Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý vtip, jako by už tady nebylo plno diskuzí o snažení. Asi tolik jako o atopicích.
![]()
ČERTÍKU, fakt jsem se snažila mít s tebou trpělivost a mít pro tebe pochopení, ale trhni si nohou
Prosím, zredukuj počet svých příspěvků podobného rázu, myslím, že nejenom já ti budu vděčná.
Pred casem jsem tu podobnou diskuzi zalozila: https://www.emimino.cz/modules.php?…, ale zatim se to mocnezorjelo, tak uvidime treba zacatkem noveho roku ![]()
Verveve
Novire píše: ČERTÍKU, fakt jsem se snažila mít s tebou trpělivost a mít pro tebe pochopení, ale trhni si nohouProsím, zredukuj počet svých příspěvků podobného rázu, myslím, že nejenom já ti budu vděčná.
Už jsem si trhla, je ti líp ![]()
Ale s tím ostatním nepočítej.....
Certiku ty musi byt strasne nestastna a zakomplexovana ve svem zivote,jinak to neni ani mozne,aby nekdo byl tak strasny jako ty.
Tak jak to s Vámi holky vypadá? Jste tu nějaké jarní snažilky? Já tedy ne, že bych byla. Spíš asi ještě počkám, jen chci oživit tuhle diskusi.
No, tak my se chceme začít snažit teď od ledna, jestli to není moc brzo
Ale nenašla jsem žádnou diskuzi „odlednasesnažících“, tak třeba není…
ahojky, my taky budem zacinat ted v lednu, akorat tenhle tyden dobiram posledni antikoncepci
Jéé, Jolynko, tak to jsme dobraly zhruba stejně, akorát, že to bude naše první. Dr. říkal, že první dva měsíce (po dobrání) je zvýšené „riziko“ dvojčat, tak jsem zvědavá… ![]()
Ahoj holky, můžu se připojit do diskuze? S manželem jsme se koncem loňského roku rozhodli pro mimi, takže také spadám do kategorie „jarních snažilek“. ![]()
Ahojky holky, je tu někdo, kdo se právě začal snažit o mimi?Ráda bych pokecala, ve snažilkách už je moc lidiček, co se znají a tak bych ráda komunikovala tady s někým:) Přidejte se!
Holky pojďte do Nově se snažících…ja nás tam už cekem slušná partička…hodně těch co čekají dýl ale i těch co se postupně přidávají…a je tam živo
Ahoj holky,
jsem ráda že se rozjelo nové téma. Nemám ráda témata, kde je xy stránek a člověk musí strávit týden čtením, než se tak trochu vyzná.
Takže se hlásím k Vám.
A tady posílám, hlášení k mému stavu snažení:
Už dva měsíce se s manžou snažíme o malý zázrak. Měsíc beru prášky pro budoucí maminky a psychicky se připravuji…
Teď už je to pátý den kdy mám zpoždění, ale na těhotenském testu furt nic. Sliním jak kovářova kobyla, mám zvětšené bradavky, BT nad 37 už min 3 dny, kdy ji měřím. Příznaky se v posledních dnech začínají vytrácet…
Včera jsem byla na shiatsu a na práci s energiema - byl to úžasný zážitek. Jednu chvíli jsem jakoby plula svým tělem a našla v sobě malou kuličku-mimčo, se kterou jsem „komunikovala“. Bylo to úžasné.
Teď si jen tak říkám jestli si to všechno jen nevsugeruju, prostě jestli se tak moc netěším, až z toho blbnu…
A jak jste na tom vy?
Ahoj holky, kdo se budete od jara snažit, přidejte se!!