Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
my mame taky kombinaci ale zlute a cervene zlato.. a vypada to fakt bajecne
porad je nekdo okukuje.. a dokonce dcera te zlatnice si je nechava delat podle nas ![]()
My jsme asi exoti
Manzel ma zakulaceny titanovy s prouzkem zluteho zlata a ja hranaty (nezakulaceny) z bileho zlata s prouzkem zluteho zlata. Takze v necem se to prece jen podoba ![]()
Já mám prstýnek, ze žlutého zlata. Ostatní řetízky a náramky mám taky ze žlutého tak jsem to nechtěla kombinovat. Manžel nemá žádný. Nenosil by ho tak jsme rovnou nechali udělat jen pro mě. Teď když se ho ptá někdo nezasvěcený, kde ho má říká, že ho propil v hospodě ![]()
Ahoj,
máme prstýnky z trojkombinace-bílé,červené a žluté zlato.Jde o jednoduchý kroužek akorát ze tří barev.(Měli jsme svatbu 3.3.2003 ve tři hodiny(15:00)tak jme chtěli tu trojku i na prstýnkách.
)
ahoj. mam prstynek ze zluteho zlata. ale ted kdyz jsem otehotnela mi nejak nenapadne otekly prsty na rukach, a musela jsem ho prestat nosit.
Ahojka,
my máme z bílého zlatas takových jednoduchým vzorkem. Nosím, totiž stříbro, teď už i bílé zlato a nelíbí se mi kombinovat žluté-bílé. Manželovi to bylo celkem jedno a přizpůsobil se s tím bílým zlatem…
Pá
Petka
Jednoduché zlaté (žluté) kroužky s minimalistickým rytím (třeba se časem ohladí), nosíme je spořádaně oba dva. Jen mně trochu padá - zato manžel už ho ani sundat nemůže
.
Tak my mame kombinaci zlute a bile zlato, silnejsi krouzky, okraje jsou z bileho zlata stred zlute zlato, oddelene ryhou. Puvodne byly s rytim ve stredni casti, ale to na nase prani zrusili, takze jsou jinak uplne hladke. Chtela jsem kombinaci jako kompromis mezi zlutou klasikou a bilym zlatem, z ktereho je muj zasnubni prstynek, nosim oba na stejnem prstu, tak aby se to hodilo.
U nás vyhrál originál = bílé zlato, část opískovaná, oba máme diamant, každý prstýnek máme jiný..
Nechtěli jsme být okroužkovaní nastejno, přesto okroužkovaní jsme..
Manžel má diamant čtverhraný… škoda že jsem si jej nedala taky, líbí se mi víc než ten kulatý… (pro chlapa kulatý fakt nejde)…
Jinak byly velmi velmi jednoduché…
Já jednu linku po obvodu + malý kámen, širší část opískovaná,
Manža linku po obvodu na každé straně, střed opískovaný, větší čtverhraný diamant…
Bohužel, po 2 letech jsou oba prstýnky téměř lesklé.. znovu opískovávat nemá smysl… prostě to tam nedrží, ale i tak jsme za exoty.. každý prsten jiný a chlap s KAMENEM
chichi prostě se mu líbí bořit stereotypy ![]()
E.
My jsme s manželem oba na stříbro, takže rozumnou volbou bylo bílé zlato. Zásnubní jsem dostala stříbrný s kamínky, tak je fajn, že je můžu nosit oba a netlučeou se ![]()
Žluté kovy se nám nelíbí.
Bílé zlato a platina jsou příšerně drahé.
Takže máme ocel a jsme naprosto spokojení ![]()
Máme chirurgickou ocel po stranách s rýhou, manžel má o něco silnější.
dobrá diskuze, protože já nosím bílé zlato tak se taky rozhoduju jestli kombinaci bílé žluté nebo jen bílé. Svatbu budeme mít 22.9. tak je zatím čas…
Ahoj,
my máme kombinaci bílého a červeného zlata. Prstýnky máme s manžou stejné: tři pruhy, dva krajní jsou úzké, z červeného zlata, prostřední je širší a z bílého zlata a má v sobě vyryté různé ornamenty.
Ahoj,
my mame prsteny titanove, od firmy Boccia a jsou super..