Snažilky jaro 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
23.1.08 16:59

Ok, tak my s manžou teda ve 12. až 17. dni zvýšíme frekvenci páření :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
23.1.08 17:03

Ale zadařit se může kdykoliv, navíc ty mršky přežijí v ženském těle tak ty dva dny určitš:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
23.1.08 17:11

Už se láduju vitamínama pro těhotné a uvažuju, že manželovi taky něco naordinuju :) Nejdřív jsem se na mimčo těšila jen já a mlela o tom doma tak dlouho, až se manžel začal těšit ještě víc než já. Ideální stav o kterém jsem si ještě před pár měsíci mohla nechat jen zdát :lol:

Moc držím palce všem! Zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
23.1.08 17:13

U nás to bylo před rokem tak, že já o tom pořád mlela dokola a přítel nic, pak držel v porodnici kamarádovu holčičku a začal chtít taky, tak jsme se do toho loni na jaře pustili a moc chceme oba:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226
24.1.08 12:41

Ahoj holky,

ja bych se k vam taky pripojila, jestli muzu :)

HA jsem vy:,–(ila a od listopadu to nechavame volne proplouvat kolem nas. Resp. jeste jsme se poradne nerozhodli, jestli jo nebo ne :) oba bychom chteli, ale nevime jestli to zvladneme a jaky to bude. Ale to jsou takovy malicherny problemy :D

Zatim to nijak nehrotime a vlastne si davame i pozor. Mozna kdybych otehotnela, tak by to za nas vyresilo to dilema :lol: Bylo by to nase prvni mimi, tak proto to rozmysleni se.

Kolik vam je let? jen abych mela poneti, jak jsme tu stary :wink: a odkud jste?

babetka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.1.08 13:06

Ahoj babetko,
je tu trochu mrtvo, ale třeba se to ještě rozjede :)
Taky by mě docela zajímalo, kolik let je přítomným snažilkám. Ve svých 28 letech si připadám už děsně stará :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
24.1.08 13:23

Ahojky,
no tak me je 24, sest let jsme s manzelem z toho 5 mesicu svoji.

Antikoncepci neberu uz 5 let, po trech letech brani jsem z ni mela deprese a do dneska mam z ni rozhozenou hladinu serotoninu :-(

Jinak manza me na dote ukecaval uz asi tri roky (je mu ted necelych 32) a kdyz jsem rekla ze jo (mam ne zrovna dobreho zamestnavatele, zakonik prace mu moc nerika a ferove jednani se zamestnanci taky moc ne…a to delam pro zahranicni firmu) tak z toho byl vyplaseny…ale ted se desne tesi a chtel by aby uz to bylo.

Jinak uz jste uvazovali jak na to bude reagovat vas zamestnavatel? Me pri nastupu rekl, ze ty tri roky po nastupu bych nemela otehotnet a ze je u nich bezne ze jsou zenske na materske rok…takze bych vic jak dva nemela byt. Ted jsem dlouhodobe na nemocenske a od zacatku me presvedcoval at delam na cernoz domu…hruza…jako kdybych byla na nemocenske proto ze se chcu doma flakat a ne proto ze mi neco vazneho je! vrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
24.1.08 13:28

jo holky nevite jak se dolu vkladaj ty „odpoctove zebricky“ a kde presne? nejak mi to furt nefunguje.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
24.1.08 13:30

Ahoj holky,

taky bych se ráda přidala, sice chceme začít na mimču pracovat až tak v červnu ale ráda si pokecám s někým kdo řeší stejnou situaci.

Navíc jsem se před 2 roka přistěhovala do jiného města, kde sice pár kámošek mám, ale žádná z nich zrovna teď o mimču nepřemýšlí takže to nemám moc s kým probírat.

S manželem o mimču už delší domu mluvíme a oba ho chceme, jen jsme čekali až budu alespoň 1,5 roku v práci po škole a abych měla nějakou praxi.

Jinak Babetko mě je 26 jsem z Pardubic. Co ty a co ostatní?

Možná na začátek by mě zajímalo kdy jste vy:,–(ily HA mě doktor říkal že můžu klidně vy:,–(it a hned na to hupsnout tak jen jaké máte zkušenosti vy. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
24.1.08 13:46

Ahoj:-)

Tak mně je 20, snažíme se od loňského jara, jednou jsem po 5 měsících měla biochemické těhotenství (embryo odešlo s opožděnou ms) a v prosinci jsem měla zamlklé těhotenství (miminko se v 9.týdnu těhu přestalo vyvíjet a ve 12. týdnu nám přestalo tlouct srdíčko).

Tak teď se začínáme snažit od začátku a doufám, že to klapne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
24.1.08 13:46

Ahojky Panuško,

s tou HA, z toho co jsem tak pozorovala holky co se o tom bavili, tak s tim ditetem po HA neni problem jen vetsinou nevi jak maj ovulaci a kdy se objevi MS takze bych rekla klidne na to hupsnete hned…bude to takovy vystrel do neznama ale klidne to muze vyjit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
24.1.08 13:55

Jinak já vysahila HA před rokem a půl, takže jsem dala tělu čas se vzpamatovat, cyklus mi poté najel pravidlený.
A znám dvě holčiny, co vy:,–(ily HA a hned druhý cyklus bez problémů otěhotněly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
24.1.08 14:01

Ahoj,

tak taky něco o mně: je mi 27, vdaná jsem sedm let a mám tříletého syna. O druhé miminko se snažíme od června.

Panuško , já si taky myslím, že se na to můžete vrhnout hned. Někteří doktoři říkají tři měsíce po vysazení HA, někteří hned…tak si vyber :wink: .

Babetko , nechat tomu volný průběh je stejně nejlepší, čím víc to člověk prožívá a myslí na to, tím hůř to těhotnění potom jde :?

jamap , zkus se podívat sem: https://www.emimino.cz/modules.php?… - tam je popsáno, jak se metříky vkládají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.1.08 15:13

Jak vidím, tak jsem tady nejstarší.. To není moc povzbudivé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.1.08 15:35

jamap: s tím zaměstnavatelem by mě to taky zajímalo. Hlavně to, jestli mám nějakou povinnosti ze zákona hlásit zaměstnavateli, že jsem těhotná. Co je komu do toho, že jo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí