Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já jsem na tom celkem zle:) Práve jsem vyčetla na této diskuzi na jiném foru že mé příznaky jsou asi syndrom polycystických vaječníků, tzn., že ovulace buď je nepravidelna a nebo vůbec
jsem z toho moc smutná, ale neztrácím naději, objednala jsem si kapky bylinky a doufám, že se to upraví, nejvíc mě na tom štve, že moje teta -doktorka to začne řešit až v dubnu…hormonálně, to je to nejhorší, to čekání a prý to většinou končí IVF, ale samozřejmě mě neřekla, že je to ten syndrom PCO, asi abych se nenervovala:(
zuzana : ahojky, to zni dost špatně, ale nestrácela bych naději, ono přecejenom když máme strach tak vydíme ty nejčernější varianty, tak snad to tak nedopadne
a co máš vlastně za příznaky?
Ahoj, moc se s manželem těšíme na mimčo, ale snažit se můžeme až od příštího měsíce, protože teď beru kortikosteroidy
Nemůžu se dočkat, až na to vlítneme ![]()
Jinak HA jsem vy:,–(ila už v listopadu ´07, tak doufám, že dvojčata nehrozí ![]()
Tak příznaky jspu nízká děložní sliznice a ty cystičky na vaječnících, ovulace prý někdy je a někdy ne vaječníky jsou líné, prý se taky někdy dávají kortikost. do vaječníků, ale stejně je to hezký, když se člověk aspoň může snažit a doufat, že jo holky?
Ahoj, máš pravdu je to super. Já bohužel nemůžu moc radit, nejsem v tomto ohledu moc zkušená, ale rozhodně děláš dobře, Zuzuzo, že nehážeš flintu do žita
Jinak my se doma snažíme měsíc. Teď mám 6 dní zpoždění. Nevím ale, na čem jsem. Už jsem zkoušela 2 testy, jeden z nich dnes ráno, ale nic. Žádný //. Přitom mi ale často bývá špatně. Jen nevím, jestli to spíš není vysazením HA. Neberu ji teprve měsíc. Taky jsem pořád šíleně unavená. Tak si tedy lámu hlavu, jestli to je jen zpoždění M nebo něco víc ![]()
Ahoj holky,
můžu se přidat? Sice se už o mimčo snažíme, ale jak to tak zatím vypadá, tak brzo se do kategorie jarních snažilek prokoušu
. Teď jedeme osmý měsíc snažení…Nijak extra to zatím neřešíme, neměřím bazální teplotu apod… Jen jsem vždycky na konci cyklu zklamaná, že to zase nevyšlo.
Dadyno , tím vysazením HA to může být…já po vysazení antikoncepce musela dvakrát na vyvolávačku, abych to dostala. Tělo se s tím nějak nechtělo samo srovnat.
Jani: Jasně přidej se, je super, že se to tu trochu rozjíždí, to téma jsem založila tady já hehe, ve snažilkách už je přelidněno, tam už se moc znají:) Tady se můžeme pěkne od začátku poznat, co vy na to?
Jasně, že se můžeš přidat
. Já to zatím taky nijak moc neřeším (BT apod.), obávám se ale, že to přijde…
ja se take hlasim, i prestoze se uz snazime 9. cyklus, no tak treba se to jarnatko 2008 povede ![]()
Holky, to se nám to tu pěkně rozmnožuje ty příspěvky tedy hehe, no bylo by leší něco jiného, ale to se dočkáme, piště pište.
Je to fajn, že si můžu konečně popovídat s někým, kdo řeší stejné věci. Posílám velkou pochvalu Zuzuze za to, že založila tohle vlákno!!!