Snubní prstýnky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17026
10.4.06 14:00

cauky,
taky mam kombinaci bile+zlute,ale je to prevaha bileho,zlute je jen na okrajich..jen jsme meli i cast popiskovanou(takove drsnejsi) a je to vcelku k nicemu,protoze kdyz se ten prsten nosi denne,piskovani se vyhladi a je to normal hladke.Nechavala jsem to znovu zdrsnit,ale uz na to kaslu a prsten mam hladky:),manzel ho ma tedy porad krasny,protoze ho,bidak jeden,nenosi :lol:

Jen jednu podotazecku ke zlatu…kdyz je alergie na zlute,je i na bile zlato?mne ted zase „olezl“prst ze zasnubniho(zluteho Au)prstynku,nevim jestli je to alergie,ale uz se mi to stalo nekolikrat..u toho bileho snubniho se mi to stalo taky,ale jen jednou…

Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.4.06 14:00

Ahoj,
kombinace bílého a žlutého zlata.
Babičky nemohly vydejchat, že máme každý jiný tvar 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
10.4.06 14:02

Tak my máme bílé zlato ze dvou třetin a jedna třetina je proužek ze žlutého zlata. Já mám navíc uprostřed malý briliant. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
10.4.06 14:07

Ahoj,
my máme kombinaci červeného a žlutého zlata, chtěla jsem tam za:,–(it ještě jeden pidi kamínek, ale to neprošlo. I tak jsou krásné. No a vevnitř máme vyryto jméno toho druhého a datum svatby. Až to na stará kolena nebudeme vědět. :lol:

Hamina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
10.4.06 14:14

My máme kombinaci žlutého a bílého zlata a já mám na prstýnku kamínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
10.4.06 14:34

My sme sa rozhodovali pre obrucky,ktore nebudu ako klasicke svadobne prstene.Su z bieleho zlata a po celom obvode je biely grecky vzor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
10.4.06 15:25

Svatbu máme za měsíc a něco a máme také kombinaci bílého a žlutého zlata. Větší část je bílé zlato a jen uprostřed je proužeček žlutého zlata. Já mám v prstýnku 3 mini briliantíky. :wink:
Chtěli jsme kombinaci, protože si k tomu můžu vzít jak bílé nebo i žluté zlato. :wink: Nemusím kvůli tomu sundávat snubák. :lol: Takže už se moooc těším až ho na:,–(íme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
10.4.06 15:38

Ahoj holky.

My máme z bílého zlata.Chtěli jsme v kombinaci se žlutým ale já mám krátké prsty a nechtěla jsem prstýnek který bych měla přes 1/4 prsteníčku .I tak jsem si ten svůj nechávala zužovat.

Martina ze Zimňátek 05/06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoo
61
10.4.06 15:42

my mame bile zlato…manzel ma taky jiny tvar nez ja…daji se do sebe zaklesnout jakoze k soube patrime. Nechali jsme si je delat na zakazku od zmńameho podle svych navrhu…a vevnitr ma jeden napsano..„kolik visni..“ a ten druhy tam ma"…tolik tresni"…no, cesko-japonska klasika :wink:
Hodne stesti. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
10.4.06 15:48

Mame zlute zlato bez jakehokoli vzorku, stredni tloustky soudkovy tvar. Dovnitr jsme si nachali vyryt akorat jmeno, rekli jsme si, ze datum nema smysl, zlomime si nohu a budem mit na prstynku nejaky nesmyslny datum… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
10.4.06 16:15

Ahoj,
dnes jsem si vyzveda prstýnky a jsou z bílého zlata.O žluté nějak oba nestojíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
10.4.06 19:03

Ahojky,
my máme bílé zlato, já s kamínkem. Ale musím říct, že to byly trochu nervy, 4 dny před svatbou jsme prstýnky chtěli vyzvednout a oni to ve zlatnictví spletli a udělali nám zlato žluté a manželovi navíc kamínek, který nechtěl. Bohužel s tím, že to nestihnou opravit a buď vezmeme tyto, nebo nám seženou „nějaké“ z bílého zlata a později nechají udělat nové… Naštěstí to dobře dopadlo a nosíme ty, které jsme si objednali a v den svatby navlékli jeden druhému :D

Inka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
10.4.06 19:53

Ahoj.

Mám otočný kombinovaný bílé a žluté zlato. Otáčím podle oblečení, hodinek, jiných prstýnků ( pravda, teď je moc nenosím). Manžel má stejný, ale jen ze žlutého zlata. Po svatebním dnu putoval do krabičky a tam leží a leží :roll: .

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
10.4.06 20:13

Ahoj, my máme kombinaci bílého a červeného zlata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
10.4.06 20:52

Ahoj,

my jsme po zralé úvaze vybrali jednoduché kroužky ze žlutého zlata, ale zato trochu silnější (asi 1,5 mm). Manža má hladký a já mám vsazený jeden větší čistý briliant. Vypadá to pěkně a hlavně se to hodí k ostatním šperkům. Oba pracujeme v kanceláři (teda já teď ne :D ) a tak je nosíme pořád.

Milli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová