Růst zubů a odmítání lahvičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Tea
116
27.4.08 09:54

Růst zubů a odmítání lahvičky

Ahoj, mám 5. měsíční holčičku a poslední týden mi odmítá vzít lahvičku s UM. Mám pocit, že od té samé doby si začala holčička přejíždět jazykem po dásních, víc slintá, je mrzutá, dumlá si celé pěstičky. Příkrmy jí normálně, to jí nedělá problémy, ale lahvičku prostě za žádnou cenu nechce, tudíž strašně málo vypije a každé krmení je docela boj. Máte někdo podobdou zkušenost? Mohlo by to být tím, že jí začínají růst zoubky? Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
347
29.4.08 17:24

Ahoj

tak to jsem zvedava, co kdo napise…
ja mam chlapecka jeste ani ne 4mesicniho (3.5.) a dela naprosto to same, navic je dost plactivy a casto ze spanku uplne vyjekne bolesti a rozplace se. Tak resim, jestli by to mohly byt zoubky, ale zatim zadny na obzoru nevidim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia 73
9.1.10 13:12

Dobrý den,ten samý problém s odmítáním láhvičky s mlíkem jsme také měly,ale jen pár dní,pak se naám vyklubal zoubek dole a bylo to v pořádku,ale čajík od té doby pije jen z brčka,teď nám lezou 4 na hoře a opět je boj vzát láhev s mlíkem

• Citovat
  • Upravit
Julia 73
9.1.10 13:13
Julia 73 píše:
Dobrý den,ten samý problém s odmítáním láhvičky s mlíkem jsme také měly,ale jen pár dní,pak se nám vyklubal zoubek dole a bylo to v pořádku,ale čajík od té doby pije jen z brčka,teď nám lezou 4 na hoře a opět je boj vzít láhev s mlíkem
  • Citovat
  • Upravit
Lenka2602
13.1.10 18:02

Ahoj, tak jsem další se stejným problémem. Malému je 5měsíců a kousek a asi tři dny mi hůř pije (krmím MM, ale lahvičkou)a je mrzutý, tak si také myslím, že se nám začne klubat první zoubek,

• Citovat
  • Upravit
1
28.2.10 09:14

stesti

Byl to žert?

Petr :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
4.3.10 21:19

Tak u nás to samé, malá ted ráno vůbec nechce láhev s mlíkem, plive to a rozčiluje se, taky si myslím, že se jí prořezávají zoubky. Se lžičky jí pěkně a přitom dřív láhev vychlamstla jedna dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
4.3.10 21:30

Jo,jo my jsme na tom stejne,mame 5mesicu z piti 160ml pije polovicku,krici,zuri,pak se rehta,ale neco do neho dostat,to je umeni.Pijeme vetsinou MM z lahve-prska,odhazuje lahev atd.,takze ted pijeme tak 15krat denne po 50ml.Zkusila jsem mu dat savicku s vetsi dirkou,aby to mel rychleji,tak ted mi vypil zase vic,uvidime.

Holky a jak to vlastne je,bude protivny jen pri prorezavani prvnich zoubku-nevim jak dlouho se prorezavaji,treba ty dva tri,nebo uz bude protiva u kazdeho?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
julia1973
5.3.10 07:32

Dobrý den,tak nám se jeden zoubek prořezával 3,5 měsíce,pro mě to bylo něco hrozného,prožíváme tak každý a už máme 4 venku a je na cestě další,tak jsem přešla na babské rady,dávám jí sušenou kůrku od chleba,kousátka vyhazuje

• Citovat
  • Upravit
2
12.4.10 22:35

Ahojte,mám stejný problém a jsem už docela zoufalá.Mám první mímo takže zkušenosti žádné.Malému budou teď 4měsíce a začal odmítat jídlo z flašky slintá a porád si do pusinky cpe ručičky nejen svoje.A začal být také protivný takže zřejmě opravdu zoubky.Budeme to muset vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.