Snažilky jaro 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
22.1.08 16:05

Není vůbec zač, Zuzuzo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
22.1.08 16:35

Dadyna: a vy se jak dlouho snažíte o mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
22.1.08 16:43

Holky tak já valím, pokud tu některá budete večer tak dejte echo, jinak se zase ukážu zítra. Mažu dum z práce. Tak papa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.1.08 17:28

Já už jsem se mezitím stačila přesunout z práce domů :-). Zuzuzi, my se snažíme teprve krátce. Od Vánoc. Tak zatím ahoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
22.1.08 17:54

Ahoj, holky! Já bych se k vám ráda přidala:-)

My se snažíme od loňského března, mezitím jsem měla jedno biochemizké a jedno zamlké a teď jdeme do snažení znova a už se těším!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
22.1.08 18:31

Tulipánek: Teda to je mě líto, že vám to tak dopadlo, ale hlavně, že už se zase můžete snažit:) My se snažíme tedy od minulého týdne hehe, ale teď mám MS po agolutinu, tak jsem naštvaná, že se nemůžem snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
22.1.08 18:58

Zuzuzo, my se ještě snažit nesmíme, vždyť na metříku můžeš vidět, že jsem ještě v šestinedělí. Ale doma jsme se dohodli, že to zkusíme. Ono to nemusí vyjít napoprvé, tak se nám nechce čekat.

Je tak to jsme na tom stejně, já mám teď taky ms a za pár dnů je snaženíčko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
22.1.08 19:55

Tulipánek: aha tak toho metříku jsem si vážně nevšimla:(Já mám celkem po náladě, přečetla jsem na netu různé příspěvky co se týče polycystických vaječníků a moc veselo mi není, ta šance na otěhotnění bez hormonů je asi dost nízká, já už nikde asi nic hledat nebudu, protože pak jen zbytečně strsuji:(Ach jo, já tak závidím všem maminám, který mají zdravý dětičky:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.1.08 19:56

Jejda, to je tu najednou lidí :D To jsem ráda, že jsou tu i nějací nováčkové, co se s ostatníma neznají - jsem myslela, že jsem sama… Koumala jsem i tu diskuzi Nově snažících se a právě jsem nevěděla, wo co gou, když už to došlo na stranu 670…

Já teda zatím moc zkušeností nemám, zkoušíme to první měsíc a připadá mi, že je teda dost dlouhý :lol: Kdy se vůbec projeví první příznaky? Já vím jenom tolik, abych manželovi vysvětlila, proč nemá cenu dělat si těhotenský test po 4 dnech snažení, ale jinak nic moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.1.08 21:15

Ahoj holky! Zuzuzi, nevěš hlavu! Sice se v tom moc nevyznám, ale každopádně - každý tělo je trochu jiný a nikde není napsáno, že to nepůjde bez IVF. :wink:
Anguo: taky to zkoušíme první měsíc (bohužel asi neúspěšně). Držím pěsti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
22.1.08 21:20

Holky, snad Vám to vyjde, držím Vám pěsti, teď jsem si řekla, že nebudu zoufat, ale budu doufat hehe, jednou to vyjde a není všem dnům konec jen já bych chtěla všechno hned:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.1.08 21:56

Díky, Zuzuzi. Já jsem taky netrpělivá. A pěkně. Musím se hodně kontrolovat, abych se na vidinu mimi moc neupínala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
22.1.08 21:58

Tak jsem se prave vzbudila z odpoledni siesty…uz je to po tech 14 dnech takova tradice a uz to ani neresim.

zuzuza: no nadeje umira posledni a vis jak, lidska vule je silna a zvlada i zazraky :-) hlavni je ze i kdyby to selhalo, tak mas furt nejakou cestu. Kamoska co chce dite, musela podstoupit pred tremi lety kompletni vyskrab vseho vevnitr, takze muze uvazovat jen o adobci. Tak si aspon rika ze pomuze jedne nestastne dusicce k laskyplnemu domovu :-)
Takze drzim pesticky at se vse dobre vyvrbi.

Jinak s tim vsechno chcu hned - to znam - tez se vzdycky rozciluju u testu a rvu na nej at ta druha carka konecne vyleze :-D bo ja citim ze prece MUSIM byt tehotna :-D Kamoska uz si ze me tuka na celo…jsem zvedava na ni…oni se zacnou pokouset o male po svatbe, tzn v dubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.1.08 22:16

A já si jdu pro změnu lehnout. Dobrou všem! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
23.1.08 08:07

Zuzuzo - a ty máš od doktora potvrzené PCO?

Anguo - moje zkušenost z prvního těhotenství je taková, že do cca 7. týdne jsem neměla příznaky vůbec žádné, jen jsem to nedostala. Jediné co se změnilo hned od začátku - neměla jsem chuť na pivo :lol: :lol: .

Tulipánku - držím palce, ať to brzo vyjde!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí