Snažilky jaro 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
488
24.1.08 15:37

Benjo, 28 přece není žádnej věk…Ty to píšeš, jak kdybys byla o 10 let starší než ostatní :wink: :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
24.1.08 15:40

S tím zaměstnavatelem vám asi moc radit nemůžu, ale mám mám dojem, že povinnost hlásit těhotenství nemáte, spíš je to asi slušnost, oznámit to nějak rozumně, aby si stihl najít náhradu. Ze svého okolí vím, že to holky říkaly tak ve čtvrtém měsíci. J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.1.08 15:43

Čtvrtý měsíc je ok, to už asi těhotenství stejně neutajím, když mi začne pomalu růst bříško :lol: Ale první tři měsíce nechci nikomu nic říkat, kdyby to náhodou nedopadlo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
24.1.08 15:46

To je jasný, já myslím, že to je běžná praxe, že se to říká až po třetím měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.1.08 15:51

jana24: Tak to jsem netušila, díky :-) A s tím věkem na tom snad nejsem ještě tak zle. Mojí sestře je 31 a začíná se snažit o mimčo taky příští měsíc jako já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
24.1.08 15:54

To víš, nejsi :wink: . Já mám naopak kolem sebe všechny kamarádky, které začínají s rozením až po třicítce. Já jsem vždycky byla za exota - brzo jsem se vdávala, brzo jsem rodila :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
24.1.08 16:05

jeeee tak to ti rozumím, taky jsem tak trochu za exota, z kamarádek jsem se první vdávala oni zatím nic a teď jsme i první kdo chce mimčo, ono to tak nějak vyplývá ze situace, nevím na co dál čekat teď nám to přijde ideální doba, holt kámošky se přidaj později. :lol: teda doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.1.08 16:07

Ahoj holky, 28 let to je ještě v pohodě, ne? Benjo, neboj, taky mi je 28. A už mi táhne pomalu na 29 :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.1.08 16:08

Já jsem se vdávala nedávno a vzhledem k tomu, že partner je mladší než já, tak se mu ani do svatby moc nechtělo. Takže žádné romantické námluvy a požádání o ruku neproběhlo… :lol: Ale teď je rád, že jsme do toho praštili a na mimi se těší víc než já. Jen kdyby to za mě mohl i odrodit… :lol: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.1.08 16:13

Panuška: já jsem byla domluvená s kámoškou, že otěhotníme zhruba ve stejnou dobu, abychom pak spolu mohly chodit na procházky s kočárky, ale u nich se to nějak zvrtlo a teď už má 3měsíčního kluka. Tak nevím, s kým budu chodit vozit :lol:

Dadyna: holt si ten věk asi nesmíme tak brát a soustředit se hlavně na to, abychom byly zdravé a v psychické pohodě. Pak by se mimi mělo zadařit raz dva 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
24.1.08 16:15

Benjo a o kolik je partner mladší? jestli to teda není tajemství :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.1.08 16:22

Dle data v rodném listě pouze o půl roku, ale mentálně bych mu někdy tipla pod 20 :lol: :lol: Pořád čekám, kdy z něj bude rozumný, sečtělý a zralý muž, ale zatím furt nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
24.1.08 17:59

benja nezoufej, mne je taky 28, ale je pravda, ze teprve od nedavna … a snazime se uz od dubna minuleho roku a nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
24.1.08 19:29

xxx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
24.1.08 19:53

Háňo, já bych asi neříkala nic…jestli tam řešíte i peníze, tak by ti nepřidal (tak by to udělal ten můj). Navíc by ti mohl začít házet klacky pod nohy, když už ho nepotěšila svatba. Prostě bych mu to oznámila až se vám povede zadělat na malé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí