Zpomalené přehrávání videa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
102677
26.4.12 23:37

zpomalené přehrávání videa

ahojky, prosím pomoc, s.o.s.
mám nový foták,který natáčí i video. nicméně natočené video se po stáhnutí do počítače přehrává hrozně zpomaleně. zvuk je slyšet normálně, ale obraz je prostě hodně zpomalený. co s tím???? ve fotáku se přehrává normálně.díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102677
27.4.12 00:31

když ho vložím na net, jde dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
27.4.12 00:35

http://www.youtube.com/watch?…
na netu jde dobře, v počítači je to jak zpomalenej film :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
27.4.12 07:23

Tak to bude problém přehrávače v počítači, nebo je prostě počítač pomalej. Je dobré zkusit jiné přehrávače. Mě se toto stávalo, když jsem měla počítač zasekanej vším možným, přeplněný disk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
27.4.12 08:55

ze starého fotáku - obyč malá videa se mi přehrávají dobře, takže přehrávačem to nebude, spíš tedy možná pomalým pc nebo nedostatkem místa, tenhle foták má full hd video, tak určitě bude větší a náročnější :lol: zkusím ho stáhnout ještě chlapovi do notasu a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
27.4.12 14:01

Video je moc velké, počítač to nezvládá. Na netu se zkomprimuje, je menší a už se ti nekouše. Takže buď koupit nový počítač nebo nahrávej menší videa (v horší kvalitě), pokud si je chceš na svém pc přehrávat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
27.4.12 17:28
@karkuš píše:
Video je moc velké, počítač to nezvládá. Na netu se zkomprimuje, je menší a už se ti nekouše. Takže buď koupit nový počítač nebo nahrávej menší videa (v horší kvalitě), pokud si je chceš na svém pc přehrávat ;)

díky. nový pc neplánuju ;) a menší videa mi asi nahrávat nepůjdou se obávám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová