Snažilky jaro 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3137
24.1.08 20:18

xx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
25.1.08 07:18

Jamap: já bych taky v práci nic nenaznačovala a držela se hesla zatloukat zatloukat zatloukat, nikdy přece nemůžeš vědět jestli to vyjde teď nebo až za rok a představa že mě šéf pozoruje jestli už jo nebo ne to je fakt děs. Mimochodem jsem teď řešila něco podobného - taky roční hodnocení ale už se na to neptali jen při pohovoru když jsem se na tohle místo hlásila ale to se ptají všude.

Jo a po půl roce tady mi šéf jen tak mimochodem řekl že na to moje místo měl jediný požadavek - a to aby to nebyla ženská - k jeho velké radosti jsme ve finále skončily 3 takže měl trochu smůlu. :lol: Někdy bych je zabila sami děti chtějí můžou se z nich poprdět ale když mají ženskou v práci tak jí berou jak kdyby to byla nemoc. :(

A co se týká zážitků z porodu já sama jsem si říkala že se tím nebudu stresovat až budu těhotná natož teď když ještě nejsem. Takže hlavně klid a teď se soustřeď hlavně na tu první fázi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
25.1.08 07:19

jeeeeee pardon ta předchozí odpověď byla pro Háňu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
25.1.08 08:08

xxx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
25.1.08 08:09

xxx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.1.08 08:45

Tak ještě moje nacionále:

Je mi 24 (v květnu 25, božínku, to to letí…), jsem vdaná skoro rok a půl, HA neberu od začátku ledna, jsem ze Vsetína (to je teda asi vidět vlevo :D )

Mám v plánu to v práci říct, až se to nebude dát utajit (kdyby mi náhodou začalo nějak moc rychle růst břicho nebo tak :D ), nejpozději asi po tom třetím měsíci.

Myslím, že dokud to není aktuální, tak nikomu není nic do toho, jestli plánujete rodinu nebo ne - ostatně, když berou mladou holku, tak musí počítat s tím, že jim jednou otěhotní, no ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.1.08 08:49

Holky a vy už se bojíte porodu? Já si to zatím ani nedovedu představit, takže mě to nějak nebere. Občas si říkám, když se třeba hodně praštím nebo mě něco bolí, jestli porod bolí víc nebo míň (asi spíš víc, já vím), ale to je tak všechno…

Moje mamka kdysi říkala, že by rodila za čokoládu, tak třeba budu po ní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
25.1.08 09:01

Angua: Já se teda porodu docela bojím, i když to ještě není aktuální. Víc než o výrobu miminka a těhotenství jsem se vždy zajímala právě o porod. Mám načteno asi tisíc hrůzných příběhů jiných rodiček, které mě ještě donedávna děsily :roll: Zrovna včera v noci se mi zdálo, že rodím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
25.1.08 09:08

xxx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
25.1.08 09:20

Holky, porodu se nebojte. Jednak je na to ještě moc brzo :-), ale hlavně (když to teda vezmu podle sebe) posledních pár týdnů těhotenství už je tak namáhavých, že se na porod začnete těšit! Navíc já razím heslo, že když se jde rodit s dobrou náladou a optimismem, tak se ta bolest snáší v pohodě. My jsme byli s manželem vysmátý celou dobu a fungovalo to. Bolelo to hodně, jasně že jo…ale tak nějak jsem tu bolest vnímala úplně jinak, než když si třeba zlomíte ruku nebo tak. Protože to je bolest, která je smysluplná. Takže já mám na porod vzpomínky vlastně pěkný (na dobu po porodu už teda tolik ne :roll: ). Tak se nebojte, když porod probíhá normálně bez komplikací, tak si troufnu tvrdit, že si to ženská může i užít 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
25.1.08 09:26

Jana 24: A co bylo tak hrozného po porodu, že na to máš horší vzpomínky než na samotný porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
25.1.08 09:29

Benjo - šití a hojení :cry: , ale já byla extrémně potrhaná, nástřih sám nestačil a ještě jsem se dotrhla, i vnitřek jsem měla na maděru, takže doktorka vyšívala fakt dlouho a dlouho se to hojilo :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
25.1.08 09:37

To je mi líto :? Já se vlastně ani tak nebojím porodu jako nástřihu a šití. Kámoška měla epidurál, takže porod v pohodě, ale když ji šili, tak prý cítila každý steh :-(
A jak jsi na tom teď? Bolí tě ta jizva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
25.1.08 09:49

Ne, bolelo to jenom než se to zhojilo, nějakých pět týdnů třeba…už si to moc nepamatuju. A nástřih jako takový nebolí, ani jsem nevěděla, že mi ho dělali :-). Šití už bylo horší, ale dá se to taky v pohodě vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
25.1.08 09:59

Tak to tě obdivuju, že po takové zkušenosti do toho chceš jít znova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí