3měsíční mimi a první zoubek špičák - měl někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
JANIIICKA
14.7.11 09:49

3mesicni mimi a prvni zoubek spicak.mel nekdo?

ahojda chci se zeptat,jestli vase mimi mela uz zoubek ve 3 mesici a byl prvni spicak my uz mame vylezly ale ne moc je videt ze je bily ale dal bych rekla ze neroste :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sterezie
14.7.11 10:21

ahoj, malá má asi tak od 4m takovou bílou špičku v oblasti špičáku, ale prý to není zub :nevim: v zásadě bych řekla, že je možné všechno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8049
14.7.11 10:36
sterezie píše:
ahoj, malá má asi tak od 4m takovou bílou špičku v oblasti špičáku, ale prý to není zub :nevim: v zásadě bych řekla, že je možné všechno :mrgreen:

nám ve 4 měsících už byly jasně vidět obě spodní jedničky. Na špičák si myslím, že je celkem brzo. Ale tak všechno je možné, že? Některá dítka už se se zubama rodí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
14.7.11 10:48

Ahoj, měli jsme první zoubky když bylo malýmu 3 měsíce a 5 dní. Byly to 2 zoubky dole, vyrostly zaráz, ale špičáky né teda, ty až později :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
14.7.11 10:48

Mala taky mela kolem 3.- 4.mesice v oblasti spicaku takovou bilou spicku a myslela jsem ze by to mohl byt zub, ale nebyl, prvni zub nakonec vylezl az v 8.m. a klasika dolni jednicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
14.7.11 11:02

ahoj, před měsícem jsem řešila to samé, nakonec jsem se zeptala přímo doktorky na prohlídce a ta mi sdělila, že to jsou základy pro zoubky nebo co, ale že to ještě nic neznamená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
14.7.11 11:06

ahojda tak to je mozne no uvidime co z toho bude :nevim:

• Citovat
  • Upravit
288
14.7.11 11:29

taky jsem z toho byla docela na větvi, ale už je to měsíc a zatím nic.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
návštěvník
14.7.11 14:13

Můj mladej měl ve 3 měsících už 4 zoubky, nejdřív špičáky nahoře, pak jedničky. Já bych se toho až tak neděsila :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.14 07:58

Ahoj holky, malýmu je 6 měsíců a jako první mu ted vylezla 3,nebo dokonce 4 dole. Máte s tím někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
16.4.14 08:04

Anonym 8o Zuby nerostou v pevném pořadí. Tedy většinou vylezou první jedničky, ale není to pravidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
16.4.14 08:17
@JANIIICKA píše:
ahojda chci se zeptat,jestli vase mimi mela uz zoubek ve 3 mesici a byl prvni spicak my uz mame vylezly ale ne moc je videt ze je bily ale dal bych rekla ze neroste :nevim:

Ahoj, známé vnouček měl jako první zub dokonce stoličku.. možné je lecos..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
16.4.14 08:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky, malýmu je 6 měsíců a jako první mu ted vylezla 3,nebo dokonce 4 dole. Máte s tím někdo zkušenost?

Jj, to bude trojka a čekej ji i z druhé strany a pravděpodobně i nahoře. Říká se jim"upíří děti" :D a samozřejmě to není nic špatného. Pak mu s největší pravděpodobností vyrostou jedničky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.