Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak já valím, pokud tu některá budete večer tak dejte echo, jinak se zase ukážu zítra. Mažu dum z práce. Tak papa ![]()
Já už jsem se mezitím stačila přesunout z práce domů
. Zuzuzi, my se snažíme teprve krátce. Od Vánoc. Tak zatím ahoj!
Ahoj, holky! Já bych se k vám ráda přidala:-)
My se snažíme od loňského března, mezitím jsem měla jedno biochemizké a jedno zamlké a teď jdeme do snažení znova a už se těším!! ![]()
Tulipánek: Teda to je mě líto, že vám to tak dopadlo, ale hlavně, že už se zase můžete snažit:) My se snažíme tedy od minulého týdne hehe, ale teď mám MS po agolutinu, tak jsem naštvaná, že se nemůžem snažit.
Zuzuzo, my se ještě snažit nesmíme, vždyť na metříku můžeš vidět, že jsem ještě v šestinedělí. Ale doma jsme se dohodli, že to zkusíme. Ono to nemusí vyjít napoprvé, tak se nám nechce čekat.
Je tak to jsme na tom stejně, já mám teď taky ms a za pár dnů je snaženíčko:-)
Tulipánek: aha tak toho metříku jsem si vážně nevšimla:(Já mám celkem po náladě, přečetla jsem na netu různé příspěvky co se týče polycystických vaječníků a moc veselo mi není, ta šance na otěhotnění bez hormonů je asi dost nízká, já už nikde asi nic hledat nebudu, protože pak jen zbytečně strsuji:(Ach jo, já tak závidím všem maminám, který mají zdravý dětičky:(
Jejda, to je tu najednou lidí
To jsem ráda, že jsou tu i nějací nováčkové, co se s ostatníma neznají - jsem myslela, že jsem sama… Koumala jsem i tu diskuzi Nově snažících se a právě jsem nevěděla, wo co gou, když už to došlo na stranu 670…
Já teda zatím moc zkušeností nemám, zkoušíme to první měsíc a připadá mi, že je teda dost dlouhý
Kdy se vůbec projeví první příznaky? Já vím jenom tolik, abych manželovi vysvětlila, proč nemá cenu dělat si těhotenský test po 4 dnech snažení, ale jinak nic moc ![]()
Ahoj holky! Zuzuzi, nevěš hlavu! Sice se v tom moc nevyznám, ale každopádně - každý tělo je trochu jiný a nikde není napsáno, že to nepůjde bez IVF. ![]()
Anguo: taky to zkoušíme první měsíc (bohužel asi neúspěšně). Držím pěsti ![]()
Holky, snad Vám to vyjde, držím Vám pěsti, teď jsem si řekla, že nebudu zoufat, ale budu doufat hehe, jednou to vyjde a není všem dnům konec jen já bych chtěla všechno hned:(
Díky, Zuzuzi. Já jsem taky netrpělivá. A pěkně. Musím se hodně kontrolovat, abych se na vidinu mimi moc neupínala.
Tak jsem se prave vzbudila z odpoledni siesty…uz je to po tech 14 dnech takova tradice a uz to ani neresim.
zuzuza: no nadeje umira posledni a vis jak, lidska vule je silna a zvlada i zazraky
hlavni je ze i kdyby to selhalo, tak mas furt nejakou cestu. Kamoska co chce dite, musela podstoupit pred tremi lety kompletni vyskrab vseho vevnitr, takze muze uvazovat jen o adobci. Tak si aspon rika ze pomuze jedne nestastne dusicce k laskyplnemu domovu ![]()
Takze drzim pesticky at se vse dobre vyvrbi.
Jinak s tim vsechno chcu hned - to znam - tez se vzdycky rozciluju u testu a rvu na nej at ta druha carka konecne vyleze
bo ja citim ze prece MUSIM byt tehotna
Kamoska uz si ze me tuka na celo…jsem zvedava na ni…oni se zacnou pokouset o male po svatbe, tzn v dubnu.
Zuzuzo - a ty máš od doktora potvrzené PCO?
Anguo - moje zkušenost z prvního těhotenství je taková, že do cca 7. týdne jsem neměla příznaky vůbec žádné, jen jsem to nedostala. Jediné co se změnilo hned od začátku - neměla jsem chuť na pivo
.
Tulipánku - držím palce, ať to brzo vyjde!!!!