Zrušení sunaru nutradefense

44
8.3.14 22:06

zrušení sunaru nutradefense

Dobrý den, dočetla jsem se na stránkách nutradefense, že se přestává vyrábět, namísto toho bude od 03/2014 na trhu sunar premium. Mám 7,5 měsíčního chlapečka, který je od narození na nutradefensu, nyní 2, a moc nám vyhovuje. Malý už jí ovoce, zeleninu, maso, kaše, takže mléko dáváme brzy ráno a večer. Prosím, poraďte, co si myslíte, na jaké mléko mám přejít, na ten sunar premium, nebo obyč. sunar complex? Nebo jaké mléko je tomu podobné. Nebyl někdo ve stejné situaci, co se vám osvědčilo? Děkuji všem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
205
8.3.14 22:18

Začali jsme Sunarem Nutradefens, pak jsme zkusili Hipp, pak Sunar complex a teď jsme na Sunaru, Nutradefens a Hippu. Na mém žebříčku UM je TOP Sunar. Jen pro informaci. Problémy jsme neměli s žádným mlékem, syn pil všechna, já jen nechtěla ustrnout na jedné, první zvolené značce. Sunar a Sunar Nutradefens by měly být podobného typu. Hipp je hodně projímací, má hodně probiotik a prebiotik a moc nevoní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
8.3.14 22:41

Mám to samé začínaly jsme na nutradefense a jak začala jist a měla jen mličko 2× tak jsem kupovala normalni oranžový sunar s příchutí i bez ted jsou male dva roky a da si jen jednu lahvičky na usnutí večer. tak ja zkusila sunar complex a male chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
8.3.14 22:53

Asi bych počkala na sunar premium, mi obyč Sunar complex po Nutra Defense nechtělo ani jedno dítě. Ale primárně bych se zásobila. ještě v některých DM drogeriích je za 209,– /ks (doprodávají skladové zásoby, další už neobjednávají) -a zrovna dvojkový jsem ve čtvrtek viděla v Jindřicháči, určitě tam byly aspoň 3 krabice (paradoxně v druhé DM ve stejném městě už dlouho není nic…). Teď je v akci v Kauflandu za 249,–, takže já bych se předzásobila. Mladý frčí na ND3, pak až doberem, co jsem nakřečkovala, už přejde asi na Nestle Doremi 1+, protože je starší, nebo právě ten Sunar premium - podle složení a chutnosti. Ale nasXali mě festovně, že ho ruší :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
9.3.14 00:12

Dávala jsem Nutradefense od sedmého měsíce…od roka jsme na complexu do teď..dítěti už byly dva roky. Vyhovuje, chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
9.3.14 08:09

My jsme od pul roka na Nutradefens 2,ted nam udelali taky caru pres rozpocet, ale asi zkusime Sunar Premium a uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
9.3.14 08:23

Ahoj holky, je tady podobna diskuse, presne si nazev nevybavuju, ale tusim ze sunar nutradefense - co se deje, psala jsem tam nedavno, ze novy sunar se jmenuje premium, na gramaz 600 gramu a stoji cca 340 kc, baleni jsem videla v lekarne, mozna ho maji jinde levneji a je tam i nejake povidani primo od zastupcu Hero.
Ve zminovanych drogerkach uz u nas neni bohuzel ani jeden kus a ani v Kaufu, kdy to meli v letacku.
No ale asi u neho zustaneme, uz ho nechceme menit, ze zacatku nam trvalo, nez jsme vychytali, co male vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
9.3.14 09:26

Tak to je docela dost 600g za 340,–, já jsem kupovala nutradefense 800g za 309,–, a dal se sehnat i za 260,– na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HERO Czech
18.3.14 17:33
@Gallianka píše:
Začali jsme Sunarem Nutradefens, pak jsme zkusili Hipp, pak Sunar complex a teď jsme na Sunaru, Nutradefens a Hippu. Na mém žebříčku UM je TOP Sunar. Jen pro informaci. Problémy jsme neměli s žádným mlékem, syn pil všechna, já jen nechtěla ustrnout na jedné, první zvolené značce. Sunar a Sunar Nutradefens by měly být podobného typu. Hipp je hodně projímací, má hodně probiotik a prebiotik a moc nevoní.

Dobrý den,

Sunar jako jediné mléko obsahuje mléčný tuk, čímž se odlišuje od všech ostatních mlék na trhu.

Hezký den,
HERO CZECH s. r.o.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna