Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem dostala jsem od doktora dostilbegyt kterej užívám 3 až 7 den cyklu a pak 13,14,15 snažení a pak 17až24 orgametril.Chtěla jsem se zepat jestli některá zvás brala aspon jeden z těchto léků a za jak dlouho se jim podařilo otěhotnět a komu se to podařilo,jestli se jednalo jen o jeden plod nebo dva a více.děkuji moc
Já beru druhý měsíc obdobu těchto léků. Clomhexal a Duphaston…zatím bez pozitivního výsledku
Ahoj,já brala 3.měsíce kombinaci clostilbegyt a ultrogestan a pak 2.měsíce pauza a znovu a výsledek,že po 1 1/2 pořád nic a to jsem prý úplně zdravá já i manžel.Takže chce to věřit a zkoušet!!!
Já jsem taky zdravá i manžel a jedno dítě už máme,ale vůbec by mě nenapadlo že by se to nepovedlo.Myslela jsem že to bude na podruhé stoprocentně kdyby to na poprvé nevyšlo.Jsem zvědavá jak to bude u nás.Já stím teprvezačínám.
Já jsem taky zdravá i manžel a jedno dítě už máme,ale vůbec by mě nenapadlo že by se to nepovedlo.Myslela jsem že to bude na podruhé stoprocentně kdyby to na poprvé nevyšlo.Jsem zvědavá jak to bude u nás.Já stím teprvezačínám.
Tak to já mám taky už doma právě 6letou dceru a na poprvé to bylo bez problémů a když jsme se rozhodly,že je čas a dostavěli jsme ,že si pořídíme druhé tak nic.Dnes je to přesně 20.měsíců pokusů.No snad dřív nepůjdem do důchodu.Hodně štěstí a veselé vánoce.
Ja jsme brala Clostibegyt i kvuli anovulacnim cyklum. Foliky krasne rostly, ale otehotnet se behem tech dvou mesicu uzivani nepodarilo.
Kamaradka brala taky Clostibegyt a po pul roce byla tehu a ceka dvojcatka.
Abych řekla pravdu čekala jsem že někdo napíše že treba otěhotněl hned,po těchto lécích,ale příroda je velká čarodějka.I přesto že jsem uplně zdravá a manža taky tak musím věřit že nám se to povede.
Ahoj, mne loni predepsala MUDr Orgametril na oddaleni MS, protoze mi to zrovna zasahovalo do dovolene. Jak jsem si procitala letak, ale i MUDr rikala, ze to je jak antikoncepce, ze po tom otehu nejde. Tak nevim. Radsi se na to jeste jednou poptej, nechci strasit.. Jeste mam zbytek doma, ale asi to poleti do kose:.-)