Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, chci se zeptat, zda mate nekdo zkusenost s horeckami az 39 pri prorezavani zubu. Jsem z toho docela nestastna, male je 15m a vyrorstly ji dolni ctyrky, k tomu silena ryma a teplota … kdyz se z toho vyhrabala a dva dny je ji dobre, tak jsem nahmatala spicicku dalsi stolicky nahore a v noci mela horecku a plakala, dokud jsem nedala cipek. Je mozny je ta horecka je k zoubkum? neni to uz nejak moc? ted je v pohode a teplotu ma jen zvysenou.
Ahoj, Anežka, když se jí prořezávaly stoličky, měla taky teplotu kolem 39 a tak dvě tři noci probrečela, nikdy jsem nevěděla, co to má znamenat a pak zub venku. Takže pokud už to tvoje malá nemá z nachlazení, kliděn to může být od zubů.
a muzu se zeptat jak dlouho ta horecka trva? myslim jestli ji mela vase princezna i pres den …
ahoj, myslím, že to bude od zubů. kdyby se to nějak zhoršovalo, tak bych v pondělí pro jistotu zavolala k doktorce. ale u zubů jsou úplně běžné teploty, průjmy, rýma i zvracení… hlavně ty stoličky dávají dětem zabrat…
Ahoj, my právě horečkujeme už asi 24 hodin v kuse. Vždy jen po léku to klesne. Nemá rýmu, ani kašel, jen se dneska přidal i průjem. Pořád doufám, že je to k těm zubům. Máme skoro taky 39°C.
No moc přesně si to nepamatuju, abych pravdu řekla, ale myslím, že ji měla i přes den a klesala jen po čípku. A trvalo to tak dva tři dny.
diky, docela jste me uklidnily … mam pocit ze chudak mala porad s necim musi bojovat a ja ji nemuzu pomoct ..
Jo jo, může to být. Jen si dávej pozor, aby ty teploty nevystoupaly příliš vysoko. My si to fakt vyžrali se vším všudy, Honzík měl nakonec šílené horečky, v zadečku naměřeno 40,6
, než stihli zabrat léky na snížení teploty, měl febrilní křeče, tak jen pozor na to. Byl to hrozně rychlý vzestup teploty, i když jsem ho neustále hlídala. Jen co vylezly první jehličky od stoliček, bylo po teplotě ![]()
fibrilni krece? no to uz by na me asi bylo moc … nenecham teplotu presahnout 39, tak snad k tomu nedojde.
ahojky, tak u nás je to podobné, teploty nad 39, už tři dny, malý je mrzuty, ospalý, téměř celý den prospí, navíc nechce jíst, a když něco málo sní, tak ještě občas zvrací. Opravdu se těším až už ty zoubky budou venku.
tak mi meli skoro 40!!! dala jsem cipek a behem nekolik hodin,byla teplota skoro ty tam.vykoukl na nas zub spicak dole!!! ted se nejak zarazil. a to jeste nemame jinak zadny zuby!!!!
naše malá má také lehce přes 39, horní stoličky z půlky venku, ttrvá to již 3. den, tak snad to brzo skončí, už nemůžu… a ona taky ne ![]()
tak mi už máámetřetí den teploty do 38 a v noci horečky i 39…prořezává senám horní trojka a po třech dnech se k tomu dnes přidal průjem,tak snad to brzy přejde … o prvních 8 zoubcích jsme skoro nevěděli…
tak mi už máámetřetí den teploty do 38 a v noci horečky i 39…prořezává senám horní trojka a po třech dnech se k tomu dnes přidal průjem,tak snad to brzy přejde … o prvních 8 zoubcích jsme skoro nevěděli…