Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj…
My máme prstýnky z bílého a čeveného zlata…taky pěkná kombinace, máme s manželem stejné ![]()
Tak my máme zo žltého zlata (manžel biele zleto odmietol, aj keď mne sa páči viac). ALE mám problém, mám zásnubný prsteň z bieleho zlata s bielym kamienkom, a ten teraz vlastne nemožem spolu s obrúčkou dosiť, nevyzerá to pekne. Myslíte, že je normálne, aby som si spravila rovnakú obrúčku akú už mám, ale z bieleho zlata, aby som spolu s ňou nosila aj zásnubný prsteň? Alebo ako to vy robíte, ak chcete nosiť oba prstene?
Gabika
Ahoj, my máme ocelové od fy monomania - a jsou skvělé, spokojenost největší
.
Ahoj,máme s manželem kombinaci bílého a červeného zlata se zirkony ![]()
Zásnubní mám z bílého zlata. Snubní máme kombinaci bílého a červeného zlata (7 mm široký, 5 mm je bílé zlato a 2 mm je červené zlato).
Ahoj holky, prosím o radu, kde vybrat krásné snubní prstýnky v Praze. Mám vyhlédnutá zlatnictví Klenota, Rýdl a Brilas, ale pojedeme do Prahy jen na otočku, tak pořádně stihneme jen jedno. A ani nemám to srdce tahat chlapa do tří zlatnictví po sobě.
Máte zkušenosti s některým z nich, popř. ještě nějakým jiným?
Anonym - ještě jsme svatbu nikomu neoznámili.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o radu, kde vybrat krásné snubní prstýnky v Praze. Mám vyhlédnutá zlatnictví Klenota, Rýdl a Brilas, ale pojedeme do Prahy jen na otočku, tak pořádně stihneme jen jedno. A ani nemám to srdce tahat chlapa do tří zlatnictví po sobě.Máte zkušenosti s některým z nich, popř. ještě nějakým jiným?Anonym - ještě jsme svatbu nikomu neoznámili.
My máme z Brilasu… Mají internetové stránky. Vybrala jsem si na nich. MYslela jsem, že se mi třeba nebudou v reálu líbit, ale hned jsme se s partnerem shodli, že jsou to ony. Měli jsem teda ujasněný jaké zlato, tlouštku, zda kamínky… atd.
Máme prsteny Rýdl a jsou krásné, kvalitně zpracované, můžu doporučit ![]()
Sice ne Praha, ale Brno, ale šla jsem po soukromých zlatnictvích, kde dělají prsteny podle představ. Vždy, když jsem koukala na například na zmíněný Brilas, tak mi vadilo, že se tam nedají dělat úpravy a musí vypadat přesně jako na obrázku. A když už mám mít snubní prsten, tak chci, aby se líbil nám oboum.