Děti 2 a 4 roky hodně jedí

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22288
6.2.20 11:29

Žravé děti????2 a 4 roky..

Ahoj holky..o nejedlících milion témat..ale opak. Mam kluky 2 a 4 roky..snědli by slona. ???? Podotýkám..jsou tintínka, asi spalují dobře. Jen už nevím, co jim neustále dávat.????jako nejsme bez peněz..ale ani milionáři. Sní tak 4 jogurty denně..klidně kilo jablek, mandarinek.. obědy? Cokoli..a moc. Chleba a rohlíky a buchty…syce zasytí, ale zase jim toho nechci dávat přehršle. Ideál rýže s něčím…
Poraďte matky žravců???? přeci jen výše rodičovské není hitparáda????recepty? Nápady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
55978
6.2.20 11:34
@Liška2014 píše:
Ahoj holky..o nejedlících milion témat..ale opak. Mam kluky 2 a 4 roky..snědli by slona. ???? Podotýkám..jsou tintínka, asi spalují dobře. Jen už nevím, co jim neustále dávat.????jako nejsme bez peněz..ale ani milionáři. Sní tak 4 jogurty denně..klidně kilo jablek, mandarinek.. obědy? Cokoli..a moc. Chleba a rohlíky a buchty…syce zasytí, ale zase jim toho nechci dávat přehršle. Ideál rýže s něčím…
Poraďte matky žravců???? přeci jen výše rodičovské není hitparáda????recepty? Nápady?

cervena cocka, fazole, do vseho jen kousek masa. jogurt s marmeladou, domaci pribinak z tvarohu, polevky by je mohly zasytit. a pect, je to levnejsi a kvalitativnei lepsi ( zadny palmovy tuk.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148296
6.2.20 11:38

@Liška2014 mám.Syn žravý od mala, dnes 17 a zůstalo mu to. Vnučka, sedmiletá, ta by jedla furt, je vysoká, hodně roste.
Prostě jsem vařila a pekla. Domaci jídlo, aby neměli tendenci to dohánět kupováním kravin. A jak píše @jkra polévky.Ty sama nejím, ale vařím pořád. Kluk by bez nich snědl druhé snad sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16099
6.2.20 11:38

Kupovat velká balení bílého jogurtu (já kupuju např. 500g Hollandii v akci do 15,–Kč). Když to má být nejen na chuť, ale i na hlad, tak jim ušlehám jogurt s bílým tvarohem a šoupnu tam pár lžiček kakaa, za 30,–Kč tak mám 750g hmoty (to už by jim napůl mohlo stačit, ne?)
Jablka nastrouhej s mrkví (víc vlákniny, líp to zasytí).
Můžete dělat domácí pizzu - těsto vyjde na pár korun, protlak nahoru, cibule, tuňák v akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
6.2.20 11:39

@jkra děkuju :mrgreen: čočka zatím nefunguje. Fazolky..dobrý nápad. Je třeba objemové krmivo :mrgreen: ale zase chci výživné..ne je cpat rohlíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148296
6.2.20 11:41
@zrcadlo píše:
Kupovat velká balení bílého jogurtu (já kupuju např. 500g Hollandii v akci do 15,–Kč). Když to má být nejen na chuť, ale i na hlad, tak jim ušlehám jogurt s bílým tvarohem a šoupnu tam pár lžiček kakaa, za 30,–Kč tak mám 750g hmoty (to už by jim napůl mohlo stačit, ne?)
Jablka nastrouhej s mrkví (víc vlákniny, líp to zasytí).
Můžete dělat domácí pizzu - těsto vyjde na pár korun, protlak nahoru, cibule, tuňák v akci.

Taky pravda :pankac: :kytka: dělám poháry tvarohové, jogurtové nebo i pudinkové. Par piškotů, pokapat šťávou, na to ovoce a dát krém z tvarohu a jogurtu nebo pudink.Deti to milují jako snídaně nebo i svačinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55978
6.2.20 11:43
@Liška2014 píše:
@jkra děkuju :mrgreen: čočka zatím nefunguje. Fazolky..dobrý nápad. Je třeba objemové krmivo :mrgreen: ale zase chci výživné..ne je cpat rohlíky.

cervena cocka je dobra, jina nez klasicka. Fazole jsou super, nabydou a obsahuji bilkoviny, to je ideal.Mam zrave syny.
za chvili odjizdim na schuzku, vratim se vecer. maji tu kureci polevku s fazolemi, chilli con carne ( kruti mlete, fazole, zeleniny asi kilo.)
Nakrajeny ananas, jablka, mandarinky. Vecer bude vse vyluxovane, ale zasyti je to.
Rohlik ni neuvidi:).Je tu cerny chleb.
vyborne jidlo je mrkev dusena s cuketou a cervenou cockou, to maji moji radi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
6.2.20 11:44

@zrcadlo :P no super…si připadám někdy úplně dutá..co už jim dát :P jí nonstop do 22.00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55978
6.2.20 11:45

Jinak tedy obecne funguje varit a pect ze zakladnich potravin. Je to nejlevnejsi.
Co kuskus, pohanka? Zeleninove hranolky s dipem? Domaci pizza a placky. Ja delam pizzu z celozrnne mouky, ani to nepoznaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
6.2.20 11:46

@Anna766 určo zkusím :mrgreen: ale nevím..oni raději okurky a feferonky…chutě chlapa :D Sama za sebe jsem vděčná za rýžovar..a tuňáky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
6.2.20 11:47

@jkra no to je super :mrgreen: další matka žravců. Někdy mám sto chutí napsat Babišovi..jak je živit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55978
6.2.20 11:49
@Liška2014 píše:
@jkra no to je super :mrgreen: další matka žravců. Někdy mám sto chutí napsat Babišovi..jak je živit :P

mym je 18 a 11, to je uz pokrocily level:). a nechci, aby jedli hnusy. ale fakt kuchta hadr:).vzdycky stojim u toho hrnce v kuchyni a rikam si holka, tys dopadla:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494

To jsou rady. Když jim dáváš to, co píšeš, se nedivím, že mají hlad.
Musíš jim dávat jídlo, ne co je zaplní, ale co je zasytí. Oni nepotřebují objem s málo kaloriemi. Ale vydatné jídlo. Chce to tučnější červené maso, ryby, brambory, knedlíky apod. Na pečivu nešetři - hlavně ne celozrnný, ale rohlíky apod také ne. Ideální je obyčejný chleba, pořádně namazaný lučinou, máslem nebo sádlem. A dva až tři plátky šunky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288

@jkra zeleninové hranolky? Jako mrkev..celer? Ty jo…taky hezký nápad :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55978
6.2.20 11:51
@Liška2014 píše:
@jkra zeleninové hranolky? Jako mrkev..celer? Ty jo…taky hezký nápad :P

jo, celer, mrkev, bataty, petrzel. nakrajet, na to trochu oleje s bylinkama.
k tomu klido omeleta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko