Zrušený homeoffice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.5.24 11:07

Zrušeny homeoffice

Ahoj,
podobné téma tu už bylo, ale nemohu jej dohledat. Jsem ve stejne situaci…
Přestěhovala jsem se do jedne vesnice na moravu, nemohla jsem sehnat praci. Vse bylo velmi daleko a nebo me jednoduse nevybrali. Mam dceru a musim ji vyzvedavat a vozit do skoly. Nemohla jsem dlouho najit praci s tak jsem ze zoufalství vzala sice hur placenou praci, ale na plny HO. Nejblizsi pobočka zaměstnavatele je asi 2,5 hodiny-bez zácpy. Tam jsem si tenkrat jela vyzvednout veci na praci.
Mame ranni a nebo odpoledni-v odpoledních jsem mela domluveno, ze zacnu o neco drive at v mezicase vyzvednu dceru. Mame velmi casto hodinové prescasy temer denne. Jenze me nyni poslali na pobočku-ze neplnim požadavky ktere jsou daný. Navrhnu jim dohodu, ale nevim zda-li mi ji vezmou, neustale nekdo odchazi a nemaji lidi.
Jsem uplne bezradna, o dceru pečovat musim, ale nedokazu byt v praci 8 hodin a jeste ji stihnout do 5 vyzvednout, to proste nejde. Na pracoviště s ni nesmim…. Vubec nevim co ted delat, vypoved bude platit od 1.6 a to jsou 3 mesice :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35548
2.5.24 11:15

Co máš ve smlouvě za místo výkonu práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
2.5.24 11:23

To je tedy napad, stehovat se do hornidolni, kde lisky davaj dobrou noc a je nemozne fungovat s praci na plny uvazek a skolnim ditetem :zed:

Ty bydlis s dcerou sama, ze je to cele jen o tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.24 11:25

@Ahep nemohla jsem sehnat praci ani v okoli a praci jsem potrebovala… Přestěhovala jsem se hlavne kvuli financím, jsem na dceru sama, ex dava mesicne 2000 korun

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.24 11:27

@JancaS84 To město kde je pobočka s pak mam dodatek o homeoffice. Ja vim, ze mi muze homeoffice zrusit. Ale bylo mi receno i inzerovano jako plny

• Citovat
  • Upravit
33272
2.5.24 11:28
@Anonymní píše: Více

Proč platí ex tak málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.5.24 11:32

@Ahep Přesně tak, pokud je člověk sám tak jeho volba, ale udělat to vlastnímu dítěti je podle mě hodně nezodpovědné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
2.5.24 11:37

Holt si budeš muset na tu dobu, než z práce odejdeš, sehnat někoho na pomoc - ochotnou sousedku, maminku od spolužačky, studentku na vyzvedávání apod. Co jiného bys chtěla vymýšlet…? :nevim:

Takový záložní plán by ostatně měl mít každý, kdo o dítě pečuje sám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
2.5.24 11:44

Ale to jsi mela udelat uplne naopak jsi na morave, tak se prestehuj trebas do ostravy, da se tam najit velmi levne bydleni, je to velkomesto a praci taky urcite sezenes a kdyz ne v kanclu, tak trebas v obchode ci montovne urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
2.5.24 11:59

A kolik let je dceři? Nezvládla by třeba cestu do a ze školy už sama? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55935
2.5.24 12:16

No, časy se mění. Buď se domluvíte nebo si najdeš jinou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
2.5.24 12:28

Z popisu mi vyplyva, ze home office ti vzali proto, ze nebyli spokojeni s tvym vykonem. To pak neni prekvapive, to se dela normalne.
Muzes se s nimi zkusit domluvit, ale nemusi vyhovet, pokud duvodem je vykon.
Jestli je to proto, ze odchazis v pracovni dobe, tak muzes sehnat nekoho na vyzvedavani a s tim za vedenim zajit, ze to mas vyresene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35548
2.5.24 12:39

No a to co ti vyčítají a kvůli tomu chtějí zrušit HO je oprávněný?
Můj jeden šéf tohle dělal když se chtěl zaměstnance zbavit a neplatit mu odstupny, dal nějaký výtky a přeřadil ho na jinou pobočku firmy a bohužel se ti lidi většinou nebránili a kyvly na dohodu, kterou obratem vytáhl z šuplíku a šli hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15748
2.5.24 12:46

Dcera nemůže sama dojíždět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
2.5.24 12:55

Nespadáš do skupiny, která má na HO nárok ze zákona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat