Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky, prosím pomoc, s.o.s.
mám nový foták,který natáčí i video. nicméně natočené video se po stáhnutí do počítače přehrává hrozně zpomaleně. zvuk je slyšet normálně, ale obraz je prostě hodně zpomalený. co s tím???? ve fotáku se přehrává normálně.díky za rady.
http://www.youtube.com/watch?…
na netu jde dobře, v počítači je to jak zpomalenej film ![]()
Tak to bude problém přehrávače v počítači, nebo je prostě počítač pomalej. Je dobré zkusit jiné přehrávače. Mě se toto stávalo, když jsem měla počítač zasekanej vším možným, přeplněný disk…
ze starého fotáku - obyč malá videa se mi přehrávají dobře, takže přehrávačem to nebude, spíš tedy možná pomalým pc nebo nedostatkem místa, tenhle foták má full hd video, tak určitě bude větší a náročnější
zkusím ho stáhnout ještě chlapovi do notasu a uvidím.
Video je moc velké, počítač to nezvládá. Na netu se zkomprimuje, je menší a už se ti nekouše. Takže buď koupit nový počítač nebo nahrávej menší videa (v horší kvalitě), pokud si je chceš na svém pc přehrávat ![]()
@karkuš píše:
Video je moc velké, počítač to nezvládá. Na netu se zkomprimuje, je menší a už se ti nekouše. Takže buď koupit nový počítač nebo nahrávej menší videa (v horší kvalitě), pokud si je chceš na svém pc přehrávat
díky. nový pc neplánuju
a menší videa mi asi nahrávat nepůjdou se obávám ![]()