Zpožděná MS a test

14
17.1.18 16:31

Zpožděná MS a test

Ahoj, chtěla bych slyšet váš názor.. Mám zpožděnou menstruaci 4-5 dní, jindy jí mám pravidelnou, ale poslední MC trval 8 dní místo čtyř.. myslíte, že je posun díky té době? Případně, kdy je vhodné si udělat test? Včera 3 dny po očekáváne MS negativní, podbřišek mám vypouklý. Na gyndu jdu až na konci týdne a jsem hrozně nedočkavé jelítko :-)) Kdybych byla těhu, super a slavíme, ale bojím se, aby to nebyl nějaký zdrav. problém, nebo nedej bože mimoděložní, jelikož jsem po jednom potratu v 5M.
Děkuji za kloudné názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
17.1.18 16:36

Ahoj, já si myslím, že 3 dny po očekávané MS by už měl být aspoň duch. Ale zase na druhou stranu to opravdu může být vše posunuté kvůli tomu, že minulá MS trvala tak dlouho, takže by vlastně byla třeba očekávaná MS až zítra atd. Chtěla jsem Ti říct, že bych testla třea zítra nebo pozítří a to už by tam opravdu měl být duch, kdybys byla těhotná, ale jelikož jdeš na konci týdne na gyndu, tak to nemá cenu a řekne Ti to až dr. Hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.1.18 16:41

@EliSaf Děkuji, to je ta naše lidská zvídavost :-)) Jednou už jsem těhotná byla a měla jsem také tak „nafouklý“ podbřišek, i na místech kde jsou vaječníky, prostě celý takový půlměsíc :-D Tak nevím jestli to mám přisuzovat k MS, nebo se zadařilo, no asi uvidíme až na gyndě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
17.1.18 17:24

Ahoj, ja si naposledy delala test 2 dny po ocekavane MS a nebyl to jen tak duch :lol: Muze to být posunute tim cyklem, ale pokud nevydrzis na gyndu, testni, jen se radsi moc neupinej ;) Drzim palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí