsem cipek a behem nekolik hodin,byla teplota skoro ty tam.vykoukl na nas zub spicak dole!!! ted se nejak zarazil. a to jeste nemame jinak zadny zuby!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.8.08 07:06

Stoličky

naše malá má také lehce přes 39, horní stoličky z půlky venku, ttrvá to již 3. den, tak snad to brzo skončí, už nemůžu… a ona taky ne :cry:

• Citovat
  • Upravit
3525
22.8.08 15:11

tak mi už máámetřetí den teploty do 38 a v noci horečky i 39…prořezává senám horní trojka a po třech dnech se k tomu dnes přidal průjem,tak snad to brzy přejde … o prvních 8 zoubcích jsme skoro nevěděli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
22.8.08 15:11

tak mi už máámetřetí den teploty do 38 a v noci horečky i 39…prořezává senám horní trojka a po třech dnech se k tomu dnes přidal průjem,tak snad to brzy přejde … o prvních 8 zoubcích jsme skoro nevěděli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.