Zřejmě zoubky - boule na dásni, nejí

budulinek2011
20.7.11 07:15

První zub na horním patře?

Prosím poradte mi.. už nevím co mám dělat.. mam už delší dobu podezřeni že se malej začínají prořezávat zoubky.poslední 4 dny je to katastrofa.. Kort včerejší den. Holka mi nechtěla celej den jist.. za celý den mi snědla jen 100 ml.. Jen ji strčím flašku a začne strašně ječet.. Nemohla jsem ji včera cely den uspat. Už jsem nevěřila že se to povede. V noci mi taky papala.. Ale dnes rano zase nic. Kdyz jsem ji mazala dásinka na horním patre jsem našla bouli.. ale neni to tam jak maji rust zoubky.. je to nahore na dasni. V tom pripade by ji to rostlo spatne.. Je to vubec mozny?? Už nechapu co to s ní může byt.. Moooc prosím poredte mi!! :( Ja už fakt nevím co mam dělat nebo co to mužer byt.. Prítel je věčně v praci a ja se nevyspala uz 4 dny :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mrkvetka
20.7.11 09:34

Ahojky, možná bych s ní radši došla k doktorce, mohla se na patře ošklivě škrábnout a mohlo se jí to zanítit. Určitě bych jí dala aspoň Nurofen čípek, ať se chudinka aspoň v klidu nabaští a uleví se jí…

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
20.7.11 09:38

No jo… Už rano jsem volala ale ma dovolenou :( Pred chvili se mi v klidu napapala.. Dokonce me nechala se na to i podivat.. je to boulicka a uprostred bíla tečka.. Kdyby to nebylo na takovem hloupem miste třak bych rekla ze je to zoubek.. Je to tvrdy ta tecka.. proste uplne jako kdyby rost zoubek jen je to na spatnem miste :(

• Citovat
  • Upravit
1477
20.7.11 09:42

Nemusis porad opakovat ze je to na spatnem miste :-) zoubky muzou rust prvni treba i nahoře, je to individualni :wink: a nemela mala teplotku? ja bych nic na bolest nedavala a zkusila bych jinou mudru pokud ma vase dovcu a nebo rovnou k zubarce, ta ti rekne jestli to je zoubek nebo ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
20.7.11 09:43

A není to spíš nějaký aft? To jsem ani já nemohla jíst ani pořádně mluvit, jak to bolelo.
A doktorka nemá záskok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
20.7.11 09:59

ja nevím co to je..Ale fakt je že dokrorka vedet bude..Zaskok urcite ma.. Tak ja tam zajdu..Ja jen ze jsem tam chodila s kazdym prdem ale tohle uz podle mě asi neco bude když ani papat nechce.. :cry:

• Citovat
  • Upravit
986
21.7.11 10:35

Ahojky,tak jak jste dopadly u doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
21.7.11 14:40

Ahoj.. tak jsme tam vcera sly a rekla mi že to zub urcitr nrni a že na podezrení na zanět ucha.. Kdyz jsem sli na usni tak rekli že to zanet str. ucha neni a že to je urcitě zub.. Dnes jsem byla znovu u dr. a ta rekla že zub to proste neni že to nic není že to zmizi.. Pry je nemocna.. Ma nejakou virozu tam ji davam nurofen a je to furt stejny :-( jenom s tím rozdilem ze papa.. Tak aspon že papa.. Ale place furt stejne :-(

• Citovat
  • Upravit
986
21.7.11 14:59

To je hrozné, člověk už se nic kloudného nedozví ani od doktorů. Mě malá taky pláče od včerejška. Jinak nepláče vůbec. Má zvýšenou teplotku, nechce jíst a má průjem a šíleně slintá. U doktorky jsem byla a prý to zoubky jsou, ale prořezat se prý ještě nemusí, prostě se tlačí ven a bolí jí to.Taky dáváme nurofen čípek dvakrát denně na zklidnění, po něm chrní bez pláče. Ať jste brzy zdraví a zase veselí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.