Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
cauky,
taky mam kombinaci bile+zlute,ale je to prevaha bileho,zlute je jen na okrajich..jen jsme meli i cast popiskovanou(takove drsnejsi) a je to vcelku k nicemu,protoze kdyz se ten prsten nosi denne,piskovani se vyhladi a je to normal hladke.Nechavala jsem to znovu zdrsnit,ale uz na to kaslu a prsten mam hladky:),manzel ho ma tedy porad krasny,protoze ho,bidak jeden,nenosi ![]()
Jen jednu podotazecku ke zlatu…kdyz je alergie na zlute,je i na bile zlato?mne ted zase „olezl“prst ze zasnubniho(zluteho Au)prstynku,nevim jestli je to alergie,ale uz se mi to stalo nekolikrat..u toho bileho snubniho se mi to stalo taky,ale jen jednou…
Any
Ahoj,
kombinace bílého a žlutého zlata.
Babičky nemohly vydejchat, že máme každý jiný tvar ![]()
Tak my máme bílé zlato ze dvou třetin a jedna třetina je proužek ze žlutého zlata. Já mám navíc uprostřed malý briliant. ![]()
Ahoj,
my máme kombinaci červeného a žlutého zlata, chtěla jsem tam za:,–(it ještě jeden pidi kamínek, ale to neprošlo. I tak jsou krásné. No a vevnitř máme vyryto jméno toho druhého a datum svatby. Až to na stará kolena nebudeme vědět. ![]()
Hamina
My máme kombinaci žlutého a bílého zlata a já mám na prstýnku kamínek.
My sme sa rozhodovali pre obrucky,ktore nebudu ako klasicke svadobne prstene.Su z bieleho zlata a po celom obvode je biely grecky vzor.
Svatbu máme za měsíc a něco a máme také kombinaci bílého a žlutého zlata. Větší část je bílé zlato a jen uprostřed je proužeček žlutého zlata. Já mám v prstýnku 3 mini briliantíky. ![]()
Chtěli jsme kombinaci, protože si k tomu můžu vzít jak bílé nebo i žluté zlato.
Nemusím kvůli tomu sundávat snubák.
Takže už se moooc těším až ho na:,–(íme. ![]()
Ahoj holky.
My máme z bílého zlata.Chtěli jsme v kombinaci se žlutým ale já mám krátké prsty a nechtěla jsem prstýnek který bych měla přes 1/4 prsteníčku .I tak jsem si ten svůj nechávala zužovat.
Martina ze Zimňátek 05/06
my mame bile zlato…manzel ma taky jiny tvar nez ja…daji se do sebe zaklesnout jakoze k soube patrime. Nechali jsme si je delat na zakazku od zmńameho podle svych navrhu…a vevnitr ma jeden napsano..„kolik visni..“ a ten druhy tam ma"…tolik tresni"…no, cesko-japonska klasika ![]()
Hodne stesti. ![]()
Mame zlute zlato bez jakehokoli vzorku, stredni tloustky soudkovy tvar. Dovnitr jsme si nachali vyryt akorat jmeno, rekli jsme si, ze datum nema smysl, zlomime si nohu a budem mit na prstynku nejaky nesmyslny datum… ![]()
Ahoj,
dnes jsem si vyzveda prstýnky a jsou z bílého zlata.O žluté nějak oba nestojíme.
Ahojky,
my máme bílé zlato, já s kamínkem. Ale musím říct, že to byly trochu nervy, 4 dny před svatbou jsme prstýnky chtěli vyzvednout a oni to ve zlatnictví spletli a udělali nám zlato žluté a manželovi navíc kamínek, který nechtěl. Bohužel s tím, že to nestihnou opravit a buď vezmeme tyto, nebo nám seženou „nějaké“ z bílého zlata a později nechají udělat nové… Naštěstí to dobře dopadlo a nosíme ty, které jsme si objednali a v den svatby navlékli jeden druhému ![]()
Inka
Ahoj.
Mám otočný kombinovaný bílé a žluté zlato. Otáčím podle oblečení, hodinek, jiných prstýnků ( pravda, teď je moc nenosím). Manžel má stejný, ale jen ze žlutého zlata. Po svatebním dnu putoval do krabičky a tam leží a leží
.
Beruška ![]()
Ahoj,
my jsme po zralé úvaze vybrali jednoduché kroužky ze žlutého zlata, ale zato trochu silnější (asi 1,5 mm). Manža má hladký a já mám vsazený jeden větší čistý briliant. Vypadá to pěkně a hlavně se to hodí k ostatním šperkům. Oba pracujeme v kanceláři (teda já teď ne
) a tak je nosíme pořád.
Milli