Zrušené téma o podvodnici

6
29.4.17 09:53

Zrušené téma o podvodnici

Dobry den maminky, bylo mi zde zrušeno téma na podvodnici, které jsem zde dávala včera! Zrušila admin, pry, že se nemá udávat číslo účtu a jméno atd. Tudíž ja chci varovat před podvonici vás ostatní a mam smůlu! Podle čeho bych vás tedy mela informovat, když nemůžu udat ani jméno, číslo účtu apod. Takový jsou super zakony nemyslite! Tohle je opravdu hrůza!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
5803
29.4.17 09:55

Všimla jsem si toho a nevim, jak jinak varovat lidi. :roll:

• načítám...
Doe_Jane
29.4.17 10:02

Souhlasím s @admin, oni nemají žádnou možnost zkontrolovat jestli říkáš pravdu nebo chceš někoho jen pošpinit a tady je tolik lidí, že to je prostě nebezpečné, zvlášť od nováčka

• Upravit
6
29.4.17 10:17

Ok, tak super, já se taky vůbec nemusím snažit! **** jsem já, to je pravda, že jsem ji ty penize poslala! Tak jsem zvědavá jestli s tím bude něco dělat policie nebo se k tomu postaví stejným způsobem a bude to řešit obdobně! Chápu, že jsem nováček! Zaregistrovala jsem se jen kvůli tomu, aby maminky věděli, že se to může klidně stát i zde na emiminu! Nevím, kde všude maminky obírala a pod jakým jménem! Mě obrala na bazoš. cz a vím, že minulý rok obrala maminku na modrém koníkovi a s tou jsem taky v kontaktu! Tak prostě tak!!! :nevim: edit admin: nevhodné označení

• načítám...
Doe_Jane
29.4.17 10:31
@sedlanda píše:
Ok, tak super, já se taky vůbec nemusím snažit! **** jsem já, to je pravda, že jsem ji ty penize poslala! Tak jsem zvědavá jestli s tím bude něco dělat policie nebo se k tomu postaví stejným způsobem a bude to řešit obdobně! Chápu, že jsem nováček! Zaregistrovala jsem se jen kvůli tomu, aby maminky věděli, že se to může klidně stát i zde na emiminu! Nevím, kde všude maminky obírala a pod jakým jménem! Mě obrala na bazoš. cz a vím, že minulý rok obrala maminku na modrém koníkovi a s tou jsem taky v kontaktu! Tak prostě tak!!! :nevim:

no jsi **** ty pokud jsi někomu jen tak poslala peníze :) edit admin: nevhodné označení

• Upravit
33650
29.4.17 10:33

@sedlanda Uvádět číslo účtu a jméno takhle veřejně se prostě nesmí no :nevim: jako malá si pamatuju že kdo třeba kradl v obchodě tak na výlohu byl vylepen lístek s jeho jménem aby každý věděl, dnes už se to taky nesmí. Konkrétně Bazoš je ráj pro podvodníky a je to dost známé. Pokud ti nezpůsobila škodu nad 5tisíc tak se tím asi nikdo bohužel asi zabývat moc nebude, pokud víš o více lidech které okradla tak podejte společně TO, jiné řešení asi není :nevim:

• načítám...
2069
29.4.17 10:48

@Doe_Jane
To je hloupá řeč, to by potom nikdo nic nemohl prodávat ani kupovat. Kde se tet podíváš na každém inzertním portále, tak všichni chtějí poslat platbu předem na účet a poté vám zašlou vybranou věc. Teda, jestli netrefíte zrovna nějakého podvodníka-podvodnici. Na dobírku vám to pošle jen 5% lidské populace :-) Takže to by museli veškeré inzerce zmizet ze světa. :-) :lol:

• načítám...
Doe_Jane
29.4.17 10:50
@kotýsek píše:
@Doe_Jane
To jehloupá řeč, to by potom nikdo nic nemohl prodávat ani kupovat. Kde se tet odíváš na každém inzertním portále, tak všichni chtějí poslat platbu předem na účet a poté vám zašlou vybranou věc. Teda, jestli netrefíte zrovna nějakého odvodníka-podvodnici. Na dobírku vám to pošle jen 5% lidské populace :-) Takže to by museli veškeré inzerce zmizet ze světa. :-) :lol:

ne není to hloupá řeč, to samé vám řeknou na policii, já nakupuju jen na aukru, tam je garance, popř. když už někdo fakt chce něco přes bazoš tak ať pošle peníze jen na poštu s dobírkou a doplatí to potom při převzetí… nebo existují skupiny s možností osobního předání… tohle je blbost vždy jen toho člověka

• Upravit
241
29.4.17 12:22

Smutné :-(

• načítám...
9935
29.4.17 12:43
@sedlanda píše:
Dobry den maminky, bylo mi zde zrušeno téma na podvodnici, které jsem zde dávala včera! Zrušila admin, pry, že se nemá udávat číslo účtu a jméno atd. Tudíž ja chci varovat před podvonici vás ostatní a mam smůlu! Podle čeho bych vás tedy mela informovat, když nemůžu udat ani jméno, číslo účtu apod. Takový jsou super zakony nemyslite! Tohle je opravdu hrůza!

Pokud jsi uvedla jméno a číslo účtu, tak smazaní je rozhodně na místě, toto se nesmí ;)

• načítám...
585
29.4.17 13:04

Kdyz je nekdo podvodnik a chce okrast vzdy si najde cestu. Kde mate jistotu, ze kdyz nekdo nahodou posle na dobirku a vy balicek na poste vyzvednete je skutecne to co jste si objednali? Kamaradka za 613 kc dostala 1.2 kg starych letaku. A neudelala nic. Proste to co je podezrele levne asi radeji nebrat. Je to vzdy risk. Me se osobne stalo ze jsem za 850 kc prave na zminovanem Aukru koupila dle fotek a popisu nadherny balik obleceni pro chlapecka a vysledek jak jsem rozbalila az hsem z toho brecela, to by ani v sekaci neprodavaly. Proste podlahovky a 2 slusnejsi veci na ven nikoliv do skolky to bych se stydela. A pani mela super ohlasy a neudelala jsem nic. Reklamaci nevzala ze psala ze je noseno. Nyni uz kupuji z druhe ruky pouze pokud mohu osobne vyzvednout, nebo na doporuceni.

• načítám...
6
29.4.17 13:16

Aaaaaa paní dokonalá se ozvala? Nejste trochu drzá, že mi tykáte a označujete mě za **** vy? Já se tak nazvat můžu, ale od vás to je teda drzost! A je pravda, že na aukru ten výběr není takový jako jinde! A skoro všichni chtějí platbu předem a jak paní psala nikde není dáno, že když mi něco přijde dobírkou a já to převezmu, tak je to třeba to, co jsem si objednala! Tak asi tak paní chytrá a přiště bez tykání! Neznáme se! edit admin: nevhodné označení

• načítám...
6
29.4.17 13:17

To máte pravdu! Nikdy nevíte co vám kdo tou poštou stejně pošle!

• načítám...
6
29.4.17 13:18

A jak podle vás poukázat na tu osobu, když se nesmí nic z toho uvést? A je zajímavé, že na Modrém koníkovi se o té paní diskutovalo jménem i číslem účtu a na podvodnici.net též a tam to nikdo neřeší?

• načítám...
455
29.4.17 13:27

@sedlanda Tady si tykají všichci, bez ohledu na to jestli se znají či ne a bez ohledu na věk. Pardon za OT

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová