Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teplota klesá až s příchodem MS. Takže se ještě nedá říct, jestli jsi těhu nebo ne. Počkej ještě ty tři dny a jestli neklesne udělej si další testík.
Hodně štěstí.
Ryšavka
Ahojky, asi jsi to chtela jako darek pod stromecek, tak ti drzim palecky, nepises jakou jsi mela bt predchozi mesice, tezko rict,ale ja bt mela 3 dny pred ms 37 a uz neklesla
Drzim palecky a dej potom vedet, jak jsi dopadla, 3dny pred ms je jeste brzy na test testuj v den ms z ranni moce .Hodne stesti
Ahojky já když jsem měřila,tak teplota klesla až v den kdy přišla menstruace,ale moc držim palce aby jsi ten nejkrásnější dárek dostala ![]()
Ahojky, je to hodně individuální, já jsem si třeba dělala test už 9.DPO, a to z odpolední moči a už tam byla slaboučká čárka, skoro neviditelná, ale další den byla vidět víc a víc. V pátek jsem šla na krev, to jsem byla 11.DPO a už byl pozitivní.
Každopádně v minulých cyklech mi teplota klesla vždycky až těsně před MS, buď v den nebo den předem.
Tak přeji hodně štěstí, atˇto vyjde… ![]()
A.
Ahojte,
chtěla bych se zeptat ohledně měření bazální teploty. Vím, že by se měla teplota měřit vždy na stejném místě (pochva, konečník nebo ústa) a to nejlépe ráno hned po probuzení.
Je nějaké řešení pokud si ráno teplotu nezvládám měřit? Je možné teplotu měřit například i odpoledne, pokud bych se hodila třeba na půl hoďky do klidu
, aby se mi tělo zklidnilo a pak si teplotu měřila? Bylo by to spolehlivé?
Moc děkuji za odpověď
Lucille
Ahoj Lucille, pokud chceš měřit BT, tak pouze ráno ve stejnou dobu po probuzení, nejlépe po 4 hodinách spánku, jinak to je naprosto nesměrodatné. Pokud vstáváš každý den v jinou hodinu, nastav si budíka, změř a zase spinkej. Tak hodně štěstí ![]()
Ahojky,
už asi půl roku se snažíme s manželem o mimi a zatím se nedaří i když z manželovy strany je vše ok. Pravidelně si měřím BT a už je to 12den a teplota neklesla pod 37°C. Test jsem si dělala ale je negativní a MS by měla přijít za tři dny. Myslíte si, že by to konečně mohlo vyjít? Předem děkuji za rady. A všem co se snaží přeju // čárečky pod stromeček.