Snažilky jaro 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
23.1.08 10:29

Tak jestli to mají s těma příznakama všichni podobné, tak to se ještě načekám - já myslela, že bych třeba něco cítila ještě před koncem cyklu :-) Akorát mám teď v poslední době chuť sledovat sportovní kanály, které jinak sleduje pouze manžel - nemůže to být taky nějaký příznak? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.1.08 10:55

Ahoj holky! Anguo: musíme mít trpělivost, taky to zkoušíte teprve první měsíc, ne? Jano: je super, že nám jako zkušenější můžeš radit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
23.1.08 10:59

xxx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.1.08 11:09

Ahoj Háňo, vítej mezi námi! Asi sis přečetla, že já jsem ještě začátečnice. Jinak má situace - MS týden zpoždění, TT negativní (ach jo!), pravděpodobně po vysazení HA rozházenej cyklus. Takže jestli MS nedorazí do příštího týdne, půjdu na gyndu (2× ach jo!).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
23.1.08 11:19

xxx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
23.1.08 11:33

Háňo - tak jsme na tom úplně stejně. Taky se snažíme od června a taky to zatím řešíme jen přes vitamíny. Ale už jsme si říkali, že když to do dubna nevyjde, objednám se gyndu a začneme to nějak řešit. Ale byla bych teda mnohem radši, kdyby se to povedlo samo :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.1.08 11:39

Díky, Háňo, je to blbý, když má člověk špatnýho doktora. Ten můj je celkem fajn, i když posledně byl trochu mimo. Poté co jsem mu řekla, že už pilulky předepisovat nechci, se mě zeptal, jestli napíšeme „Dianu“ :lol: Asi neposlouchal :-). Ale stejně se mi tam vůbec nechce. Je dobrý, že Tě Tvůj dr. tak kontroluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.1.08 12:01

Ahoj holky,

zdravím nově přichozí :-)

jinak mojě nejnovější zprávy: právě jsem to dostala :-(. Takže snad příští měsíc…ale je fakt, že od té doby co se snažíme jsou ty měsíce nějak zatraceně dlouhé :-D

Už se těším až se tu objeví někdo komu to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
23.1.08 12:18

jamap - to je mi líto, ale nezoufej, třeba to vyjde příště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.1.08 12:19

Ahoj Jamap, to mě mrzí. Ale buď ráda, aspoň víš, na čem jsi. Já stále ještě čekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.1.08 12:59

Jo holky dik za podporu…ono jsem ani tak nejak neverila ze by to mohlo vyjit hned prvni mesic…ale bylo by to pekne…doufam ze to nebude tak jak predpovida moje mati, ze se budeme snazit i rok.

Sice jsem jeste nastvana, ale uz se tesim az mi zkonci mes. a budeme se snazit znova…ono totiz manza si vzal to snazeni k srci a aby nam to neprislo stereotipni, tak si poridil pomucky, takze si to uzivame oba :-)

Jinak ted drzim pesticky vam, at tu pribyde nejaky jasavy komentar :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
23.1.08 13:38

xxx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
23.1.08 13:47

Zuzuzo, ty jsi blázínek!!! Stresovat se PCOS jen kvůli tomu, že sedí pár příznaků je hloupost!! To musí potvrdit doktor!! Hlavů vzhůru a neboj:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.1.08 14:17

Háňo, neboj. To bude dobrý, uvidíš. Zubař je horší :( Budu držet pěsti! Musíš dát vědět, jak to dopadlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.1.08 14:17

Háňa: a máš dotkora nebo doktorku? Já dřív chodila k doktorce a byla jsem na tom obdobně jak ty. Vždycky jsem z toho měla hrůzu, vyšetření bolelo, bylo nepříjemné a když ná kdysi selhala ochrana a já šla na vyvolávačku, tak se na mě tvářila co jsem to za neschopnou flundru…

Tak jsem se pak nastvala, nasla jsem si doktora a jsem nad miru spokojena…sice je to starší pán a já měla hrůzu, že to bude jak kdyby mě vyšetřoval otec. Ale všechno je fajn, jsem tam klidná, vyšetření skoro necítím a připadám si tam jako bych byla „doma“

Takže být tebou tak uvažuju nad změnou doktora, přecejen chodit tam cele těhotenství a stresovat se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí