Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj emimiňačky,
jelikož se nám den D - svatební
- blíží, byli jsme dnes pro prstýnky. Nakonec jsme vybrali kombinované - bílé a žluté zlato.
Mě zajímá, jaké „vyhrály“ u vás.
Mirka
PS: dle zlatnice vedou „kombinované“
taky máme kombinaci-převaha bílého s jemným proužkem žlutého a zasazených 5 pidikamínků:)
Ahoj, my měli prstýnky z černých korálků, vzhledem k tomu, že jsem celou svatbu zorganizovala za 3 dny včetně svatebního
. Na nic jiného prostě nebyl čas
.
ahoj Miri, tam my mame zlute zlato. kamaradka ma kombinaci bileho a zluteho. je to asi ted hodne v mode.ale ja nocim s manzel jen zlato klasicke takze by to vypadalo asi blbe.
Ahoj,
taky máme kombinaci bílé a žluté zlato. Brali jsme se v roce 2003 a to nám zlatnice taky řekla, že jsou to prstýnky které v příštích letech pofrčí, takže měla pravdu.
Jinak přeju hodně štěstí.
Zdar Mirri,
tak se hlásím taky ke kombinaci bílého a žlutého zlata:).
R.
Tak my máme svatbu příští pátek a prstýnky máme z titanu,ale vypadají dobře.
Mirko,
My máme prstýnky stejného tvaru a dezénu, ale každej jiný, já mám ze žlutého zlata a manžel z bílého zlata, a světe div se, taky to vypadá dobře!
Archi
Taky máme kombinaci bílé + žluté, je to takový kompromis - já nosím zlato, manžel stříbro (i když ten měl prstýnek na sobě stejně jenom v den obřadu a od té doby leží v krabičce v šuplíku) tak aby se ty barvy moc netloukly. Já si ho točím nahoru tou víc zlatou stranou.
My máme hladké stříbrné kroužky,páč jsme neměli čas,brali jsme se v Tunisu a na všechno tam byl týden,takže pobrat co se dá
Chystáme se na bílé zlato a pro mě tři malé kamínky.
Chirurgická ocel, to byl jediný materiál, ze kterého je manžel ochotný prstýnek nosit