BT

Anonymni
23.12.07 10:22

BT

Ahojky,
už asi půl roku se snažíme s manželem o mimi a zatím se nedaří i když z manželovy strany je vše ok. Pravidelně si měřím BT a už je to 12den a teplota neklesla pod 37°C. Test jsem si dělala ale je negativní a MS by měla přijít za tři dny. Myslíte si, že by to konečně mohlo vyjít? Předem děkuji za rady. A všem co se snaží přeju // čárečky pod stromeček.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1473
23.12.07 22:16

Teplota klesá až s příchodem MS. Takže se ještě nedá říct, jestli jsi těhu nebo ne. Počkej ještě ty tři dny a jestli neklesne udělej si další testík.
Hodně štěstí.
Ryšavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.12.07 22:50

Ahojky, asi jsi to chtela jako darek pod stromecek, tak ti drzim palecky, nepises jakou jsi mela bt predchozi mesice, tezko rict,ale ja bt mela 3 dny pred ms 37 a uz neklesla :wink: Drzim palecky a dej potom vedet, jak jsi dopadla, 3dny pred ms je jeste brzy na test testuj v den ms z ranni moce .Hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.12.07 23:19

Ahojky já když jsem měřila,tak teplota klesla až v den kdy přišla menstruace,ale moc držim palce aby jsi ten nejkrásnější dárek dostala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
24.12.07 09:12

Ahojky, je to hodně individuální, já jsem si třeba dělala test už 9.DPO, a to z odpolední moči a už tam byla slaboučká čárka, skoro neviditelná, ale další den byla vidět víc a víc. V pátek jsem šla na krev, to jsem byla 11.DPO a už byl pozitivní.
Každopádně v minulých cyklech mi teplota klesla vždycky až těsně před MS, buď v den nebo den předem.
Tak přeji hodně štěstí, atˇto vyjde… :wink:

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
24.12.07 09:14

Když tak se mrkni na moje grafy BT:

http://www.fertilityfriend.com/home/1dbe5a

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.1.08 19:26

Pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.2.08 19:57

Bazální teplota - měření

Ahojte,
chtěla bych se zeptat ohledně měření bazální teploty. Vím, že by se měla teplota měřit vždy na stejném místě (pochva, konečník nebo ústa) a to nejlépe ráno hned po probuzení.
Je nějaké řešení pokud si ráno teplotu nezvládám měřit? Je možné teplotu měřit například i odpoledne, pokud bych se hodila třeba na půl hoďky do klidu :-) , aby se mi tělo zklidnilo a pak si teplotu měřila? Bylo by to spolehlivé?
Moc děkuji za odpověď
Lucille

• Citovat
  • Upravit
17.2.08 20:59

Ahoj Lucille, pokud chceš měřit BT, tak pouze ráno ve stejnou dobu po probuzení, nejlépe po 4 hodinách spánku, jinak to je naprosto nesměrodatné. Pokud vstáváš každý den v jinou hodinu, nastav si budíka, změř a zase spinkej. Tak hodně štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí