Pro vás: Kdybych mohla, tak bych...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
15.5.20 21:37
@Prof. Farnsworth píše:
V americkém autě můžeš jezdit i tady a tornádo je vidět každou chvíli před Lidlem, když mají akci :mrgreen:

Americké auto mám, ale není to ono tady.. Chtěla bych zažít tu atmosféru tam.. Route 66 atd.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
15.5.20 21:42
@Premek_Orac píše:
Ahoj zakladatelko, tohle mam vyresene a v horizontu 5ti let to naplnim.
Prodam firmy, pujdu z Porta do Santiaga di Compostela a pak se prestehuji na samotu a budu uz delat jen to, co budu chtit. Psat, pestovat, pomahat a hlavne hledat… Protoze ja porad hledam.
A jak bys na svou otazku odpovedela ty?

to se mi moc libí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
15.5.20 21:44

Trávila bych čas s rodinou ve své vile s bazény a tenisovými kurty a krásným anglickým trávníkem, který přímo volá po bosé chůzi, v ruce margaritu a taky bych žrala, protože v ideálním světě mám krásnou postavu bez práce, že ;) jo a to jídlo bych určitě nevařila, takže kuchař. pak bych se věnovala charitě, dětem a osamělým duchnám. Pak bych cestovala, projela každý kontinent autem. Žila delší dobu v různých kulturách po jejich. Pomohla postavení se na vlastní nohy dětem z DD.

Ale hlavně bych byla s moji milovanou rodinou a to je mi fuk jestli ve vile nebo v panelovým 2+1 s umakartem jádrem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
15.5.20 21:44

@Premek_Orac Z Porta do Santiaga? To je zajimave-proc z Porta? I kdyz tomu mozna rozumim. Zrovna tento tyden jsem se zasnila a rikala si, jak dat pro zmenu pokracovani-ze Santiaga do Fatimy…
Ale to by byl jiny svet. Individual.

Ted-klidne pujdu na prochazku, kde budou deti skakat pres potok a ja se budu divat na zelene listy… anebo spis vytahovat nahradni kalhoty a ponozky z batohu…
Radeji nechci snit - tady a ted jsem rada
V jinem svete bych nastopro snila o tomhle.
Edit preklepy

Příspěvek upraven 15.05.20 v 21:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
15.5.20 21:45

Vzala bych batoh a šla, prošla bych co by se dalo, prostě bez závazků, bez plánů jít kam mě nohy zanesou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.20 21:50

Ja bych vic randila a nedrzela se tak u zdi :mrgreen: cestovala-stacilo by mi v ramci Evropy a pak si koupila psa, takze by mi stacily tak dva roky a zase bych se vratila ke svemu zivotu, proroze jsem se svym zivotem spokojena.

• Citovat
  • Upravit
1830
15.5.20 21:56

Já bych se na rok přestěhovala do země, kde se tančí tanec, který se mi moc líbí a který je pro mě momentálně drogou a který tančím i zde, ale ta touha tančit ho nonstop a pořádně je hrozně veliká. Momentálně mě nejvíc brzdí to, že zatím nemám neomezené finance a taky mě bohužel trochu brzdí bolavá noha. Rodinu jako brzdu v tomto ohledu nevnímám. Já bych si takový výlet dokázala představit i s dětmi. Alespoň by se naučily mluvit španělsky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10265
15.5.20 21:58
@prokr píše:
to se mi moc libí :)

Laka te neco podobneho? Jak jsi k tomu dosla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10265
15.5.20 22:04

@M-77 Ty jsi sla do Santiaga???
Porto je hezke a tahle cesta mene zalidnena. Tak asi proto.
Ta cesta ma pro me mnoho rozmeru… To by bylo na dele. Ale pesi poute miluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10265
15.5.20 22:05

@Kriss Tina Hezke… Zkusilas to nekdy. Ja ano. Dalo mi to hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
15.5.20 22:06

Natrénovala na maraton a pořádně promyslela a naplánovala (společně s mužem) rekonstrukci domu po babičce. Já to obojí udělám i tak, ale mít víc času, tak bych s tím byla rychleji hotová… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
15.5.20 22:12

Jednoznačně cestovala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.20 22:27
@wildcherry píše: …vedla osamely zivot, takze bych snila o rodine.Ale jako fakt, nejsem samorar. A utracela, hodne utracela :mrgreen:
Závazky jsem asi měla vynechat :mrgreen:, protože partner by v té situaci klidně figurovat mohl. Nebo je to také závazek? Měla jsem celý ten úvodní příspěvek lépe promyslet… :zed:
@axelina Máte partnera, díky kterému nemusíte nic řešit. Máte čas na sebe. Tam by těch 5 chlapů asi neklaplo. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
30632
15.5.20 22:28

Já jsem spokojená tady a teď. Mám fajn rodinu, práci, která mě baví, nenáročného koníčka.
Trochu mi to kazí to, co se děje okolo a věřím, že se to postupně hodí do normálu.
Jen bych ubrala pár let rodičům a přidala jim zdraví.
Asi bych víc cestovala, to jsem nějak prošvihla a taky se trochu naučila řeči, umím jen rusky, trošku německy a hlavně sprostě 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
15.5.20 22:31

Mít víc času, víc si užívám psů, děti, víc studuju a víc dělám výlety, chodím na procházky, víc cvicim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová