Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak to fakt vypada nadejne … zopakuj si testik za par dni a nefoufej!
No, já bych si tak jistá nebyla.. Mně tohle udělaly snad všechny testy, které jsem si dělala, že se na nich po delší době ukázala slabounká druhá čárka a těhu jsem nebyla. Radila bych počkat pár dní, pokud budeš těhu, tak se čárka ukáže už v limitu a bude tlustší.. Držím palce!
Iggi,
tak mne se dnes stalo to same.......
Ale ta druha / je spis neviditelna, nez viditelna.....jenom takovy stin:-(
Jeste pockej, a testni v patek
Katka
Iggi,
taky jsem si dělala test, taky nic. Vyhodila jsem ho do koše …a asi za půl hodiny jsem ho z toho koše vyhrabala (co kdyby…
- a byla tam slabá druhá čárka
Za dva dny už ta „druhá čárka“ bude mít dva roky a je z ní moc krásná a šikovná slečna ![]()
Jestli tam ta čárka JE, tak tam prostě JE ![]()
Držím pěsti,
Baghira
Ahoj Iggi, asi te nekdo uklidni a nekdo naopak. Ja tak oboji.
Poprve, kdyz jsem delala test, tak se mi udelala tenoulinka carecka az nekdy po 20ti minutach a tehotna jsem byla a mame Vitka.
Jo a asi pred 3ma mesicema jsem si delala test a zase az po uplynuti platne doby se mi udelala tenka carka i ta druha. No ale tehotna jsem nebyla. Dr teda tvrdi, ze nejspis jo, ale ja myslim, ze nebyla.
Uz jsem se na to tady ptala, ale moc jsem se neodozvedela. Pry po delsi dobe se vetsinou druha carka udela, nebo se clovek testuje prilis brzy po ovulaci. Fakt nevim, ale falesne pozitivni test proste byt muze.
No ale preju ti, at na tom jsi, jako ja tenkrat poprve a jsi tehotna. Dej pak vedet. jo a ja si delala tenkrat poprve jeste dalsi testiky a na trech se mi snad ani carka neudelala. No hodne stesti.
AHojky,
já jsem takto zjistila těhu u obou hočiček
. Zvlášť, pokud jde o ty levnější testy a pokud testuješ nedočkavě brzy (což plně chápu
), tak to tak může být.
Koupila bych si testík ještě jeden a lepší.
A pozor, i když se mi na jednom testu ukázaly //, na dalším zase / a až na tom dražším zase //. Byla jsem z toho zmatená, ale dr. mi pak řekl, že jsem se plašila moc brzy. Je možná lepší počkat ještě týden.........
Hodně štěstí a brzké // !!!!!!!!!
Bubu
Iggi,
jaký jsi DC? Zrovna dnes jsme na profisnažilkách řešili slabou čárku a negativní test z krve. Počkej pár dní a kup si test s vysoku citlivostí nebo si zajdi na krev, sice to stojí asi 200,– ale máš do pár hodin jistotu.
Snažením se nás zabývá hodně, tak třeba zaskoč na slovíčko k nám a proberem to, jestli chceš.
mě to taky tak udělalo, v den očekávané MS-druhá čárka slabunká a po delší době. druhý den už bal silnější a za pár dní tlustice jak hrom.) ale taky to může být falešná naděje:( nezbývá, než počkat dva dny a znova testovat… držím palce! a dej vědět jak to dopadlo K.
iggy ja kdyz cekala na // ,tak jsem zbesile testovala tady temito levnymi testy i baby testem-a objevila se mi druha carka take az tak po10 minutach-jen lehce, pak jsem kupovala dalsi testy a kazdy nasledujici den se ta carka zesilovala pak to DR.potvrdil,tak se treba konecne zadarilo.ale jestli byla vylozene slaba jako ze jsi spis vykouzlila ocima tak asi nic.nezoufej, snad se uz brzy dockas// a budes moc stastna.kup jeste pro jistotu na dalsi dny testy.
No, s těma slabýma čárkama… nevím. Já jsem měla slabé čárky pokaždé - celé tři roky a těhotná jsem nebyla ![]()
Pak jsem konečně otěhotněla a byly tam silné hned. Takže radím počkat, než aby ses zbytečně stresovala.
Držím Ti palečky!!!
Tak toto podla mna neznamena nic, bohuzial.
Ani ano, ani nie a treba cakat. Po par dnoch z toho mozu byt hrube // alebo aj MS.
Napr. ked ten test preschne, ta ciarka sa tam moze rysovat, ale neznamena to tehu. Preto je na to ten casovy limit v navode.
Tak len cakat ![]()
Drzim palce
Taky bych test zopakovala jak píšou holky.Jen bych chtěla říct že to že je test drahý neznamená že je lepší. Třeba baby test si dost chválí. Na kraičce je sice u všech testů že po limitu se na to nemá koukat že to neplatí,ale já jsme na jednom testu měla, zkontroovat i po limitu jestli nebude aspoń slabá čárka a zopakovat za pár dní. Ale ať jsem zkoumala jak jsme zkoumala ani po 3 hodinách tam nic nebylo. ![]()
Iggi
Také doporučuju počkat. Záleží kolikátý den po vynechání ms jsi. Já jsem sice asi extrém, jelikož jsem měla pozitivní testy už 5dní před ms (cyklus 28dní),ale u každé je to jiné.
Zkus testík tak za 2-4dny. Já osobně doporučuju Best2. Ten je podle mě jeden z nejspolehlivějších a nejlevnějších. Má citlivost 25. Kolik má ten Baby test citlivost? Na tom také dost záleží…
Moc držím pěstičky,aby tam ty // byly… ![]()
Best 2 ma citlivost uz od 20
A je fakt, ze je moc dobry
Katka
Ahoj všem, ani nevím proč ale hrozně mne to rozčílilo, ráno jsem si dělala test, bohužel čárka jenom jedna, ale po víc než půl hodine když jsem se podívala, viděla jsem i tu druhou ale slabulinkou, ale nebylo to už v test.čase. Má s tým někdo zkušenost, byl to baby test, už jsem to jednou zažila, ale těhotná jsem nebyla. čekáme na mimčo už třetím rokem, mezitím jsme už prožili mimoděložné, už nemám pravý vejcovod, ale prý můžu otěhotnět normál. jen nevím ve kterém století?!
děkuju za vysvětlení