Pro vás: Kdybych mohla, tak bych...

Anonymní
15.5.20 21:23

Pro vás: Kdybych mohla, tak bych...

Dobrý večer. Předatavte si situaci: máte hodně času, téměř žádné povinnosti, žádné závazky, nemusíte pracovat, vydělávat. Jak byste toho využily? Jaké to vaše „kdybych mohla/měla čas, tak bych…“? Zasněte se. :kytka: Nebo v takové situaci přimo jste - co vám to tedy přineslo, čemu se věnujete?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
15.5.20 21:26

Jezis to byl nejhorsi cas v mem zivote… tedy mela jsem dite, ale na streleni do hlavy. Ja potrebuji mit povinnosti. Jinak jsem schopna nedelat nic a jen se tak placat. Bohuzel no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106240
15.5.20 21:26

Chovala bych kočky nebo psy, jezdila po výstavách atd. atd.
Pořídila si krásne bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.5.20 21:29

Využila bych toho k dalšímu studiu. Tak nějak mi došlo, že mě moje práce baví, ale našla jsem obor, co by mě bavil ještě víc.

• Citovat
  • Upravit
3224
15.5.20 21:30

Sport, sport, sport, cestování, dobre jidlo a pití a chlapi na každým prstu 5 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10251
15.5.20 21:30

Ahoj zakladatelko, tohle mam vyresene a v horizontu 5ti let to naplnim.
Prodam firmy, pujdu z Porta do Santiaga di Compostela a pak se prestehuji na samotu a budu uz delat jen to, co budu chtit. Psat, pestovat, pomahat a hlavne hledat… Protoze ja porad hledam.
A jak bys na svou otazku odpovedela ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
15.5.20 21:31

Hudba, nic víc, nic míň :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.5.20 21:31

…vedla osamely zivot, takze bych snila o rodine.Ale jako fakt, nejsem samorar. A utracela, hodne utracela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.5.20 21:32

Jela na cestu okolo světa, co nejvíc toho viděla zažila a pak měla na co vzpomínat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.5.20 21:33

Jeee.. Tak bych odjela na vysněnou cestu po Americe a Kanadě.. Boží představa.. Pozorovat tornáda, jezdit v americkém autě atd.. :mrgreen: ale max na rok, pak šup zpět na farmu :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.05.20 v 21:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
15.5.20 21:34

Kdybych měl čas? Šel bych do práce (nebo se alespoň připojil z domova) a pak do fitka. Mě totiž práce narozdíl od většiny lidí baví a chodím tam rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.5.20 21:34

Ja bych necestovala, me to samotnou nebavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35821
15.5.20 21:35

Sport a cestování. Pak bych si založila nějakej penzion s farmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
15.5.20 21:35
@martina.se píše:
Jeee.. Tak bych odjela na vysněnou cestu po Americe a Kanadě.. Boží přestata.. Pozorovat tornáda, jezdit v americkém autě atd.. :mrgreen:

V americkém autě můžeš jezdit i tady a tornádo je vidět každou chvíli před Lidlem, když mají akci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
15.5.20 21:37
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Předatavte si situaci: máte hodně času, téměř žádné povinnosti, žádné závazky, nemusíte pracovat, vydělávat. Jak byste toho využily? Jaké to vaše „kdybych mohla/měla čas, tak bych…“? Zasněte se. :kytka: Nebo v takové situaci přimo jste - co vám to tedy přineslo, čemu se věnujete?

snažím se takhle žít každý den, je tedy pravda že děti ještě nemám. Ale cestovaní, které miluji mohu provozovat i s dětmi, taktéž další koníčky.
Jsem často v přírodě, adrenalinové koníčky, sporty, zvířata, samostudium.
Užívám si každý den a jsem ráda že na světě mohu být (po několika letech jsem minulý rok přišla na svoji nemoc - je to tedy jen potr. omezení) ale o to víc si užívám že jsem zase zdravá :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová