ZOZ - obecné a zvláštní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Se zeptej primo na Institutu. Ale ta obecna testova cast je tak primitivni, ze to je jen prilepek k te odborne. A ta je zahul. To budes spocena az vis kde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, mam na nauceni 120 otazek, tolik jsem jich nemela ani kdyz sectu Bc a Ing. statnice… a delat to zvlast by bylo na pohodu.. Delat to ale vse dohromady… Me snad trefi…
Navic, nikdy nevis co schytas za otazky.. Jsou samozrejme jednoduche a slozitejsi. Po bitve kazdy general..
Dnes jsem tam psala, ale pisu i tady
Pani tam taky maji vsechny 100let a na jeden email odpovidaji 3 dny… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj,Chtela bych se zeptat, jestli nahodou nevite, zda jde udelat tyto zkousky zvlast a ne najednou. Proste prvne obecou cast a treba za mesic dva cast zvlastni.
Dekuji
Také bych to tak brala, ale co vím, to nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka Mě přišla tedy horší ta obecná část
Test si teda už nevybavím, ale ústní část byla docela záhul.
Příspěvek upraven 12.05.21 v 08:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vetsina z mych kolegu rikala, ze test byl sileny… otazek je pry nekolikset..Nejde se na to pripravit, meni se a jen jeden kolega rekl, ze mel otazky ze zkusebnich testu „vetsinu“ a tedy take rekl, ze byly tim padem fakt lehke… a rikal, ze mu spadl kamen ze srdce…
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, nechystá se někdo letos na ZOZ doklady a evidence obyvatel? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, nemate prosim nekdo zkusenost, zda je nutna zoz u referenta v odboru utvar tajemnika? Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ZOZ stavební
Je zde prosím někdo, kdo dělal ZOZ na Územní rozhodování, stavební řád a vyvlastnění? Máte někdo prosím nějaké zkušební testy na tuto odbornou část k dispozici?? Děkuji.
- Citovat
- Upravit
ZOZ Daně, obecná a zvláštní část
Dobrý den, nemáte prosím někdo vypracované otázky k obecné části ZOZ a zvláštní části ZOZ Daně? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer, tak jsem nastoupila na MěÚ na místní poplatky, prý mě musí hned přihlásit na testy ZOZ a na nějakou vstupní zkoušku. Já myslela, že to bude za déle. Všichni tady mě straší, že to neudělám, když nemám ani VŠ natož prý VŠ v oboru jako ony. To jako fakt? Můžete mi prosím někdo pomoci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
Chtela bych se zeptat, jestli nahodou nevite, zda jde udelat tyto zkousky zvlast a ne najednou. Proste prvne obecou cast a treba za mesic dva cast zvlastni.
Dekuji