Přítel dal miminku sunar 3 vanilka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Ženský prosím o radu.
Přítel dal naší dvouměsíční dceři sunar 3 vanilkové. Dcera je kojená, ale Musela jsem odjet do Prahy kvůli práci. Doma jsem nechala odstříkané mléko, ale přítel ho prý ohřál moc a jak dcera brečela, nevěděl co jí dát. Tak šáhl po Sunaru, který je starší dcery
Nemůže se něco stát? Nevím, kolik toho vypila.
Já si myslím, že když je to jednou, tak nic. Maximálně jí bude bolet břicho, ale nevímpotřebuju trochu uklidnit
Přežije to, neboj
Možná jí to parádně ucpe a bude jí bolet bříško, ale to je tak asi všechno. Jedině by ti pak odmítala kojení kvůli sladké chuti UM, ale z jedné dávky by mě to dost překvapilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná já z toho nějak neplašim - tak nějak jsem se tomu “zasmála” a řekla příteli, že si teď užije, jestli jí bude bolet bříško. Ale přeci jen tam trochu právě strach je
Jsem poprvé pryč a hned na 6 hodin, tak proto.. doma měl odstříkaného mléka dost, nevím, co ho to napadlo ![]()
- Citovat
- Upravit
Když je to jednou, tak se nic nestane, max bude mít jinou stolici a bude bolet bříško no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mozna bude mit driv hlad, UM 3 je mene vyzivna nez mlika pro nejmensi miminka, ktera jsou jen na mliku bez prikrmu.
Nijak ji to, myslim, neublizi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ženský prosím o radu.

potřebuju trochu uklidnit 
Přítel dal naší dvouměsíční dceři sunar 3 vanilkové. Dcera je kojená, ale Musela jsem odjet do Prahy kvůli práci. Doma jsem nechala odstříkané mléko, ale přítel ho prý ohřál moc a jak dcera brečela, nevěděl co jí dát. Tak šáhl po Sunaru, který je starší dcery
Nemůže se něco stát? Nevím, kolik toho vypila.
Já si myslím, že když je to jednou, tak nic. Maximálně jí bude bolet břicho, ale nevím