Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Docela logická je metoda na základě toho, že spermie s genem X tedy holčičí mají delší životnost a je jich více, narozdíl od spermii Y, kterých je méně a méně vydrží. Takže pro zplození holčičky je nejvhodnější období těsně před ovulací (kdy sperma je schopno přežít do doby ovulace a oplodnit vajíčko a je pravděpodobné, že přežijí spíše ty holčičí)
Takže jestli máš pravidelný cyklus resp. ovulaci, tak tak den před ovulací by to mohlo podle mě vyjít
A taky by byla dobré před tím delší pauza, aby manža neměl moc „obnovené“ sperma ![]()
Ještě jsem zapomněla dodta, že ty chlapečkovské jsou rychlejší. Takže, když se sexuje často, je jich tam více a když je pak styk přesně v době ovulace, tak holčičí přeběhnou ![]()
hihi, tak já nevím, my jsme sexovali v době kdy jsem měla plodný dnyhodně často, abychom ty klučičí vymlátili. Né, dělám si srandu, nám to bylo jedno, co to bude, hlavně že to bude, proto ta četnost ![]()
Ale říká se, že když máš styk po ovulaci, tak že je větší pravděpodobnost holčičky, holčičí spermie jsou sice pomalejší, ale vív vydrží, klučičí jsou rychlejší, ale rychleji odumírají, nicméně ti to nikdo asi nikde nezaručí, naštěstí je příroda mocná čarodějka a udělá si to po svým ![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…
a to jen jedna z mnoha…stačí se podívat…
Poraďte, jak otěhotnět a mít holčičku. Moc bychom si holčičku přáli…ale když se nezadaří, nevadí:-)