zoufalá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
862
11.4.06 15:36

Také doporučuju test Best2. Opravdu je dobrý. Když už se mi na něm objevily //, tak jsem si mohla být jistá, že jsem těhu. A i magistr v lékárně mi říkal, že kdyby chtěl vydělat, tak mi doporučí drahý test, ale že ty levnější jsou spolehlivý. Pokud prý budu mít na drahém testu // a na levném ne, tak nejsem těhu. Tak Ti držím pěsti, ať to brzy vyjde a jsi těhulka!!!!!!

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.4.06 17:44

Ahojky Iggi,

já bych tak skeptická nebyla, přesně takto se choval můj teh. test před více než 2 lety, a to opakovaně (dělala jsem ho asi 7×, s manžou jsme moc a moc chtěli) no a dnes máme rok a kousek starou dcerku. Zkrátka každý reaguje trošku jinak, závisí to na hladině hormonů, nejjistější je jí´t k dr. a nechat vzít krev. To je pak na 100%.

Držime palce a pa

Šárka a Luci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
11.4.06 21:36

Ahojka, mně kdysi paní v lékárně dost logicky vysvětlila rozdíl mez těmi drahými a levnými testy. Vzhledem k tomu, že všechny testy pracujou na stejném principu, ten cenový rozdíl dělá pouze to, jak pohodlně se s tím testem pracuje. Nejlevnější jsou proto ty obyčejné proužky na ponoření, a dražší naopak ty v plastových udělátkách, s kapátkama a podobně.
Takže pokud je test použitý správně, měl by být spolehlivý, ať stojí dvacku nebo dvě stovky:-)
A to vykoukávání v koši hodinu po testování..no asi to udělala občas každá z nás, ale legitimní výsledek to není. Taky jsem jednou v kýblu objevila po hodině nějakou stínovou čárku a nic to samozřejmě nebylo.
Takže moje rada - vyčkat a otestovat za pár dní:-)

Jazzi a Mates

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
11.4.06 21:44

Na serveru porodnice.cz pan doktor Kaucký radí testovat nejdříve týden po vynechání MS, aby nedocházelo ke zbytečným zklamáním. Velká část těhotenství je totiž potracena, aniž bysme zjistily, že jsme těhotné. Zárodek tak odejde společně s opožděnou menstruací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
11.4.06 21:46

Mně se ale taky stalo, že mi test ukázal // až minutu po vypršení určené doby. A těhotná jsem skutečně byla. Testovala jsem 14 dní po vynechání MS, měla jsem v tom totiž dost „hokej“:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
11.4.06 21:50

já myslím, že ty dražší jsou přece jenom lepší, protože stačí nižší hladina HCG, aby něco ukázaly. Určitě bude ale hrát roli i to, jak se s nima pracuje, to je jasný.
Jinak mně se druhá čárka ukázala v limitu, ale taky byla hoodně slabá.. Nicméně potvrzené těhotenství mám již od Dr., na ultrazvuku bylo vidět srdíčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
11.4.06 21:59

Kackule, minuta po limitu by se ještě dala uznat:-D
Já měla na mysli takové to „za dvě hodiny, až test uschnul, tam slabý náznak byl“, jak se člověk občas dočte, to je podle mě už blbost:-)
A myslím, že když takovéhle vymoženosti nebyly, bylo to lepší, takhle se každá stresuje a plaší málem druhý den po sexu,to nějakému těhotnění taky moc nepřidá..
Tož tak to vidím, ale samozřejmě držím všem palečky, aby tam ty správné čárky byly a pořádně tlusté!:-)
Jazzi a Mates

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
11.4.06 22:04

Ahoj, já měla dneska slabě pozitivní test s citlivostí 25 a test z krve hodinu na to byl úplně negativní.. Fotka toho testíku je v albu profi snažilek - ve skutečnosti je ta druhá čárka vidět ještě víc. Vyšlo to takhle během minutky a limit byl 4 minuty.. Stalo se mi to už podruhý z celkem 3 tt za celý život, takže ta chyba bude někde ve mně, ale fakt nevim, čim to může být… A to,jestli jsou drahý nebo levný nesouvisí s citlivostí, ale se známou/neznámou značkou. Třeba příšerně drahý Clear Blue má citlivost 50.
Všem přeju co nejdřív opravdové a nefalšované // :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
12.4.06 15:32

Ahoj, taky se priklanim k testu Best2, citlivost 25. Ja jsem v unoru resila neco podobneho - mam cykly 28, testovala jsem 29 - druha carka slaboulinka asi az za 20 minut, potom jsem to opakovala a porad to same. Kdyz jsem byla uz 34DC - to se mi nestava, tak jsem zasla k dr a udelal mi test z krve. Mela jsem HCG 29. Chodila jsem k nemu kazdy druhy nebo treti den a stoupalo to velmi pozvolna. Doslo to do 98 a potom jsem dostala MS. Tehotna jsem byla dle dr, ale bylo neco spatne, tak se to vyplavilo s MS.

Pockej par dnu a udelej si testik. Kdyz budou // silnejsi - mas vyhrano :! Moc Ti to preju! To cekani je na mozek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.4.06 10:43

solution

Ahoj maminy,
rozřešení už mám, jakákoliv čárka po čas.limitu je čárka kterou už nemáme vidět a nemá nás zajímat :) 5min. a konec ani 6,7,10 nebo…
MS je tady, psychicky oddálená úplně zbytečně, už budu testovat tak týden po vynechání, a vyhnu se depresím navíc. dost jich je i bez toho. Ale můžu vám říct, že dočkat se normal.MS je radost proti mimodělož.těhotenství, které u mně proběhlo podobně nejistě, tak přeju nám všem hodně trpělivosti a jenom ty vydařené konce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
15.4.06 23:26

Ahoj Iggi,
to je mi líto, že to nevyšlo…
Ale přesto bych se ráda podělila se svými zkušenostmi, třeba to pomůže někomu jinému…
Můj doktor radí testovat nejdřív týden po vynechání MS. Je to sice dlouhá doba, když máme v dnešní době možnost testovat mnohem dřív, ale na druhou stranu se vyhneme jinak zbytečným stresům a zkamáním, když to pak nevyjde…
Pokud jde o druhou čárku na testu po limitu - dočetla jsem se, že se může objevit druhá čárka po limitu, protože test pracuje dál a dál probíhá chemická reakce, ale už se z testu nedá odečíst správný výsledek. Takže moje laická rada v takovém případě je zopakovat test za několik dní, případně zajít k doktorovi na krev.

Inka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
16.4.06 00:12

hjjk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová