Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak určitě existují nějaké pěvecké sbory, i chrámové. Tam se dají zpívat i sóla, když budeš k tomu.
Náš učitel Lidušky (nyní je to Základní umělecká škola) bral hodiny i pro dospělé…
jde to
jdi tam, nech se „prozkoušet“ a klidně jdi i do vašeho kostela, ale už se trochu něco nauč.. tam berou zadáčo šikovné lidi… zkus to.. za pokus nic nedáš…
moje dcera měla nabídky furt, mohla být na každé mši (jsme tímto způsobem nevěřící), ale chodila tam ráda na Vánoce a Velikonoce a dost lidí tam chodí zpívat do sboru prostě jen tak, pro radost (jasně, že většina věří a do reportoáru se holt nemluví..)
@Lucy75
Tak já jsem věřící a kostel máme v sousedním městě, takže se asi zeptám a uvidím, snad to vyjde, ale za dva až tři měsíce nastoupím do práce a hold budu muset něco vynechat.
Dobrý večer, chci vylepšit svůj zpěv, ale zároveň nechci utrácet, protože už takhle mě stojí hra na piano docela dost. Ptám se, protože mě baví zpívat si doma a trochu by mě lákalo třeba zkusit zpěv v kostele nebo něco podobného, ale moc o tom nevím, tak se ptám na tipy.