Zpět očr

Anonymní
16.5.20 02:43

Zpět očr

Ahoj, kdyz dam dite do školy, ukončim očr a náhodou třeba dite bude mít rýmu, ze školy ho pošlou domů, znovu na očr nastoupit nemohu? Jde mi o to, ze abych pak nezůstala zadarmo doma. dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6017
16.5.20 05:13

Tak můžeš na očr od doktora, když bude dítě nemocné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65091
16.5.20 06:59

Oni říkali před nějakou dobou, že při nemoci to půjde, vrátit se zpět na to OČR, co už člověk byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
16.5.20 15:19

Na to jsem taky zvědavá. Je mi jasný, kam mě doktorka pošle, až budu chtít očr na nudli, že s ní kluka ve školce nechtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
16.5.20 15:31
@Zkai píše:
Na to jsem taky zvědavá. Je mi jasný, kam mě doktorka pošle, až budu chtít očr na nudli, že s ní kluka ve školce nechtějí.

Na COVID test nebo ti ho napíše a nechává vás v klidu doma :mrgreen:. Podle mě budou nadávat, ale rychle si zvyknou, protože jim nic jiného nezbude díky tomu, jak je ten systém nastavený. A hlavně je docela problém, že klasické OČR je na 9/16 dnů, ale podle toho čestného prohlášení musí být dítě min. 2 týdny zdravé, což samozřejmě přesahuje a dělá to z běžné rýmy záležitost na 3 - 4 týdny doma, u alergické asi doživotně :roll: :nevim:. Pro mne jeden z mnoha důvodů, proč nedám syna do školky, chodil by tam max. dva dny a vrátili by mi ho, stačí mu vylézt ven a kýchá (alergie). Plus i rizikové skupiny a u nás režim školky, ale tam je to samozřejmě na mém zvážení. Řešením by bylo, kdyby se dalo vrátit zpět na to školkové, ale nejsem si jistá, jestli to bude možné, pokud se už ukončí, momentálně to možné není, nicméně na druhou stranu bych řekla, že to znění té novely to asi úplně nevylučuje, protože opět nastane ta podmínka, že nedám dítě do zařízení z některého z důvodů, které jsou v té novele uvedené :think:, ale chtělo by to oficiální vyjádření MPSV nebo ČSSZ :think:. Prosím nebrat jako závazné, je to jen má spekulace :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
16.5.20 16:29
@sezam01 píše:
Na COVID test nebo ti ho napíše a nechává vás v klidu doma :mrgreen:. Podle mě budou nadávat, ale rychle si zvyknou, protože jim nic jiného nezbude díky tomu, jak je ten systém nastavený. A hlavně je docela problém, že klasické OČR je na 9/16 dnů, ale podle toho čestného prohlášení musí být dítě min. 2 týdny zdravé, což samozřejmě přesahuje a dělá to z běžné rýmy záležitost na 3 - 4 týdny doma, u alergické asi doživotně :roll: :nevim:. Pro mne jeden z mnoha důvodů, proč nedám syna do školky, chodil by tam max. dva dny a vrátili by mi ho, stačí mu vylézt ven a kýchá (alergie). Plus i rizikové skupiny a u nás režim školky, ale tam je to samozřejmě na mém zvážení. Řešením by bylo, kdyby se dalo vrátit zpět na to školkové, ale nejsem si jistá, jestli to bude možné, pokud se už ukončí, momentálně to možné není, nicméně na druhou stranu bych řekla, že to znění té novely to asi úplně nevylučuje, protože opět nastane ta podmínka, že nedám dítě do zařízení z některého z důvodů, které jsou v té novele uvedené :think:, ale chtělo by to oficiální vyjádření MPSV nebo ČSSZ :think:. Prosím nebrat jako závazné, je to jen má spekulace :nevim:.

Test mám zahrnut ve svém krizovém plánu. Ale to už abych si zažádala o zákaznickou věrnostní kartu předem :mrgreen: s dalším očr už mě v práci nakopnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová