Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
ahoj, malá má asi tak od 4m takovou bílou špičku v oblasti špičáku, ale prý to není zub
v zásadě bych řekla, že je možné všechno ![]()
sterezie píše:
ahoj, malá má asi tak od 4m takovou bílou špičku v oblasti špičáku, ale prý to není zubv zásadě bych řekla, že je možné všechno
nám ve 4 měsících už byly jasně vidět obě spodní jedničky. Na špičák si myslím, že je celkem brzo. Ale tak všechno je možné, že? Některá dítka už se se zubama rodí ![]()
Ahoj, měli jsme první zoubky když bylo malýmu 3 měsíce a 5 dní. Byly to 2 zoubky dole, vyrostly zaráz, ale špičáky né teda, ty až později
.
Mala taky mela kolem 3.- 4.mesice v oblasti spicaku takovou bilou spicku a myslela jsem ze by to mohl byt zub, ale nebyl, prvni zub nakonec vylezl az v 8.m. a klasika dolni jednicky.
ahoj, před měsícem jsem řešila to samé, nakonec jsem se zeptala přímo doktorky na prohlídce a ta mi sdělila, že to jsou základy pro zoubky nebo co, ale že to ještě nic neznamená..
taky jsem z toho byla docela na větvi, ale už je to měsíc a zatím nic.. ![]()
Můj mladej měl ve 3 měsících už 4 zoubky, nejdřív špičáky nahoře, pak jedničky. Já bych se toho až tak neděsila ![]()
Ahoj holky, malýmu je 6 měsíců a jako první mu ted vylezla 3,nebo dokonce 4 dole. Máte s tím někdo zkušenost?
Anonym
Zuby nerostou v pevném pořadí. Tedy většinou vylezou první jedničky, ale není to pravidlo.
@JANIIICKA píše:
ahojda chci se zeptat,jestli vase mimi mela uz zoubek ve 3 mesici a byl prvni spicak my uz mame vylezly ale ne moc je videt ze je bily ale dal bych rekla ze neroste
Ahoj, známé vnouček měl jako první zub dokonce stoličku.. možné je lecos..
@Anonymní píše:
Ahoj holky, malýmu je 6 měsíců a jako první mu ted vylezla 3,nebo dokonce 4 dole. Máte s tím někdo zkušenost?
Jj, to bude trojka a čekej ji i z druhé strany a pravděpodobně i nahoře. Říká se jim"upíří děti"
a samozřejmě to není nic špatného. Pak mu s největší pravděpodobností vyrostou jedničky atd.
ahojda chci se zeptat,jestli vase mimi mela uz zoubek ve 3 mesici a byl prvni spicak my uz mame vylezly ale ne moc je videt ze je bily ale dal bych rekla ze neroste