Snažilky jaro 2008

Anonymni
20.12.07 15:54

Snažilky jaro 2008

Ahoj holky, kdo se budete od jara snažit, přidejte se!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.12.07 16:45

Dobrý vtip, jako by už tady nebylo plno diskuzí o snažení. Asi tolik jako o atopicích. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
20.12.07 18:55

ČERTÍKU, fakt jsem se snažila mít s tebou trpělivost a mít pro tebe pochopení, ale trhni si nohou :! Prosím, zredukuj počet svých příspěvků podobného rázu, myslím, že nejenom já ti budu vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
20.12.07 20:04

Pred casem jsem tu podobnou diskuzi zalozila: https://www.emimino.cz/modules.php?…, ale zatim se to mocnezorjelo, tak uvidime treba zacatkem noveho roku :-)
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.07 20:17
Novire píše: ČERTÍKU, fakt jsem se snažila mít s tebou trpělivost a mít pro tebe pochopení, ale trhni si nohou :! Prosím, zredukuj počet svých příspěvků podobného rázu, myslím, že nejenom já ti budu vděčná.

Už jsem si trhla, je ti líp :?:
Ale s tím ostatním nepočítej.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.12.07 21:45

Certiku ty musi byt strasne nestastna a zakomplexovana ve svem zivote,jinak to neni ani mozne,aby nekdo byl tak strasny jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sindarela
23.12.07 23:41

Tak jak to s Vámi holky vypadá? Jste tu nějaké jarní snažilky? Já tedy ne, že bych byla. Spíš asi ještě počkám, jen chci oživit tuhle diskusi.

• Citovat
  • Upravit
50725
1.1.08 18:59

No, tak my se chceme začít snažit teď od ledna, jestli to není moc brzo :) Ale nenašla jsem žádnou diskuzi „odlednasesnažících“, tak třeba není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
2.1.08 19:59

ahojky, my taky budem zacinat ted v lednu, akorat tenhle tyden dobiram posledni antikoncepci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.1.08 22:41

Jéé, Jolynko, tak to jsme dobraly zhruba stejně, akorát, že to bude naše první. Dr. říkal, že první dva měsíce (po dobrání) je zvýšené „riziko“ dvojčat, tak jsem zvědavá… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
21.1.08 22:43

Anguo, pojď k nám do Nově se snažících :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.1.08 09:51

Ahoj holky, můžu se připojit do diskuze? S manželem jsme se koncem loňského roku rozhodli pro mimi, takže také spadám do kategorie „jarních snažilek“. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
22.1.08 12:30

Ahojky holky, je tu někdo, kdo se právě začal snažit o mimi?Ráda bych pokecala, ve snažilkách už je moc lidiček, co se znají a tak bych ráda komunikovala tady s někým:) Přidejte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
22.1.08 12:33

Holky pojďte do Nově se snažících…ja nás tam už cekem slušná partička…hodně těch co čekají dýl ale i těch co se postupně přidávají…a je tam živo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
22.1.08 13:21

Další snažilka

Ahoj holky,
jsem ráda že se rozjelo nové téma. Nemám ráda témata, kde je xy stránek a člověk musí strávit týden čtením, než se tak trochu vyzná.

Takže se hlásím k Vám.

A tady posílám, hlášení k mému stavu snažení:
Už dva měsíce se s manžou snažíme o malý zázrak. Měsíc beru prášky pro budoucí maminky a psychicky se připravuji…

Teď už je to pátý den kdy mám zpoždění, ale na těhotenském testu furt nic. Sliním jak kovářova kobyla, mám zvětšené bradavky, BT nad 37 už min 3 dny, kdy ji měřím. Příznaky se v posledních dnech začínají vytrácet…

Včera jsem byla na shiatsu a na práci s energiema - byl to úžasný zážitek. Jednu chvíli jsem jakoby plula svým tělem a našla v sobě malou kuličku-mimčo, se kterou jsem „komunikovala“. Bylo to úžasné.

Teď si jen tak říkám jestli si to všechno jen nevsugeruju, prostě jestli se tak moc netěším, až z toho blbnu…

A jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital