zoufalá

7
9.1.08 01:08

zoufalá

Dobrý den, jsem tady poprvé a moc se v této stránce nevyznám. Chtěla bych poprosit o radu některé z vás. Je mi 24 let a s přítelem se snažíme o miminko. Brala jsem HA 10 let abych měla pravidelnou menstruaci, před půl rokem jsem ji vy:,–(ila a menstruace se nedostavila tak jsem šla na vyvolání a začala brát HA znovu protože jsem se s přítelem rozešla. Ted mám nového přítele a oba moc chceme miminko, tak jsem ji opět vy:,–(ila před měsícem a máme nechráněný styk.Po vysazení HA jsem to dostala přesně na den ale je to jen takové špinění, vystačí mi jedna malá intimka na den. Test jsem si dělala den před menstruací ale podle něj těhotná nejsem. Zarazilo mě to, že jsem místo normálního krvácení jen špinila.Mohla bych být těhotná?? Testům moc nevěřím a k Dr jdu až za 3 týdny na preventivní KO.Je možné že bych mohla být těhotná?Občas je mi nevolno ale jen chviličku a sem tam mě pobolívá břicho jakoby mě tam něco píchlo(občas) Moc děkuji za jakoukoli zprávu.Nika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
203
9.1.08 11:27

Ahoj,
tak si udelej znovu test.Ja pred terminem ms taky nemela druhou carku na testu.Mela jsem ji tam asi az tri dny po.Taky me pichalo v brise.No pokud si jen spinila a nebyla to klas.ms,tak tehotna byt muzes.Vsak uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
9.1.08 11:45

Nikco, psala jsi už do jiné diskuze, tady ti nikdo nenapíše asi nic jiného. Je mi jasné, že chceš slyšet, že jsi těhu, ale je ještě brzo. Musíš vydržet a udělat si test později. Držím palečky, aby to vyšlo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
9.1.08 11:55

Nikca - budu držet palečky, ať je to těhu, ale jak tu píšou holky, nic jiného než čekat ti asi nezbude

Může to být těhu, což ti moc přeju. Ale může to být následek vysazení hormonální antikoncepce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.1.08 21:00

moc děkuji takže čekat čekat čekat pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
9.1.08 21:08

ahojky,doporučila bych ti měřit si vaginální teplotu vždy hned po probuzení,jestliže budeš mít delší dobu teplotu vyšší něž 37,2(u každé je to jinak)tak jsi pravděpodobně těhotná.Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.1.08 21:29

existuje nějaké vsugerování těhotenství? Mám pocit jako bych byla těhotná dnes jsem skoušela další test ale opět nic. Copak se dá zjistit tehu podle teploty? pa pa 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
9.1.08 22:01

Ahoj

Nikco, mesic po vysazeni je malo na upravu menstruace. Treba bude pristi mesic silnejsi. Jak tak pocitam, od 14 jsi brala 10 let HA do 24, pak jsi vy:,–(ila, sla na vyvolavacku a hned zase na:,–(ila HA, takze mela jsi tedy nekdy vůbec prirozenou MS? To by mohl byt problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
9.1.08 22:02

Nikco - podívej se sem http://www.merenibt.xf.cz/ najdeš tam všechno o měření bazální teploty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.1.08 23:47

MS jsem měla velmi slabou a trvala 7 dní, vy:,–(ila jsem HA MS jsem dostala normálně, pak jsem ji měla přesně na den ale jak jsem psala použila jsem jen 1 malou intimku za den max 2, a trvalo to 7 dní. Přestaly mi chutnat věci (jídlo) které jsem dříve milovala, a začaly mi chutnat ty co jsem nenáviděla, píchá mě v bříšku, bolí mě prsa a občas mi není dobře. Ted vás vyvedu z omylu, dnes jsem si jen tak ze zvědavosti udělala test a jako první se mi objevila 1.čárečka a pak až testující takže // :D :D v pondělí navštívím Dr abych se ujistila páááááááá a jodně štěstííííčka všem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
13.1.08 09:03

Nika..gratuluji a přeji ať ty 2 drží a sílí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.1.08 21:19

Ahojky tak jsem dost překvapená, jak jsem psala co všechno mi je atd a že mi testy neukazovaly nic tak se mi tam nakonec objevily || a dnes jsem byla u Dr a jdu do 10 týdne :D

• Citovat
  • Upravit
1819
24.1.08 17:59

Ahojte snazilky, som tu nova, som slovenka tak neviem ci zapadne. chcela by som sa opytat, 18.novembra posledna ms a test negativny. teraz uz rok zijem v Italii, s priatelom sa snazime o mimco. bola som tu aj na vysetreni len tu lekari? cakat, a cakat a potom sa uvidi len ako sa mam snazit bez ms. je mi sem tam divne, stale sa mi toci hlava, pobolieva ma v podbrusku a citim sa unavena. neviem ci mozem byt tehotna, keby som bola tehotna tak som max. v 7. tyzdni. Neviem co mam robit len to cakanie ma uz nebavi. a testom tu velmi neverim. svagrova bola v 6.mes.a test negativny tak nechapem a neviem co mam robit. Skuste poradit dakujem pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
25.1.08 15:08

no pokud bys byla v cechach nebo na slovensku tak nejlepsi je jit na krevni testy na hcg ktere ti tehu ukazou na 100%..Nevim jak to je tam kde jsi ted ale teda tobe doktori nerekli jaka je pricina toho ze ted nemas ms?Pokud jak jsi napsala jsi mela posledni ms 18.11. tak dalsi by normalne mela prijit kolem 16.12.(nevim jak dlouhe cykly mas) a k dr se v takovem pripade chodi tak 2-3tydny po vynechani ms coz uz je u tebe ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
25.1.08 20:51

Ahojky Izabelo,
přijď k nám do snažilek. Tam takovýhle věci probíráme dost často a vzájemně si držíme palečky. Jinak souhlasím s Taminkou, netuším jak dlouhý máš cyklus, ale podle data tvé MS by to už testíky měly ukázat. Doporučuji nakoupit jich víc, různé značky a uvidíš. Dej pak vědět, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí