Zpoždění, menstruacemi nikde

155
7.12.22 10:06

Zpoždění, menstruacemi nikde

Ahoj holky.. jsem 9 měsíců po porodu, ale kojila jsem jen do 2 měsíců malého. Doteď jsem měla cyklus ok, normálně svůj, co 33-35 dní. No a teď už mám 20.den zpoždění, čili nějakých 57 dní cyklus.. těhotenský test jsem si dělala před týdně a 4 mi dny a negativní. Dnes jsem dělala ovulační test a čárka začíná sílit. Mohl by mě to někdo vysvětlit? Přitom 23.11.me bylo gyndr řečeno, že sliznice už je vysoká, prosakla a už budu krvácet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1404
7.12.22 11:13

Telo není stroj. V lednu budu dva roky po porodu a ještě jsem nezažila tu klasickou menstruaci jako před těhotenstvím. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.12.22 11:19

@xxprincesscz

Ale já neměla žádnou od října… Přitom mě ovulační testy sílí 60.den od poslední menzes… A byla už prosakla sliznice.. to je trochu jine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
7.12.22 14:29

@cassydiees tak pokud jsem pochopila správně ovulační testy, tak za pozitivní test se bere buď stejně silná nebo víc silná čárka než kontrolní. Mně zase ukazuje ovulační test velký prd a přitom ovulace byla. Já bych na to nespoléhala a určitě bych chtěla znát názor doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.12.22 15:27

@xxprincesscz já nemám pozitivní… Ale sílí mi. Neřeším ovulaci. Ale to, že nemám menzes 20 dnů a přitom jsem již prokazatelně ovulaci po poslední menstruaci měla. Taktéž sliznice byla už 14 dní zpět prosakla krví, dr řekl že na menzes max do 3 dnů. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí